А как ми се ще да играем класическо 4-4-2 с двама централни нападатели и две крила.....Винаги съм си мислил, че в А група ще размазваш "затворените" отбори с двама снажни нападатели и крила, които да ги захранват с центрирания

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Sardukar написа:еее нали се очаква да играем 4-3-3 с мощна преса![]()
А как ми се ще да играем класическо 4-4-2 с двама централни нападатели и две крила.....Винаги съм си мислил, че в А група ще размазваш "затворените" отбори с двама снажни нападатели и крила, които да ги захранват с центрирания
Синьо сърце написа:Sardukar написа:еее нали се очаква да играем 4-3-3 с мощна преса![]()
Ми ще видим как ще играем...Аз в момента не мога да определя!
Sardukar написа:Смятам, че с много работа и малко късмет в първите срещи нещата могат да се подредят за нас. Лошото е, че при нас дългосрочните проекти минават през моментални резултати
Laetitia написа:И аз съм настроена по-скоро оптимистично. В крайна сметка, колко по-зле можем да сме от миналия сезон?![]()
Всичките седем нови попълнения могат да помогнат за осъществяването на целите ни. Както знаем, 7 е добро число...
Потребители, разглеждащи този форум: miro_rz и 16 госта