ASOTO написа:^Прав си. Според мен един ляв бек и евентуално заместник на Анри. Повече като че ли не ни трябват. 'Айде, в краен случай и ляво крилце.
Крилце или кълка ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот mormona » 24 фев 2009 20:46
ASOTO написа:^Прав си. Според мен един ляв бек и евентуално заместник на Анри. Повече като че ли не ни трябват. 'Айде, в краен случай и ляво крилце.
Мнениеот bai mile » 28 мар 2009 12:19
mormona написа:ASOTO написа:^Прав си. Според мен един ляв бек и евентуално заместник на Анри. Повече като че ли не ни трябват. 'Айде, в краен случай и ляво крилце.
Мнениеот mormona » 26 авг 2009 13:32
Мнениеот Middlesbrough » 26 авг 2009 16:26
Мнениеот mormona » 26 авг 2009 17:57
Middlesbrough написа:Чигрински е почти сигурно ново попълнение само на 22 години е което мн ме радваспоред мен ще стане един от най - добрите защитници в света след някоя и друга година
, иска ми се да земем Мата и Давид Силва от Валенсия и тогава , мисля че сичко приключва като интрига
:Д
![]()
Мнениеот Lord VOODOO » 26 авг 2009 17:58
Middlesbrough написа:Чигрински е почти сигурно ново попълнение само на 22 години е което мн ме радва
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта