За първи път в България: Купете новите екипи на ЦСКA

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: За първи път в България: Купете новите екипи на ЦСКA

Мнениеот Pichichi » 10 юли 2012 15:43

Клуб, като ЦСКА, известен в цяла Европа, трябва да играе само с Найк, Пума или Адидас.

Абсолютно грешно мислене !!!
Нямаме пари така че ще играем с това което е най-изгодно. В България няма пазар за оригинални скъпи
артикули на Найк,Адидас и Пума затова ако искаш да играеш с тяхна екипировка плащаш и то дебелата лайсна.
Валенсия играят с Joma от години и не мисля че това с нещо е навредило на имиджа им , имали са и много
несполучливи екипи като дизайн !!!

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 10 юли 2012 16:04

Изображение
Вчера си я купих от Темпо в Русе от МОЛ-а
до 15 юли са с голямо намаление,има и по скъпички но тази си ми хареса,само ме е яд,че не е къс ръкав,но мисля да ги отрежа ;)
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
football_fb
Контакти:

Мнениеот football_fb » 10 юли 2012 16:46

За първи път да ми харесат!
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 юли 2012 19:08

добре, аз не съм казал , че ги харесвам legea, даже предпочитам йома или капа пред тях ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 10 юли 2012 19:39

Blue1914 написа:
шивача написа:добре, аз не съм казал , че ги харесвам legea, даже предпочитам йома или капа пред тях, ама вашия найк е супер долнопробен ;)

Сметни колко струва една пълна фурболна екипировка като на Левски и ще видиш колко е долнопробна ;) Поне цялото Левски порита със скъпи дрешки за без пари. Вие и дотам не стигнахте :mrgreen:

ЦСКА когато играеха с Адидас и Пума, вие ритахте с Диадора ;)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 юли 2012 19:42

Blue1914 написа:
шивача написа:добре, аз не съм казал , че ги харесвам legea, даже предпочитам йома или капа пред тях, ама вашия найк е супер долнопробен ;)

Сметни колко струва една пълна фурболна екипировка като на Левски и ще видиш колко е долнопробна ;) Поне цялото Левски порита със скъпи дрешки за без пари. Вие и дотам не стигнахте :mrgreen:

Скъпите ви дрешки са скъпи само защото пише Найк на тях. Като качество, обаче, едва ли се различават особено.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 10 юли 2012 20:34

Все пак (и с това аз приключвам по темата) както и да го въртим и сучем, модела Бразил на Найки, дори и по-семплия, чисто син екип от първата ни година с тях са доста по-високо ниво на от вашия модел на Леджеа, дори ако приемем безумното допускане, че като естетика и като качество и технологии в екипите нещата за изравнени. Най-малкото едната марка инвестира милиарди за имидж, в това клиентите й чисто психологически да имат по-високо самочувствие и усещане за комфорт, за превъзходство, ползвайки марката. Все едно да сравняваш хубав апартамент в София и хубав апартамент в Перник :mrgreen:

Всъщност няма какво да си ги мерим докато някоя голяма, или поне средно-голяма марка не направи екип специално за някой от двата отбора, с логота по етикетите и други радващи детайли... Или поне докато все пак не се даде на феновете право на някакъв глас спрямо екипите. :roll:

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 10 юли 2012 20:45

Значи нашите като са Legea дори и да са по-качествени от вашите не са по-добри, така ли? Ние затова и тази година ще сме пред вас, щото самочувствието ви е, че имате по-добри екипи от нашите.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 10 юли 2012 20:52

Голям спор голямо нещо !!!
Първия екип на Найк с който играха Левски веднага след подписването на договора им беше един
от най-ужасните с които Левски някога е играл нищо че е Найк. Мисля че играха с тези екипи само половин сезон.
Чисто сини без никаква шарка само с капката на Найк. Мисля че беше възможно най-евтиния модел на
на Найк и да не отивам и по далече дали не беше тернировъчен. Дори тази Леджеа с която ще играе ЦСКА има по-хубав дизайн.
Даже в момента като гледаям снимки тренировъчния екип на Пума с който са Левски е по-хубав от онзи Найк също .
Следващия им екип от Найк (този с който играха последния сезон) беше хубав и на мен лично доста ми допадаше.
Последна промяна от Pichichi на 10 юли 2012 21:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 10 юли 2012 21:02

Янис Зику написа:Значи нашите като са Legea дори и да са по-качествени от вашите не са по-добри, така ли? Ние затова и тази година ще сме пред вас, щото самочувствието ви е, че имате по-добри екипи от нашите.

Пич, няма какво да изместваш темата и да се правиш на ударен. Ако се избира за ползване между безплатни екипи на Адидас, Найки, Пума, Умбро и Леджеа, какъв е шансът някой да избере първите две марки, какъв е шансът някой да избере вторите две марки и какъв е шансът някой да избере Леджеата... освен ако тия жълтите красоти по ръкавите не са от чисто злато? :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”