Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: Златен скункс за Батков

Мнениеот Pro-European » 26 авг 2009 14:34

Delpi,

знам че за теб само Йовов е без алтернатива.
Цяла тема в хвалебствия за него - "Ицо голям си", всички накуп да му се извиним (!?!?!?!?) и още много плакатни думи. Както ти казваш, евала ;))
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
moriente
Контакти:

Мнениеот moriente » 26 авг 2009 14:34

zlatan написа:като гледам мнения теми няма да се учудя следващия скункс да го връчат на нас феновете на левски това не е майтап.аз съм в годишен отпуск и покрай мачовете от ект тук в този форум се изляха толкова гадости за ръководството на левски ,че вече ме срам честно,а никой не поглежда и не се замисля каквма криза е обхванала страната ни.онзи да купи този да вземе,но никой не казва с какво.манчестър продаде роналдо 90млн,кого взе оуен и валенсия единия свободен агент другия 10-12 млн не съм сигурен ,а това е най-богатия отбор в света.ПОМИСЛЕТЕ ВЪРХУ ТОВА.

Той Борат все е в криза , от пет години все няма пари за селекция :!: :!: :!: :!:
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 26 авг 2009 14:34

Pro-European написа:...

промених малко първоначалното мнение горе, ако искаш отговори.
;)

Не разбрах какво си променил?
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
ni_ki87
Контакти:

Re: Групите на Лига Европа!!!

Мнениеот ni_ki87 » 26 авг 2009 14:35

Bear Grylls написа:Трябва да ви е срам, че ви се изредиха всякакви анонимници, а вие продължавате да мислите, че светът се върти само около вас. Дебрецен ви смазаха тотално, а вие се обяснявате, че сте ги надиграли. Тогава защо общият резултат е 4-1 в полза на Дебрецен? Или може би са виновни бързите топки?

И това го казва фен на отбор,който в единственото си участие в групова фаза завърши на ПОСЛЕДНО МЯСТО след "колоса" викинг :!:

Потребителски аватар
vanko99
Контакти:

Мнениеот vanko99 » 26 авг 2009 14:35

Pro-European написа:А колегата Delpi -
какъв е този подпис??
нали беше най-големият защитник за това да подкрпяме играчите на Левски.
Нашироко ми обясняваше как който обижда играч на Левски, обижда себе си и от този род.
Обичаният и превъзнасяният от теб Йовов (който има потенциал най-много за Спортист Своге) го защити като Матросов - пък сега Рабех бил пияница.
не се заяждам, да знаеш ;)

В всяка нормална държава Рабех вече щеше да е в затвора /колко примери има за известни спортисти и лица от шоубизнеса, които влизат зад решетките за подобни изцепки/. При положение, че имаш условна присъда и в рамките на срока и си извършил същото престъпление тя автоматично влиза в сила. Така е по закон. Ама на практика явно е друго.
И не мога да разбера каво го превъзнасяте този Рабех - снощи при една ситуация Рудоф направо му счупи кръста. За България може да става, но като цяло не е някаква класа...
А за Йовов нямам думи преди години го превъзнасяхе, а сега не ставал за Своге...това говори много за "вярната" синя публика. :mrgreen:
За мен той е качествен играч, но годинките му идват в повече, а и си пада малко лигльо, за това и не можа да пробие в чужбина.

clavdius77
Контакти:

Re: СЪРМОВ

Мнениеот clavdius77 » 26 авг 2009 14:35

Сърмов играе колкото си може.Има желание момчето,но това не е достатъчно.Младите в Левски,с изключение на Гаджев нищо не напредват.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 26 авг 2009 14:37

Pro-European написа:Delpi,

знам че за теб само Йовов е без алтернатива.
Цяла тема в хвалебствия за него - "Ицо голям си", всички накуп да му се извиним (!?!?!?!?) и още много плакатни думи. Както ти казваш, евала ;))

Pro-European, много добре ми запомняш коментарите. Ето затова си заслужава човек да пише по форумите :mrgreen: Между другото имаш малка грешка... никога не съм казвал че Йовов трябва да играе до живот! И мненията ми за Ицо не са чак толкова крайни, колкото ги изкврваш :)

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Дами и господа модератори!!!

Мнениеот zlatan » 26 авг 2009 14:37

Моля ви направете една обща тема с всичката помия излята от нас феновете на левски срещу отбора,ръководство и прочие и да се видим какво представляваме,защот мен вече ме страх да вляза във форума.Умни отговори от рода ,,не влизай тогава,,моля да не се коментират.благодаря ви предварително ДАМИ И ГОСПОДА МОДЕРАТОРИ.
LEVSKI_FOREVER

bokomilanista
Контакти:

ДО РАТКО И БАТКОВ-СПЕШНО НАПАДАТЕЛ

Мнениеот bokomilanista » 26 авг 2009 14:39

МОИТЕ УВАЖЕНИЯ И КЪМ ДВАМАТА И КЪМ ТОВА ЧЕ НЕ ИМ СЕ ВЗИМА НАПАДАТЕЛ.ДА,ГОШО ХРИСТОВ Е ДОБЪР.В Б-ГРУПА БЕШЕ МАШИНА ЗА ГОЛОВЕ.ПОВЕЧЕТО СИ ГИ ПРАВЕШЕ САМ.В БОТЕВ БЕШЕ СЪЩОТО.НО СРЕЩУ ЛЕВСКИ СЕ ИГРАЕ ДРУГ ФУТБОЛ-И В БЪЛГАРИЯ И В ЕВРОПА.И АЗ ИСКАХ МНОГО ГОШЕТО ДА УСПЕЕ НО ВЕЧЕ НЯМА ВРЕМЕ.С ТОВА ЯЛОВО НАПАДЕНИЕ МОЖЕ И ШАМПИОНИ ДА НЕ СТАНЕМЕ.ОРТЕГА ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЧЕ НЕ Е ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ.А НЯМА ВРЕМЕ.31 АВГУКГ ЧУКА НА ВРАТАТА.АЗ ПОНЕ СИ МИСЛЯ ЧЕ РАЗБИРАМ ОТ ФУТБОЛ ПОНЕ МАЛКО.Е,И АЗ КАТО ТОМИСЛАВ НЕ ПРОБИХ В СЪДИЙСТВОТО ЗАЩОТО НЕ ИСКАХ ДА ПЪЛНЯ ГУШИТЕ НА ДРЕБНИ ДУШИЦИ.НО ИГРАТА ПОНЕ МЪНИЧКО МИ Е ЯСНА И МЕ БОЛИ ЗА ЛЕВСКИ.ТРЯБВАТ НИ ХОРА.ГОШЕТО МОЖЕ ДА ВКАРВА НА СЛАБИ ОТБОРИ,НО В СЕРИОЗНА БИТКА ЩЕ МУ Е ТРУДНО.ХИЧО СЛЕД ПРОБИТЕ В АРСЕНАЛ ВИЧИ НИ И ТОВА МОМЧЕ.БАРДОН С ПИТЪТ СИ Е ПОЛЕЗЕН НО НЕ МОЖЕ ДА ИЗНЕСЕ НА НИВО МНОГО И ЦЕЛИ МАЧОВЕ.ЗА ЙОВОВ СИ ЗНАЕМЕ.СДОКАТО ЧАКАМЕ ПОРЕДНОТО БИЖУТЕРСКО ИЗПЪЛНЕНИЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПОЧАКАМЕ МНОГО.ЗЕ И ЖО СРЕЩУ ЗДРАВИ ЗАЩИТИ КАТО НА МАДЖАРИТЕ НЕ МОГАТ НИЩО.НАУЧЕТЕ ТЕЗИ ФУТБОЛИСТИ НА ФУТБОЛ ,А КРИЛАТА ДА ЦЕНТРИРАТ.ЕДНО ВРЕМЕ И БОРЕТО НЕ МОЖЕШЕ ,НО НЯКОЙ ГО НАУЧИ.И НАКРАЯ ЕДНА ТЕМА ЗА РАЗМИСЪЛ.ЗАЩО ИГРАЧКАТО ПЕТЪР КАБАТ САМО С НЯКОЛКО МАЧА СТАНА ЛЮБИМЕЦ НА СЕКТОР Б.ОТГОВОРЪТ Е ЕДИН.ГЛЕДАЙТЕ ОТНОВО ПЪРВИЯ МАЧ СРЕЩУ ДЕБРЕЦЕН.ИНАЧЕ СЪМ ИЗЦЯЛО ЗАД РЪКОВОДСТВОТО-И ЗАД ГОНЗО И ЗАД РАДКО И ЗАД БАТКОВ.ПОСЛЕДНИЯ САМО ДА РАЗВЪРЖЕ МАЛКО КЕСИЯТА ЗА НАПАДАТЕЛИ-АКО ТРЯБВА ДА ПРООДАДЕ НЯКОЙ СЕГАШЕН :!:

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Дами и господа модератори!!!

Мнениеот delpi » 26 авг 2009 14:39

Няма смисъл от обща тема. Като влезеш и видиш във въпросната обща тема нови 10 страници изписани и повечето глупости и заяжданки какво правим??? Как да отсеем приличните мнения? Затова по-добре малки теми за да се преглеждат по-лесно и всеки чете каквото му хване окото. Съгласен?

Върни се в “Архив”