Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

way
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот way » 11 юли 2012 22:42

onegavon написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
onegavon написа:..., че Витория Сетубал са сключили договор за подготовка на кадри за Левски и ЦСКА.

:shock: Значи да разбирам, че школата на Витория Сетубал хвърля всички сили и ресурси за да подготвя кадри на Левски и Цска и да им ги продава за 300-400к евро? :lol: Какви са тия свободни съчинения дето ги развиваш не ми е ясно

Майтапя се :) !Ама така излиза при вас един ,при нас двама.Смеете се вие на на Спрокел, ама поотслабна и последния мач се представи на ниво.Ние и без него си имаме централни ,ами вие сте жив-зян щом смятате с двама прекфалифицирани да карате.

Опоку като ти го мушне няколко пъти отзад все тая:)
Последна промяна от way на 11 юли 2012 22:59, променено общо 1 път.

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 11 юли 2012 22:53

Middlesbrough написа:
ralka_levskarka написа:
Middlesbrough написа:Кво подобрение къде го видя :shock: , от този футболист не става !

Не съм го видяла само аз ;)

ся си пишем с теб нали така ? Кво подобрение има :?

Контузията му в главата вече е в друга фаза - вкарва голове и в противниковата врата :lol:
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 юли 2012 05:38

само с крачка не е достатъчно...
друго по-прави впечатление- в момента, в който ние взимаме португалски играч, почти веднага и онези с петолъчката взимат такъв- при това май са били по някое си време заедно...И това не е за първи път, нито се случва случайно...Говори, че двата клуба като, че имат общи интереси...Като прибавим и фактите, че когато единия е много по-зле от другия- го бие в директния мач за "успокоение на духовете фенски", започвам сериозно да се замислям, че двата клуба (по-точно собствениците им) са страните от една и съща монета...

Клубовете - не! Как ти даде сърце да го напишеш?!

Виж, собствениците и хората най-отгоре...там е друго.
Относно играчите, то това е от поне 3-4 години, ако не и повече, но не си спомням "Левски" да са вземали набелязан от ЦСКА.
Последна промяна от metodito на 12 юли 2012 05:43, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 12 юли 2012 10:34

"Свършихме много работа в подготовката, изиграхме 4-5 мача и съм доволен. Сега ще имаме два дни почивка, за да се освежим. След това трябва да влизаме в ритъм за официалните мачове. Дано за 19 юли да бъдем готови да се представим на добро нива в Лига Европа. Селекията в отбора е завършена. В резерв имаме и двама контузени в лицето на Нуно Пинто и Даниел Димов, които ще се върнат до месец и половина. Основното, което трябва да променим е играта в защита. Не е добре да допускаме толкова много голове. Нужно е да отнемаме по-бързо топката, когато я губим", заяви Илиев.

Готови сте! Тая година няма да е "отворен процес" както беше при Гонзи :) .

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 12 юли 2012 10:39

Разликата между двата тансфера е огромна. Стойчо Младенов няма идея кой е тоя футболист и какви са качествата му, докато Илиан Илиев е наблюдавал нашия португалец дълго време.
"Не съм гледал този играч. Аз съм казал кои играчи познавам и искам. Все пак ръководството има правото да търси и намира футболисти. Притеснявам се обаче, че селекцията закъснява. Всеки треньор би искал от първия ден всичко да е налице. Явно обаче трябва да приемем нещата такива, каквито са", завърши Младенов.

ЦСКА го взимат, за да запълват дупки и да сложи гърнето някой лев в джоба, а Левски води дълги преговори, за да се сдобие с футболист, който ще бъде налаган като титуляр.

Потребителски аватар
djambaza
Контакти:

Мнениеот djambaza » 12 юли 2012 13:16

Илиан Илиев: Селекцията е завършена, дано сме готови за Лига Европа
http://football.sportal.bg/news.php?news=374811

Не се нядявайте на нов ЦЗ... :|

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 юли 2012 13:44

djambaza написа:Илиан Илиев: Селекцията е завършена, дано сме готови за Лига Европа
http://football.sportal.bg/news.php?news=374811

Не се нядявайте на нов ЦЗ... :|

Еми Диамант(добър или лош) е все още в отбора...

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 12 юли 2012 14:18

Nuke написа:Разликата между двата тансфера е огромна. Стойчо Младенов няма идея кой е тоя футболист и какви са качествата му, докато Илиан Илиев е наблюдавал нашия португалец дълго време.
"Не съм гледал този играч. Аз съм казал кои играчи познавам и искам. Все пак ръководството има правото да търси и намира футболисти. Притеснявам се обаче, че селекцията закъснява. Всеки треньор би искал от първия ден всичко да е налице. Явно обаче трябва да приемем нещата такива, каквито са", завърши Младенов.

ЦСКА го взимат, за да запълват дупки и да сложи гърнето някой лев в джоба, а Левски води дълги преговори, за да се сдобие с футболист, който ще бъде налаган като титуляр.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 12 юли 2012 14:55

На "Герена" се чудят какво да вземат - защитник или дефанзивен халф

Португалец или французин може да се присъедини към Левски, научи Livesport.bg. Става дума за дефанзивен полузащитник или централен бранител, а привличането на футболиста зависи от продажбата и освобождаването на Йордан Милиев и Сюлейман Диамутен.

Ако двамата си тръгнат от "Герена", то тогава Левски ще привлече защитник, който да бъде алтернатива на офорямащата се като титулярна двойка централни бранители Иво Иванов и Станислав Ангелов. При оставане на един измежду Милиев и Диамутен пък, "сините" ще се насочат към вътрешен полузащитник, който да се бори за място в състава с Владо Гаджев, Роман Прохазка и Христо Йовов.

При всички положения, футболистът, който ще дойде на "Герена" е гледан от спортно-техническото ръководство на клуба на живо поне в един мач. Не е тайна, че Иво Тонев, Илиан Илиев и Дончо Донев няколко пъти ходиха и до Португалия, и до Франция, за да наблюдават футболисти от местните първенства.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 12 юли 2012 15:11

Трябва да вземат защитник !

Офтопик:

Върни се в “Архив”