Контрола: Левски - Соленау 3:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Контрола: Левски - Соленау 17:30 /10.07.12г./

Мнениеот blue avalanche » 10 юли 2012 19:21

ralka_levskarka написа:
шивача написа:и за двамата важи- вие кво сте гледали :shock:

Как набор 95 разцъква ;)

"Новите" се представиха представящо се!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 10 юли 2012 19:21

zap_lv написа:Опоку с този мач казва "не заслужавам да съм резерва" , показа старание и хъс за игра ,малко трябва да се успокои и няма да прави такива глупости каквито прави ,новия нападател не блесна както и очаквах ,все пак му трябва време да приеме ,че ще играе в А група ,някой млади показаха желание за игра ,но не всички .Има много още работа по тези момчета ,за да станат лидери един ден .

Ти какво очакваше от Силва в първия му мач? Та той дори не се познава с играчите,а игра с юношите.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 юли 2012 19:23

gentlemanxxx написа:
daniel875 написа:Тези юноши са на светлинни години от играчите, за които говори Лавината. Юношите ни са под всякаква критика. Три гола от тези аматьори, че за малко даже не паднахме. То бива позор, ама чак толкова.
Навремето имаше самородни таланти, а днес талантите са по дискотеките, но не и на ТЕРЕНА.

Че не са като юношите на Реал не са! Ама пък и ги оплюхте та чак не спряхте.. Играха не лошо! Вместо точно такива момчета да се подкрепят и да се бутат напред ние възхваляваме някакви пикльовци като Делев, Каракачанов или там какъвто беше

Докато има хора,които се радват на трохички(в случая равен с аматьорски отбор),ще са ни такива юношите! 8-)
И в същото време ще възхваляваме посредствени футболисти като Шаешу,Неи,Гранден,джукестия,Жоазиньо и Опоку(който още не се знае дали става за нещо)!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 юли 2012 19:25

delqnski47 написа:
gentlemanxxx написа:
daniel875 написа:Тези юноши са на светлинни години от играчите, за които говори Лавината. Юношите ни са под всякаква критика. Три гола от тези аматьори, че за малко даже не паднахме. То бива позор, ама чак толкова.
Навремето имаше самородни таланти, а днес талантите са по дискотеките, но не и на ТЕРЕНА.

Че не са като юношите на Реал не са! Ама пък и ги оплюхте та чак не спряхте.. Играха не лошо! Вместо точно такива момчета да се подкрепят и да се бутат напред ние възхваляваме някакви пикльовци като Делев, Каракачанов или там какъвто беше

Докато има хора,които се радват на трохички(в случая равен с аматьорски отбор),ще са ни такива юношите! 8-)
И в същото време ще възхваляваме посредствени футболисти като Шаешу,Неи,Гранден,джукестия,Жоазиньо и Опоку(който още не се знае дали става за нещо)!

И кой оттук виждаш да се радва на това 3:3? Като гледам банкет не са вдигнали (ако някой го направи го моля да ме извика :lol: ) И джукестия си има име ;). Пък Опоку вземи го гледай Дидо, не само да четеш някакви мнения и да говориш наизуст ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
london_hools
Контакти:

Мнениеот london_hools » 10 юли 2012 19:25

След тази контрола може да се каже,че тези юноши не са готови за мъжкия състав,единствено Тонев,Вутов и Чаворски стават(като резерви).Другите са доста зле,особено в защита(а там имаме нужда да излезне нещо свестно).Миналата година имаше двама центр. защитници,единия го подариха на 4ерно море(Живко Атанасов),а другия Асен Георгиев се контузи и не знам кво стана с него(ако някой знае да пише).Иначе Опоку направи добър мач,връща се и в защита,май ще изяде мястото на Райков :!: Силва не направи нищо,но е рано да му се дават оценки.Личи си,че му трябва игрова практика,а и с физическата подготовка не се знае как е.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 юли 2012 19:26

delqnski47 написа:Докато има хора,които се радват на трохички(в случая равен с аматьорски отбор),ще са ни такива юношите! 8-)

Ще се радваме на когото си искаме!
Щото вие хич не рИвахте за Драмето(дето порил манчестърите) и Коня!!!Че и още рИветИ!
Щото "ЦСКА поиска СПЕШНО Делев"...Ау-у-у-у-у...

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Мнениеот gentlemanxxx » 10 юли 2012 19:29

Абе помните ли какъв беше Уелбек като започна за Манчестър? Никакъв, едва след като го преотстъпиха на Съндърланд и там поигра се разви като играч... Така трябва да става и тук!
П.С. Не че Манчестър е кой знае какъв клуб и Уелбек е голям играч просто този пример ми хрумна :mrgreen:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 юли 2012 19:29

blue avalanche написа:
delqnski47 написа:Докато има хора,които се радват на трохички(в случая равен с аматьорски отбор),ще са ни такива юношите! 8-)

Щото вие хич не рИвахте за Драмето(дето порил манчестърите) и Коня!!!Че и още рИветИ!

Забрави Чуто, той ли беше по- бърз от вятъра? :? :lol: :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 юли 2012 19:33

ralka_levskarka написа:И кой оттук виждаш да се радва на това 3:3? Като гледам банкет не са вдигнали (ако някой го направи го моля да ме извика :lol: ) И джукестия си има име ;). Пък Опоку вземи го гледай Дидо, не само да четеш някакви мнения и да говориш наизуст ;)

Човекът казва,че това не са ''юноши на Реал Мадрид'',т.е. това изказване може да се интерпретира като ''аре аре...много са си добре''!
Та мисълта ми е,че това мое мнение не си го казвам конкретно за този мач,а като цяло!Не знам ''опоку'' колко е силен,но не може да стъпи на малки пръст на Стоичков,Пенев,Сираков,Костадинов,Гунди...футболисти,които за съжаление вече нямаме,което пък довежда до снижаване на критериите до такава степен,че да ни се струват тия футболисти,които съм изброил горе за ''невероятни''!Те не са невероятни....просто наште футболисти са слаби!Това е!
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 юли 2012 19:37

ralka_levskarka написа:
blue avalanche написа:

Забрави Чуто, той ли беше по- бърз от вятъра? :? :lol: :lol:

Може би е най-добре да се ''абстрахирате'' от това какъв ''гнусен и противен чорбар'' съм и да прочетете какво съм написал и да го осмислите(за другите не знам,ама мисля че на тебе ти е по възможностите...поне се познаваме донякъде ;) )
П.П.Прощавай,че не назовах вашия Бог с неговото име...
Последна промяна от delqnski47 на 10 юли 2012 19:39, променено общо 1 път.
Sofia.

Върни се в “Архив”