Програма на Черноморец за сезон 2012/2013 в А група
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Програма на Черноморец за сезон 2012/2013 в А група
Днес дълго мислих върху програмата и представянето на Черноморец. Предвид трансферите и подготовката на "водещите" отбори не виждам нещо,което да ме прави оптимист. Още повече ме притеснява интервюто с Херо в което казва,че не е оптимист за качествата на футболистите,които са на проби. Дано да е искал да не се шуми около отбора и очакванията да са по-малки. Всъщност те бяха малки и миналата година. А каква стана тя.....
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
-
- Контакти:
subzero написа:Днес дълго мислих върху програмата и представянето на Черноморец. Предвид трансферите и подготовката на "водещите" отбори не виждам нещо,което да ме прави оптимист. Още повече ме притеснява интервюто с Херо в което казва,че не е оптимист за качествата на футболистите,които са на проби. Дано да е искал да не се шуми около отбора и очакванията да са по-малки. Всъщност те бяха малки и миналата година. А каква стана тя.....
Данчо, ако не ставаха, до сега Херо щеше да ги разкара, той дълго не се церемони. Явно вижда качества. Освен това Чиликов говори съвсем други неща.
И на мен ми се иска да съм оптимист ама нещо вътрешно.........
Балъка беше голям футболист ама в Черноморец май се поохарчи малко,макар че и той не е много виновен щото не е виновен тоя дето яде баницата а тоя дето му я дава.Лошото е че Херо е прекрасен треньор и колкото и да умее да прави звезди,без пари не става наистина.Ама нищо ще се надяваме момчетата да играят с дух и сплотено пък каквото сабя покаже.
Балъка беше голям футболист ама в Черноморец май се поохарчи малко,макар че и той не е много виновен щото не е виновен тоя дето яде баницата а тоя дето му я дава.Лошото е че Херо е прекрасен треньор и колкото и да умее да прави звезди,без пари не става наистина.Ама нищо ще се надяваме момчетата да играят с дух и сплотено пък каквото сабя покаже.

две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената!
Ставаме "жертва" на големите си очаквания ми се струва. От миналата година летвата беше вдигната и ние трудно ще минаваме под нея. Дано обаче я скочим тази година.
Тъкмо и Херо ще докаже, че представянето ни в предния шампионат не е било плод на случайност. Все пак...Искаше ми се да си бяхме запазили играчите и в частност Шаешу, но.... 
.... Гледам календара от миналата година с Жужу, Анисе и Пламен Крумов. Струват ми се толкова далечни и неестествени със синия екип, което пък ме навежда и на друга мисъл, че бързо забравихме миналото в среда от настояще в розово...Надявам се да забравим и Аатиф така след първите мачове...и да продължаваме да мечтаем в същия цвят.

.... Гледам календара от миналата година с Жужу, Анисе и Пламен Крумов. Струват ми се толкова далечни и неестествени със синия екип, което пък ме навежда и на друга мисъл, че бързо забравихме миналото в среда от настояще в розово...Надявам се да забравим и Аатиф така след първите мачове...и да продължаваме да мечтаем в същия цвят.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:Ставаме "жертва" на големите си очаквания ми се струва. От миналата година летвата беше вдигната и ние трудно ще минаваме под нея. Дано обаче я скочим тази година.Тъкмо и Херо ще докаже, че представянето ни в предния шампионат не е било плод на случайност. Все пак...Искаше ми се да си бяхме запазили играчите и в частност Шаешу, но....
По-скоро притесненията идват от това,че отбора е все още скрит от феновете,а резултатите не са обнадеждаващи.То и зимната подготовка не бяха кой знае какви резултатите,но поне можеше да се види дали стават новите момчета и дали има хляб в тях,а видяното определено поддържаше огъня от есента.Докато не дойдат контролите на родна земя нещата ще са така,дано да не се влошат след това

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
- калпазанчо
- Контакти:
Devian написа:ntodorov написа:Ставаме "жертва" на големите си очаквания ми се струва. От миналата година летвата беше вдигната и ние трудно ще минаваме под нея. Дано обаче я скочим тази година.Тъкмо и Херо ще докаже, че представянето ни в предния шампионат не е било плод на случайност. Все пак...Искаше ми се да си бяхме запазили играчите и в частност Шаешу, но....
По-скоро притесненията идват от това,че отбора е все още скрит от феновете,а резултатите не са обнадеждаващи.То и зимната подготовка не бяха кой знае какви резултатите,но поне можеше да се види дали стават новите момчета и дали има хляб в тях,а видяното определено поддържаше огъня от есента.Докато не дойдат контролите на родна земя нещата ще са така,дано да не се влошат след това
+1919! Абсолютно съм на същото мнение.
[center]Member of Old School Boys [/center]
- Bartolomej
- Контакти:
8-и кръг
05.10/петък/
Черноморец (Бс) - Ботев Вц от 18.00 ч
21.11/сряда/
Берое - Черноморец (Бс) от 16.30 ч
/отложена от 9-и кръг/
10-и кръг