знам че за теб само Йовов е без алтернатива.
Цяла тема в хвалебствия за него - "Ицо голям си", всички накуп да му се извиним (!?!?!?!?) и още много плакатни думи. Както ти казваш, евала

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
zlatan написа:като гледам мнения теми няма да се учудя следващия скункс да го връчат на нас феновете на левски това не е майтап.аз съм в годишен отпуск и покрай мачовете от ект тук в този форум се изляха толкова гадости за ръководството на левски ,че вече ме срам честно,а никой не поглежда и не се замисля каквма криза е обхванала страната ни.онзи да купи този да вземе,но никой не казва с какво.манчестър продаде роналдо 90млн,кого взе оуен и валенсия единия свободен агент другия 10-12 млн не съм сигурен ,а това е най-богатия отбор в света.ПОМИСЛЕТЕ ВЪРХУ ТОВА.
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.
Pro-European написа:...
промених малко първоначалното мнение горе, ако искаш отговори.
Bear Grylls написа:Трябва да ви е срам, че ви се изредиха всякакви анонимници, а вие продължавате да мислите, че светът се върти само около вас. Дебрецен ви смазаха тотално, а вие се обяснявате, че сте ги надиграли. Тогава защо общият резултат е 4-1 в полза на Дебрецен? Или може би са виновни бързите топки?
Pro-European написа:А колегата Delpi -
какъв е този подпис??
нали беше най-големият защитник за това да подкрпяме играчите на Левски.
Нашироко ми обясняваше как който обижда играч на Левски, обижда себе си и от този род.
Обичаният и превъзнасяният от теб Йовов (който има потенциал най-много за Спортист Своге) го защити като Матросов - пък сега Рабех бил пияница.
не се заяждам, да знаеш
Pro-European написа:Delpi,
знам че за теб само Йовов е без алтернатива.
Цяла тема в хвалебствия за него - "Ицо голям си", всички накуп да му се извиним (!?!?!?!?) и още много плакатни думи. Както ти казваш, евала)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта