Започваме с неприятно гостуване на Ботев Пловдив. Едно е сигурно, по трибуните ще ври и кипи.
Ето и останалите кръгове:
Славия (София) - Монтана (Монтана)
Черно море (Варна) - Славия (София)
Славия (София) - Берое (Стара Загора)
Пирин (Гоце Делчев) - Славия (София)
Славия (София) - Локомотив (София)
Литекс (Ловеч) - Славия (София)
Славия (София) - ЦСКА (София)
Локомотив 1926 (Пловдив) - Славия (София)
Славия (София) - Миньор (Перник)
Ботев (Враца) - Славия (София)
Славия (София) - Лудогорец 1947 (Разград)
Етър 1924 (Велико Търново) - Славия (София)
Черноморец Бургас (Бургас) - Славия (София)
Славия (София) - Левски (София)
СЛАВИЯ - Програма 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- pesho_1913
- Контакти:
СЛАВИЯ - Програма 2012/2013
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
Re: СЛАВИЯ - Програма 2012/2013
pesho_1913 написа:Започваме с неприятно гостуване на "Ботев". Едно е сигурно, по трибуните ще ври и кипи.
Прав си и за двете неща, разбира се! Жалко само, че в клетката за гости ще е празно и много, много тихо...като в този форум, когато не става въпрос за "Ботев".
Аз пък смятам, че ще биете Ботев. Те нека си говорят. Това го могат наистина добре. Заедно с пловдивските си приятели обичат да надуват чудовищните балони за величие.
- pesho_1913
- Контакти:
haiobaio написа:Аз пък смятам, че ще биете Ботев. Те нека си говорят. Това го могат наистина добре. Заедно с пловдивските си приятели обичат да надуват чудовищните балони за величие.
Аз затова не им и отговарям. Чакам да ги изненадаме, за да се видят колко са жалки отстрани. Даже и шампиони са решили, че ще стават.

Успех и на вас.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
- venci_1913
- Контакти:
Момчетата от Столипиново ги слагат фаворити
Все пак хората имат истинска 100 годишнина
Дали са изключително много на българския футбол
haiobaio , с какви ще е пълен стадиона ?

haiobaio , с какви ще е пълен стадиона ?
Славия София
Преди гостуването в Ловеч трябва да имаме 16 точки. Лошото е, че между това, което трябва и реалността, често има голяма разлика 

[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
Програмата си е наред. Дано футболистите играят на ниво. Аз се надявам!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Когато бяхме много по-слаби ни бихте два пъти по 5:0 като домакини , и веднъж 1:4 като гости с детката градина на Коце Костадинов и 3 дуспи . Когато бяхме с изравнени възможности си спомням 6:0 и 3:0 за нас .
А на този , който ми говори за столипиново ще му кажа ,че имам представа какво представлява ж.к. "овча купел" и къде се намира факултето. Също така и ромите , които изпълват ул. "Монтевидео" и ромските концерти , които се организират там . За калчищата и неасфалтираните улици и за крадливите бежанци няма смисъл да приказвам .
Победа за Ботев , надявам се с разлика !
А на този , който ми говори за столипиново ще му кажа ,че имам представа какво представлява ж.к. "овча купел" и къде се намира факултето. Също така и ромите , които изпълват ул. "Монтевидео" и ромските концерти , които се организират там . За калчищата и неасфалтираните улици и за крадливите бежанци няма смисъл да приказвам .
haiobaio написа:Аз пък смятам, че ще биете Ботев. Те нека си говорят. Това го могат наистина добре. Заедно с пловдивските си приятели обичат да надуват чудовищните балони за величие.
Имаше един мач на надежда Локомотив (софия) - Ботев 1:0 , игра се по същото време , заедно с Цска-Левски 3:0
Към 80-та минута се бяхте изнервили , че не можете да вкарате на ужасно слабия (по това време) Ботев и си хвърлихте шаловете на пистата . После към края на мача малтиецът Джилио ни заши и след мача си събирахте шаловете от земята . Кажи дали беше така или си измислям . Щото си много отворен да има сега с какво да те юркат славистите

- venci_1913
- Контакти:
kanari написа:Когато бяхме много по-слаби ни бихте два пъти по 5:0 като домакини , и веднъж 1:4 като гости с детката градина на Коце Костадинов и 3 дуспи . Когато бяхме с изравнени възможности си спомням 6:0 и 3:0 за нас .
Имаш представа ли? Като стадиона ни е от там не значи ,че и феновете сме от този квартал , но както и да е . Искам да ми покажеш един такъв в публиката на Славия с какъвто ви е пълен целият сектор . Дузпа все още се пише със З ,но то си е нормално ...Не знам за какви крадливи бежанци говориш ,ама май много си повярвахте ? Имате си разделче, имате си некво отборче гледай си го него ,а не пиши в раздел Славия ...
Голям отбор станахте ,а ? Всички ще помним как влезнахте в А група ...

Славия София