evgenimilenov написа:Helguera Ти си поредния идиот , който не знае какво пише . Всеки вратар , ама абсолютно всеки вратар ще ти каже че когато има удари , ако вратаря е излязал по - напред има по - голям шанс да го спаси или отрази . Също така казваш , че при втория гол се е хвърлил с дясната ръка в левия ъгъл . Е точно така се прави ! Аз съм вратар ........ и много добре знам че когато ти бият удар в твое ляво по земя се мяташ и се опитваш с лявата ръка да го спасиш , но това е по земя ! Когато е топката е във въздуха е по лесно да бъде спасена с дясната ръка понеже е на по-високо . Е може да пробваш един път да се вхърлиш и да разбереш , че нищо не разбираш от вратарските работи , а и от футбол така като гледам . И не мисля ,че само аз мисля ,че просто Дебрецен извадиха късмет . Левски излезе със съвсем различна игра и мачкаше цял мач . Статистиката говори ! Докато левски имаха да речем 300-400 паса то дебрецен имаха 100-150 . Докато Левски имаха 67% притежание на топката то Дебрецен имаха 33% . Докато левски имаха 20 удара и 10 точни , то Дебрецен имаха 4 удара и 2 точни , за жалост които се оказаха голови . На мен лично ми хареса играта на Левски и съм оптимист както за Българското първенство , така и за Лига Европа . Пожелавам късмет на другите български отбори , които се състезават в Лига Европа . Само Левски !
Скрий се бе вратар , скрий се ама много надълбоко някаде и не ми говори , че Петков няма вина за головете ... гледай малко повторенията в нета и виж къде е застанал. Има положения които вратаря е по добре да е напред за да скъси дистанцията или ъгъла , ама при вчерашните голове е груба грешка... Ама ги гледай хубаво повторенията щото с дясната ръка може да е по нависоко ама топката мина на 1 метър наляво от него , а не на един метър нагоре !!!!!!! Плюс това ударите не бяха толкова силни , особено първия.!! Ти ако беше пазил щеше сигурно да е по добре ,ама уви. Много си ограничен в още доста аспекти на футболната игра. Нали знаеш ,че се броят головете накрая , а не броя точни пасове.... Статистиката е най-голяма лъжа , която съществува на света.Не случайно Гошо се е извинил след края на мача на момчетата , защото осъзнава че е допуснал грешка. И не определяй кой е идиот и кой не , а ходи си чети уроците , щото от тебе вратар няма да стане !!!!!!!!!