Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Моят Левски
А Милан дали знаят,че ще ни дават американчето? Те сега го взеха тази година дали ще ни го заемат да го обиграваме 

Абе те незнаят ние ще им го вземеме и после ще им кажеме споко

СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
и като изключи компа твоят Левски,изчезна....
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
Сигурно Ониеву ще подпише с Левски докато раздава автографи. 

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
- цска завинаги
- Контакти:
Дай си адрес и телефон. П.П. Твой Тодор Батков.
И ако Левски беше жив сега,той щеще да е фен на ЦСКА.
E разбира се , как иначе да подпише някаква друга идея да имашСигурно Ониеву ще подпише с Левски докато раздава автографи.

Последна промяна от barbi_vip на 26 авг 2009 16:27, променено общо 3 пъти.
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!
Да попитам автора как една зала ще става и за хокей и за хандбал, защото не ми е ясно? Освен ако не посипвате игрището с лед и и така да се използва и за хокей.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:Да попитам автора как една зала ще става и за хокей и за хандбал, защото не ми е ясно? Освен ако не посипвате игрището с лед и и така да се използва и за хокей.
Има как. Чувал ли си за Зимния дворец в София?
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: BATKOV<AKO SI LEVSKAR PRODAJ OTBORA
mikata написа:Както всяка така и тази година станахме за смях
Такива шансове за ШЛ едва ли ще имаме скоро
и мин година така викахме с БАТЕ :Д споко бе не свършил света ... имайте вяра на Президента на треньора и най - вече на повечето играчи на Левски ... със 2-3 попълнения (нз кога ще се купат) догодина ще има пробив в Европа

Сърмов и Йовов нямат качествата да са в Левски в момента

Офтопик:
- INZAGHI_99
- Контакти:
Re: Реалност!!!!!!!!
Елит:
Да прав си, то напоследък на мен ми се пада все да плюя.
Аз също не искам да плюя играчите на моят отбор, просто искам като излязат на терена да умрат за идеята на Левски, не ок при два на нула второто полувреме бе ясно, че няма за какво да играят и точно това ме подразни най-много, ми нали за това хиляди са дошли да те гледат, нашите спряха да играят. Искам футболистите ни да се раздават така както го направи Минев и Зе Суареш снощи защото май само те знаеха за какво са излезли. Другото което ме дразни за да ги нападна е това , че играят един мач нормално бият се че са велики и после 10 мача ни мъчат да ги гледаме и тука идва правотата на коментара ти за манталитета.
Ясно е с тези момчета сме до тука. Няма какво да правим в шампионската лига.
За това и нападнах ръководството на ЛЕВСКИ в две поредни теми, ми нали Батков и компания са за това, а те правят грешка след грешка. Да бих му дал време на Достанич, но как като статистиката сочи 8 години тренер и 12 провалени отбора.
Иначе си прав. То всички са прави в тази тема, дори тези които ме нападнаха да си сменя отбора- това никога няма да стане.
Аз затова и накрая пожелах, в лига Европа да ме опровергаят и да ни покажат, че са заслужели подкрепата ни!!!
В библията пише поискай и започни от малкото и тогава ще вземеш и стигнеш голямото, дано така се случи и с нас- ЛЕВСКИ!!!
Да прав си, то напоследък на мен ми се пада все да плюя.
Аз също не искам да плюя играчите на моят отбор, просто искам като излязат на терена да умрат за идеята на Левски, не ок при два на нула второто полувреме бе ясно, че няма за какво да играят и точно това ме подразни най-много, ми нали за това хиляди са дошли да те гледат, нашите спряха да играят. Искам футболистите ни да се раздават така както го направи Минев и Зе Суареш снощи защото май само те знаеха за какво са излезли. Другото което ме дразни за да ги нападна е това , че играят един мач нормално бият се че са велики и после 10 мача ни мъчат да ги гледаме и тука идва правотата на коментара ти за манталитета.
Ясно е с тези момчета сме до тука. Няма какво да правим в шампионската лига.
За това и нападнах ръководството на ЛЕВСКИ в две поредни теми, ми нали Батков и компания са за това, а те правят грешка след грешка. Да бих му дал време на Достанич, но как като статистиката сочи 8 години тренер и 12 провалени отбора.
Иначе си прав. То всички са прави в тази тема, дори тези които ме нападнаха да си сменя отбора- това никога няма да стане.
Аз затова и накрая пожелах, в лига Европа да ме опровергаят и да ни покажат, че са заслужели подкрепата ни!!!
В библията пише поискай и започни от малкото и тогава ще вземеш и стигнеш голямото, дано така се случи и с нас- ЛЕВСКИ!!!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!