Суперкупа: "Лудогорец" - "Локомотив" Пд FT: 3:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Суперкупа: "Лудогорец" - "Локомотив" Пд
По добрия и по можещия отбор победи Честита Купа.
IvanGit написа:Такъв антифутбол от страна на Локо не бях гледал никога.Който ни хване и ни пере яко,тоя Велев докога ще бъде търпян ?Направо ми се повръща от тия кюскачи,чудя се вече дали са виждали топка преди......за цял мач едно положение и то статично!!!!Селско отборче насила да го накараш така да играе-няма да може.Лудогорец превъзхождаше във всичко-ама абсолютно във всичко.Направо съм Бесен-тия наште малоумни ли са ,не тренират ли?Нямям думи Станахме за посмешище!!!!!!Коко взимай мерки докато има време,човек!!!!!
Това че имаше днес 200 300 човека е показател за сьстоянието на клуба ни.
Да забравих от яд-Честита купа на Лудогорец!!!!
Браво на Лудогорец, напълно заслужен успех. Локото слаби, второто полувреме им беше шанса, докато разградчани се пестяха, но не показаха абсолютно нищо... Желая успех и на двата отбора в Европа. 

Само Левски!
- sir George
- Контакти:
Тоя новия,9ката от вашите ми се струва сериозен!Май му трябва още сработка,но ми направи впечатление!
Честит требъл на всички привърженици на Лудогорец, но няма време за празнуване както казаха и от ръководството стягайте се за здрава битка и дано да елиминирате Динамо Загреб пожелавам Ви го отново и влизане в групите на Шампионската Лига
Успех и България над всичко успех на всички български отбори в Европа 

ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
IvanGit написа:Такъв антифутбол от страна на Локо не бях гледал никога.Който ни хване и ни пере яко,тоя Велев докога ще бъде търпян ?Направо ми се повръща от тия кюскачи,чудя се вече дали са виждали топка преди......за цял мач едно положение и то статично!!!!Селско отборче насила да го накараш така да играе-няма да може.Лудогорец превъзхождаше във всичко-ама абсолютно във всичко.Направо съм Бесен-тия наште малоумни ли са ,не тренират ли?Нямям думи Станахме за посмешище!!!!!!Коко взимай мерки докато има време,човек!!!!!
Според мен Коко първо трябва да изгоните. Кокала не ми харесва, защото се заяжда само с Ботев, обаче той ви изведе до финал за купата, а не Коко. Другото, което ми е страно ще играете в Европа президента ви, не може да преподпише с половината играчите

Честит требъл на Лудогорец. Домусчиев показва как се прави футболен отбор. Трябва един по един да изчезват лица като Батков, разни Титани, Гигов, Венци Стефанов и други. Тогава футбола в България ще тръгне.
До привърженика на Литекс-така е брат ама като ги гледах нашите тази вечер си мисля че Витес малко ще ни озорят а
?....дано иронията ми се окаже излишна ще видим .Успех на всички български отбори в Европа!!!!!

IvanGit написа:До привърженика на Литекс-така е брат ама като ги гледах нашите тази вечер си мисля че Витес малко ще ни озорят а?....дано иронията ми се окаже излишна ще видим .Успех на всички български отбори в Европа!!!!!
Въпреки това трябва всички да имаме вяра в успехите дано всички български отбори да се справят и дано Лудогорец да отстрани Динамо Загреб и да влезе в Шампионската Лига и на останалите български отбори още веднъж успех България над всичко

ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
the___dog написа:IvanGit написа:Такъв антифутбол от страна на Локо не бях гледал никога.Който ни хване и ни пере яко,тоя Велев докога ще бъде търпян ?Направо ми се повръща от тия кюскачи,чудя се вече дали са виждали топка преди......за цял мач едно положение и то статично!!!!Селско отборче насила да го накараш така да играе-няма да може.Лудогорец превъзхождаше във всичко-ама абсолютно във всичко.Направо съм Бесен-тия наште малоумни ли са ,не тренират ли?Нямям думи Станахме за посмешище!!!!!!Коко взимай мерки докато има време,човек!!!!!
Според мен Коко първо трябва да изгоните. Кокала не ми харесва, защото се заяжда само с Ботев, обаче той ви изведе до финал за купата, а не Коко. Другото, което ми е страно ще играете в Европа президента ви, не може да преподпише с половината играчите. Взимайте мерки да не се появи втори Христолов....
Честит требъл на Лудогорец. Домусчиев показва как се прави футболен отбор. Трябва един по един да изчезват лица като Батков, разни Титани, Гигов, Венци Стефанов и други. Тогава футбола в България ще тръгне.
Не е точно така отбора си е все същия-а за финала,накрая да не се окаже че сме били на финал ВЪПРЕКИ Велев.