Контрола: Левски - Соленау 3:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Контрола: Левски - Соленау 17:30 /10.07.12г./

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 10 юли 2012 19:14

santiliana написа:
Avanti_Ragazzi написа:
gentlemanxxx написа:Абе какво недоволствате? За мен тези момчета играят много добре.. Янко Ангелов, Башлиев, Тонев, Вутов и естествено Опоку и Силва за мен са за 1вия отбор (дори и Чаворски, който според мен е много талантлив)!! Тези момчета играят доста по добре от някой от "титулярите" (визирам Йовов,Иво Иванов, Райков,Гаджев..)

Тук не става дума, че в момчетата няма талант НАПРОТИВ, именно там е проблема, че тоя талант не се развива в школите! Там вместо да развиват своя футболен талант, те го губят безвременно. Защото излизат ТАКТИЧЕСКИ НЕГРАМОТНИ ФУТБОЛИСТИ, те едно прегрупиране и зониране като хората не могат да направят! Тежат по 55-60 кила и тичат като мухи без глави на всеки мач. Почти всяко единоборство е изгубено от тях щото мускулатурата им е на жено волейболист! :lol:

И така накрая вместо да развият своя талант в школата, от тях не става нищо!!! И огромната вина за мен е в треньорите в школите, които работят по-методики от 60те и 70те години!!! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Това е защото в школите ги учат как да печелят купи с детски футбол, а не как да израстват с мъжки такъв. Да ни е честит златният дубъл при юношите! :|

просто в школите беше такава далавера, че "мамата си джаса"...Дано сега Ники най-вече да сложи край на връзкарщината.[/quote]

За мен нашите школи така ги обучават на футбол както да речем:

-Решаваш да станеш програмист и отиваш при компютърен специалист да те обучи. Но се оказва, че той разбира само от КОМПЮТРИ ПРАВЕЦ и операционна система ДОС :lol: Хубаво човека е гении на тая тема ама? И накрая те обучава супер само дето такива компютри не се използват от 25 години и ти си за никъде!!!

Така и футболистите, няма как да правиш футболисти да играят в 21 век с методики от преди 30 - 40 години!!! Щото нашият детско-юношески футбол е спрял там развитието си, в средата на 70те години!!!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 10 юли 2012 19:17, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 юли 2012 19:14

шивача написа: :lol: Опоку и Силва и те са ви юноши, бах мама му, Хичо, Домувчийски ,Огнянов и кой ли не ги направихте ваши юноши, ама и тея ли :roll:

Опоку колко изиграни мача има вече бе :shock: Силва се представи на ниво, но не блестя, нормално - това му беше като тренировка с юношите ;) Други въпроси?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 10 юли 2012 19:15

daniel875 написа:Тези юноши са на светлинни години от играчите, за които говори Лавината. Юношите ни са под всякаква критика. Три гола от тези аматьори, че за малко даже не паднахме. То бива позор, ама чак толкова.
Навремето имаше самородни таланти, а днес талантите са по дискотеките, но не и на ТЕРЕНА.

Верно си е... Доста посредствено представяне, надявам се след малко да видим бая по-силно представяне.
Само Левски!

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Мнениеот gentlemanxxx » 10 юли 2012 19:15

daniel875 написа:Тези юноши са на светлинни години от играчите, за които говори Лавината. Юношите ни са под всякаква критика. Три гола от тези аматьори, че за малко даже не паднахме. То бива позор, ама чак толкова.
Навремето имаше самородни таланти, а днес талантите са по дискотеките, но не и на ТЕРЕНА.

Че не са като юношите на Реал не са! Ама пък и ги оплюхте та чак не спряхте.. Играха не лошо! Вместо точно такива момчета да се подкрепят и да се бутат напред ние възхваляваме някакви пикльовци като Делев, Каракачанов или там какъвто беше

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 10 юли 2012 19:16

:lol: Опоку и Силва и те са ви юноши, бах мама му, Хичо, Домувчийски ,Огнянов и кой ли не ги направихте ваши юноши, ама и тея ли :roll:[/quote]
За теб май някой малоумник беше направил фен тема, но определено много си се взел сериозно.
Последният истински юноша на "Левски" е Гаджев, Хичо - мисля, че беше от Русе, Огнянов - от Лом, Домовчийски или Домувчийски, виждал съм го и по двата начина - от Пловдив.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 10 юли 2012 19:17

gentlemanxxx написа:

Че не са като юношите на Реал не са! Ама пък и ги оплюхте та чак не спряхте.. Играха не лошо! Вместо точно такива момчета да се подкрепят и да се бутат напред ние възхваляваме някакви пикльовци като Делев, Каракачанов или там какъвто беше

Какво значи нелошо, когато отбор от средата на трета дивизия ти е ушил три гола

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 10 юли 2012 19:17

Много силен Опоку,само добри думи за Башлиев,Тонев,Вутов и Чаворски...задължително трябва да се разчита на тях през сезона.
Любо Илиев и Ивелино Иванов не ми харесаха особено,а на тая дупка Милиев трябва да му забранят да облича синята фланелка.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 10 юли 2012 19:17

шивача написа:
ralka_levskarka написа:
шивача написа:не съм ви гледал, та да попитам-как се представиха новите срещу тези аматьори?

Юношите за нови ли ги броим? :roll:

и за двамата важи- вие кво сте гледали :shock:

Ти пък си някакъв всевишен, всевиждащ и всезнаещ! :mrgreen:

Срещу аматьорите единият нов изкара хикс самичък, но пак ще му е трудно да се пребори за титулярно място в Левски. ;) Това е положението с новите при нас, при вас новите как са?

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 10 юли 2012 19:19

Опоку с този мач казва "не заслужавам да съм резерва" , показа старание и хъс за игра ,малко трябва да се успокои и няма да прави такива глупости каквито прави ,новия нападател не блесна както и очаквах ,все пак му трябва време да приеме ,че ще играе в А група ,някой млади показаха желание за игра ,но не всички .Има много още работа по тези момчета ,за да станат лидери един ден .

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 10 юли 2012 19:20

Santiago Munezz написа:Много силен Опоку,само добри думи за Башлиев,Тонев,Вутов и Чаворски...задължително трябва да се разчита на тях през сезона.
Любо Илиев и Ивелино Иванов не ми харесаха особено,а на тая дупка Милиев трябва да му забранят да облича синята фланелка.

Много е кофти да си черна овца, че Милиев си е слаб е така, но пък днес нямаше вина за нито един гол.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Архив”