Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Helguera
Контакти:

Re: Гошо Петков

Мнениеот Helguera » 26 авг 2009 14:11

evgenimilenov написа:Helguera Ти си поредния идиот , който не знае какво пише . Всеки вратар , ама абсолютно всеки вратар ще ти каже че когато има удари , ако вратаря е излязал по - напред има по - голям шанс да го спаси или отрази . Също така казваш , че при втория гол се е хвърлил с дясната ръка в левия ъгъл . Е точно така се прави ! Аз съм вратар ........ и много добре знам че когато ти бият удар в твое ляво по земя се мяташ и се опитваш с лявата ръка да го спасиш , но това е по земя ! Когато е топката е във въздуха е по лесно да бъде спасена с дясната ръка понеже е на по-високо . Е може да пробваш един път да се вхърлиш и да разбереш , че нищо не разбираш от вратарските работи , а и от футбол така като гледам . И не мисля ,че само аз мисля ,че просто Дебрецен извадиха късмет . Левски излезе със съвсем различна игра и мачкаше цял мач . Статистиката говори ! Докато левски имаха да речем 300-400 паса то дебрецен имаха 100-150 . Докато Левски имаха 67% притежание на топката то Дебрецен имаха 33% . Докато левски имаха 20 удара и 10 точни , то Дебрецен имаха 4 удара и 2 точни , за жалост които се оказаха голови . На мен лично ми хареса играта на Левски и съм оптимист както за Българското първенство , така и за Лига Европа . Пожелавам късмет на другите български отбори , които се състезават в Лига Европа . Само Левски !

Скрий се бе вратар , скрий се ама много надълбоко някаде и не ми говори , че Петков няма вина за головете ... гледай малко повторенията в нета и виж къде е застанал. Има положения които вратаря е по добре да е напред за да скъси дистанцията или ъгъла , ама при вчерашните голове е груба грешка... Ама ги гледай хубаво повторенията щото с дясната ръка може да е по нависоко ама топката мина на 1 метър наляво от него , а не на един метър нагоре !!!!!!! Плюс това ударите не бяха толкова силни , особено първия.!! Ти ако беше пазил щеше сигурно да е по добре ,ама уви. Много си ограничен в още доста аспекти на футболната игра. Нали знаеш ,че се броят головете накрая , а не броя точни пасове.... Статистиката е най-голяма лъжа , която съществува на света.Не случайно Гошо се е извинил след края на мача на момчетата , защото осъзнава че е допуснал грешка. И не определяй кой е идиот и кой не , а ходи си чети уроците , щото от тебе вратар няма да стане !!!!!!!!!

Потребителски аватар
Sedrik777
Контакти:

Re: Групите на Лига Европа!!!

Мнениеот Sedrik777 » 26 авг 2009 14:13

от ros на 26 Авг 2009 13:48
Вердер
Евертън
Левски
Тулуза

Поне да не ви е срам

Вие приключвате утре,а ние ще играем поне до Коледа в Европа,от кое да ме е срам?

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Ултраси на ФРАДИ

Мнениеот Blue_Lion » 26 авг 2009 14:13

Гледал съм им снимки на тия...бая стабилни са като физика ! Като ultra-сцена смятам,че не им отстъпваме,но като организирано хулиганство (в България просто няма) сме далеч от тях - за добро или за лошо !
Изображение

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Най-доброто нападение е Христов-Йовов-Ортега

Мнениеот delpi » 26 авг 2009 14:14

santiliana написа:ей, голям тъшак сме....

Кокал ти ли си? :mrgreen:
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

golasimo
Контакти:

Re: СЪРМОВ

Мнениеот golasimo » 26 авг 2009 14:15

Г.С. е пълно дърво . най-слабия от всички . нямам думи за него . нямаше точен пас момчето . първия гол стана заради него , човека не може да спре една топка , все едно беше обул ботушите , всички опасни атаки на унгарците идваха след сгрешен негов пас . до кога ще го търпиме тоя боклук незнам .

clavdius77
Контакти:

БАТКОВ<AKО СИ ЛЕВСКАР ПРОДАЙ ОТБОРА

Мнениеот clavdius77 » 26 авг 2009 14:17

Докога ще търпим провалите на Батков?Стана така,че да се срамуваме,че сме левскари.Батков става за президент на Монтана,но не и на Левски.Трябва на всяка цена промяна на върха,иначе ще се радваме на всеки гол в София като на победа.
Последна промяна от clavdius77 на 26 авг 2009 14:28, променено общо 1 път.

Bear Grylls
Контакти:

Re: Групите на Лига Европа!!!

Мнениеот Bear Grylls » 26 авг 2009 14:19

Трябва да ви е срам, че ви се изредиха всякакви анонимници, а вие продължавате да мислите, че светът се върти само около вас. Дебрецен ви смазаха тотално, а вие се обяснявате, че сте ги надиграли. Тогава защо общият резултат е 4-1 в полза на Дебрецен? Или може би са виновни бързите топки?

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Златен скункс за Батков

Мнениеот zlatan » 26 авг 2009 14:19

колко злоба изсипахме върху тоя човек дано да е на хубаво,иначе и аз не съм му фен,но гледам само да критикувам,а за последните месеци разбрах и друго.Феновете на цска щяха да изядат жив ЛУПИама кво стана лупи си е лупи дучето си е дуче.зае.и затова нека да си гледам аз моята работа да подкрепям обора си а батков го оставям във форума.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: Златен скункс за Батков

Мнениеот Pro-European » 26 авг 2009 14:20

delpi написа:Заслужава не един а сто и както казва колегата отгоре... отдавана трябваше да му го връчат!

Златният скункс е заслужен!

А колегата Delpi -
какъв е този подпис??
нали беше най-големият защитник за това да подкрпяме играчите на Левски.
Нашироко ми обясняваше как който обижда играч на Левски, обижда себе си и от този род.
Обичаният и превъзнасяният от теб Йовов (който има потенциал най-много за Спортист Своге) го защити като Матросов - пък сега Рабех бил пияница.

Добре е да си поне малко последователен.
не се заяждам, да знаеш ;)
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: BATKOV<AKO SI LEVSKAR PRODAJ OTBORA

Мнениеот PFC Litex » 26 авг 2009 14:21

Ако си българин си напиши заглавието на кирилица
Изображение

Върни се в “Архив”