I кръг БOTEВ - Славия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: I кръг БOTEВ - Славия

Мнениеот rump_shaker » 10 юли 2012 20:04

ilian12 написа:Резултатът от този мач ще покаже за какво ще се бори Ботев този сезон.

Равен или загуба 8-10 място.
Победа с 1 гол: 6-8 място.
Победа с 2 гола разлика: 5-6 място.
Победа с 3+ гола разлика: медали и европейски турнири.

Като фен ми се иска едно 5-1 първият и 0-1 вторият кръг.

Това което си написал е несериозно! Искаш да ми кажеш че с един първи кръг и всичко става ясно? Миналата година само късмета помогна на Лудогорец да не загубят първия кръг..... а после станаха шампиони.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 11 юли 2012 12:05

Една извадка от прогнозите за първи кръг А група в подфорум "Футбол България":
Ботев Пд - Славия Сф
1 X 2
28 6 0
Явно феновете на футбола в цяла България, не са на мнение, че "новака" Ботев Пд, може да срешне трудности срещу столичани :)
[offtopic]Въпросната тема
Очевидно е от форум ГОНГ :!:[/offtopic]
Последна промяна от Pupper_ на 11 юли 2012 22:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 11 юли 2012 12:47

3-0 за БОТЕВ И много страдания за белите фенове!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 11 юли 2012 20:00

Pupper_ написа:Една извадка от прогнозите за първи кръг А група в подфорум "Футбол България":
Ботев Пд - Славия Сф
1 X 2
28 6 0
Явно феновете на футбола в цяла България, не са на мнение, че "новака" Ботев Пд, може да срешне трудности срещу столичани :)

Моята прогноза както казах е същата - "новака" Ботев Пд е фаворит, не знам какво се опитваш да ми покажеш с това си мнение. Не виждам смисъл да ти показвам една друга анкета, в която масово сте гласували, че имате неоспорими доказателства за създаване през 1912 година, а не показахте нито едно неоспоримо. Тази твоята анкета ЗА МАЧА предполагам, че е от Бултрас форума, в който ако играехте срещо Манчестер Юн резултатите щяха вероятно да са същите, изхождайки от "безпристрастното ви гласуване" в темата за неоспоримите доказателства и щяхте да визирате отново ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ имайки предвид СЕБЕ СИ.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 11 юли 2012 22:28

slavia_forever написа:
Моята прогноза както казах е същата - "новака" Ботев Пд е фаворит, не знам какво се опитваш да ми покажеш с това си мнение. Не виждам смисъл да ти показвам една друга анкета, в която масово сте гласували, че имате неоспорими доказателства за създаване през 1912 година, а не показахте нито едно неоспоримо. Тази твоята анкета ЗА МАЧА предполагам, че е от Бултрас форума, в който ако играехте срещо Манчестер Юн резултатите щяха вероятно да са същите, изхождайки от "безпристрастното ви гласуване" в темата за неоспоримите доказателства и щяхте да визирате отново ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ имайки предвид СЕБЕ СИ.

Странно защо не отговаряте на питанията ми? Искам да прочетеш отново това и да ми изкажеш своето становище. Приготвил съм цитираните от мен материали, заповядай в Пловдив да ти ги покажа. Дори ще ти изпратя цифрови материали (снимани са) за да спиш по сокойно. А имено за какво говоря:

slavia_forevar. Сигурно помниш година 1992-ра. Нали! Тогава не се е случило нищо интересно. Но все пак аз и ти и много други помним. Помним че демокрацията дойде преди почти 23 години в края на 1989, помним първият демократичен президент пак преди горе толкова години - Петър Младенов. Помним и събарянето на мавзолея. Изобщо помним неща които са се случили в последните 20-30 години и които не подлежат в момента на спор като фактология и дата на случването им. И това е така защото ние всички приживе сме свидетели на последните 20-30 години.

За какво ти говоря тези неща ли. Ще ти обясня. Не знам кой какви източници и изрезки има, но аз лично имам и с удоволствие бих ти ги показал екземпляри на различни печатни издания в град Пловдив от 1932 година. Запазени са цели вестници и специално статиите за честването на 20-годишния юбилей на Ботев Пловдив. Грижливо запазени в дебели кожени албуми! Имам и снимки които мога да ти изпратя за да се увериш.

Та мисълта ми е, че как през 1932 са чествали 20-годишнина на отбора ако не е бил създаден през 1912. Единственият начин това не е било вярно е да лъжат във редицата печатни издания от 1932. Но това е се едно сега да издам вестник и да обясня че демокрацията е дошла 1975 или 2001 година. Никой няма да ми повярва, защото споменът е твърде пресен и всеки знае точната дата. Та по същата логика е някак си невероятно няколко различни вестника да напишат репортаж за 20-годишния юбилей на Ботев при това във времена в които всички от автори до публика са били свидетели на раждането на Ботев Пловдив.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 12 юли 2012 10:24

Предвиждат се резултата от 3,4,5 на 0 за "Ботев" Пд. Може и да стане, но може и да не се получи. В момента "Ботев" Пд е фаворит, но Славия е способна на всичко ;) Аз естествено се надявам на победа за Славия.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boyoto
Контакти:

Мнениеот boyoto » 15 юли 2012 16:36

Според мен победа с 2 на 0 е реален резултат на фона на всичко, което се случва в подготовката досега. А и Славия почти винаги в последните години на Колежа не са представлявали особено силни аргументи :)!
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!

Потребителски аватар
factotum
Контакти:

Мнениеот factotum » 16 юли 2012 15:16

От нас зависи единствено да напълним Колежа.
Резултатът от мача зависи от подготовката на Феро.
Много по-важен е вторияТ кръг. Ако там направим поне равен, всичко ще си дойде на мястото и ще се работи много по-спокойно за крайната цел.
Канари, напред!

Изображение
Последна промяна от factotum на 16 юли 2012 20:34, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 16 юли 2012 16:50

2:1 в мач с много жълти картини.
105 години / 4 поколения ботевисти!

obi-wan kenobi
Контакти:

Мнениеот obi-wan kenobi » 16 юли 2012 23:11