Суперкупа на България 2012

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

westside

Re: СЕГА ДА ВИДИМ ИМА ЛИ ЛОКО (ПД)

Мнениеот westside » 12 юли 2012 00:30

Гледах мача ,гледах и интервютата след него и имах чувството че кокала или е тотално изкукуригал или е дрогиран.
Нещо много замазва положението ,незнам има ли друг треньор в света ,който ще пуска било то и за 40 минути само
играч ,който не е водил подготовка или да обръща мача с тоя коцев при наличието на йорданов и спасов ,шантава работа.
Но въпреки това най-лошото което видях в този мач ,няма нищо общо със играта или решенията на треньора ,става дума
за липсата на логото рефан по екипите ,явно на ангел му е писнало ,дано поне не спре да помага на децата от школата.

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 12 юли 2012 00:49

С треньор лакей така ще е.Коцев и Серж съм готов да се закълна, че са доведени синове на Коко майна!Може ли тия двамата за 2 години да имат един два силни мача?И все още единия от тях да бъде пускан титуляр за сметка на Илиян?
Кокал, ти си или поредната к*рва на Динев или си най-нередовния човек който съм виждал.Бомбок си.
Аз спирам, че ми е зле... :twisted:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 юли 2012 01:14

Още когато Велев дойде на Лаута,ви казах,че с него ще играете всичко друго,но не и футбол!Ама тогава скачахте на амбразурата за него.Щото той е майстор на "гъделичкането" на фенове...
Същото и за Динев.Който разруши Вихрен!
Ама вие си мислехте,че,понеже,сте Локо Пд на вас не може да ви се случи...

Потребителски аватар
Plovdiv Finest
Контакти:

Мнениеот Plovdiv Finest » 12 юли 2012 03:02

blue avalanche написа:Още когато Велев дойде на Лаута,ви казах,че с него ще играете всичко друго,но не и футбол!Ама тогава скачахте на амбразурата за него.Щото той е майстор на "гъделичкането" на фенове...
Същото и за Динев.Който разруши Вихрен!
Ама вие си мислехте,че,понеже,сте Локо Пд на вас не може да ви се случи...

При нас не може да продължава 8-) Понеже сме Локо Пловдив!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 12 юли 2012 12:18

Plovdiv Finest:

Точно така! Има едни от фенове в града ни, на които им се плаща да ходят на мачове...тях 10г ги водеше за носа един прост селянин, но ние няма да бъдем като тях!
Нито някой може да ни затвори устите с пари, нито пък ще допуснем някой да се гъбарка с нас.
Надявам се, че има хора, които търсят по-добро бъдеще за Локомотив, щото ясно се вижда, че с Коко само вегетираме и нещо по-лошо - докара много срам и опетни емблемата на Локомотив.
Изображение

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 12 юли 2012 13:04

Ванко_Ултраса написа:
Plovdiv Finest:

Точно така! Има едни от фенове в града ни, на които им се плаща да ходят на мачове...тях 10г ги водеше за носа един прост селянин, но ние няма да бъдем като тях!
Нито някой може да ни затвори устите с пари, нито пък ще допуснем някой да се гъбарка с нас.
Надявам се, че има хора, които търсят по-добро бъдеще за Локомотив, щото ясно се вижда, че с Коко само вегетираме и нещо по-лошо - докара много срам и опетни емблемата на Локомотив.

Бреййййй, голям революционер се извъди!
slabia_forever

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 12 юли 2012 13:06

100 години 100 написа:
Ванко_Ултраса написа:
Plovdiv Finest:

Бреййййй, голям революционер се извъди!

Вас ви видехме какви сте революционери 10 години по мандрите за по 500лв на калпак :) Недей давай акъл на пловдивчани как да си решават проблемите в клуба. Не сте точно пример за подражание, да не кажа грам.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Re: Суперкупа на България 2012 - Локо Пд - Лудогорец - прогнози

Мнениеот balgarin » 12 юли 2012 13:39

dunavfc написа:
zuekaa написа:А вееее до кога този тъп град бургас ще взема финалите по-футбол ????????? БФС оляхте се ..... ФУТБОЛА Е ЗА ФЕНОВЕТЕ ..

Докато продължават да пълнят стадииона ( справка няколко от изданията на Супер Купата,както и миналогодишният финал за Купата на България)

Колега, целият Бургас се беше изсипал на мача снощи ;) .

sure thing1926

Re: Суперкупа на България 2012

Мнениеот sure thing1926 » 13 юли 2012 00:19

Много негативизъм има относно мача вчера. Аз много не разбирам, но аз изобщо не съм притеснен относно състава на Локо. Защитата сгреши няколко пъти. "случайно" десният бек беше заспал при втория гол на Лц. "Случайно" Валери изрита топката, там където "не трябва" при третия гол. Валери е от... Сандански! Интересно е, че всички го мислят, за слаб играч, като си изкара някой червен (безумен) картон. И никой не го брои сред Кокофилите?! Валери спи в една стая, с едно друго "почтено момче", което час по-скоро трябва да напусне "Лаута" - Здравко Лазаров. Специалист в изпускане на дузпи с/у .... Локо Сф. Вратарят ни е добър.

Гръкът е високо момче. Само трябва Кирчо котев да се върне. Венков си беше на ниво. Сержиньо не знам какво толкова го нареждат? Даксо се гавреше със зелените. Беше ясно, че ще падат, но така им я мушеше м/у краката. Като извънземен го гледаха. И аз като Велев видях моменти с много хубави подавания. Не съм впечатлен от Лц. Съжалявам! Тасио много ми хареса. Има и техника и усет. Но трябва да има и подавания към него. Тимонов остави добри впечатления. Дани Георгиев, нямаше ден, но беше постоянен. Жалко, че Златински не сключи много милионен контракт с Реал или Франкфурт. Пак ще се радваме на стил "Куцо пиле". Поне ще има целувки на емблеми и яко секнене.... Не е за футбол това момче. Триатлон, ски бягане, борба? Тревожно е, че след махането на Митов, будната съвест на Велев, превес взимат странните решения и смени. Златински не тренирал от 2 седмици, Коцев, не участието на Маламов. Отново долавям дългата ръка на Кристиян Диор.... Това са неадекватни смени. За мен, имаме отбор, който в една нормална обстановка и при липсата на определи лица в Локо, много бързо би станал фактор в А група. Нивото на Лц, е доказателство за това!

Добре е, че неразбориите в Локо са сега, в началото на сезона. Помня 2006, когато кмета уреди след 9 години победа на шалварите над Локо, гола на Саидходжа българина, беше избран за гол на сезона, паднахме от Спартак Пловдив, 5-1 или 5-2. Тасев назначи Маслара и почнаха да се катерят. Зимата дойде и Балдовалиев, играхме полуфинал с Левски, дадоха им го, но Локо си имаше отбор! Сега пак ще отмине и този грип и пак ще се радваме на хубав футбол. Но се иска и малко оптимизъм. Не знам, защо хората си мислят, че Локо не е отбор, за борба в челото? видяхте през какви съперници минахме, да играем на финала. Играхме с Левски и Литекс срещу 14. Можехме да стане и трети. Но машиниста дръпна аварийната и сега някои се радват на требъли, а други се радват на Карвальо и на "заслужено участие" в Европа. Само....ЛОКО!
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Суперкупа на България 2012

Мнениеот Ванко_Ултраса » 13 юли 2012 16:19

sure thing1926 не ни е проблема отбора на нас, брат!
Този отбор много добре си го познаваме ние и знаем какво може, и на какво е способен - при един добър стопанин на клуба отбора ни можеше да е шампион или минимум в тройката тази година, но уви.
Проблема ни на нас е собственика, който надали знае и той самия какво иска.Човекът, който ни управлява няма ясна визия и стратегия за клуба...работи без дългосрочни планове ей така на парче и не мисли за повече от един полусезон напред.
Подписва договори за по 1 г. с доказани футболисти! На теб това, какво ти говори? Просто Динев го интересува да си върти парите и използва отбора и нас феновете като маша да си реализира печелбарството на дребно.
Ето сега пример и със Стефано Кунчев - млад талантлив вратар, който успя да се наложи и докаже в Славия и нашето първенство...защо подписва с него само за 6м? Защо не го закупи да не струва милиони?
Самия Коко не знае колко ще се задържи при нас и затова не подписва дългосрочни договори с млади и талантливи футболисти. Мисли само как да ги продаде и за колко.Дано след мачовете с Витес ни освободи от присъствието си!
Ние не ядем доматите с колците, майна...всички виждаме в какво посмешище на отбор ни направи Динев. Станахме вече нарицателно за черно тото и надали има човек у нас, който да не ни се смее вече и да не ни сочи подигравателно с пръст.Дали вече остана човек от нас, който като отиде на мач на отбора да не се пита: "Абе този мач ще се играе ли или..."!
За мен лично Коко Динев няма повече място на "Лаута" и колкото по-бързо ни напусне, толкова по-добре и за нас и за него.
"Европейската" селекция на Коко за ЛЕ и това, че 2 г. не е пипнал нищо по стадиона говори само едно, че - Коко мисли за напускане!
И дай,Боже да е така! Смятам, че прекалено много компромиси направихме и повече няма накъде.
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”