Борис Касабов!
На мен лично коментарите на Борето ми харесват много. Всеки би трябвало да знае колко голям левскар е той, така, че ентусиазма му при положенията на Дебрецен не са ми направили впечатление. На когото не му харесват коментарите може да не ги слуша. А и ако търсим кусури на Борето, какво остава да кажем за коментаторите на БНТ???
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Стига сте ревали!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Re: Мачове и напролет.....
Литекс твърдо сме в 4-та урна.
Тука има отборите по урни
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... l2009.html
Тука има отборите по урни
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... l2009.html

Re: Момчета свалете сините очила.....
футболистите ни били слаби-съгласен,тренерите ни също,президентите също-говоря общо за бг отборите.така колко мача се играятв бг-8 на кръг умножено по 30кръга=240мача.Асега ми кажете от тези 240 колко са на средно европейско ниво.моите са следните левски-цска,левски-литекс,левски-черно море левски-локо сф.или образно мачовете между тези отбори гост-домакин всеки да си ги сметне сам.БЪЛГАРИЯ НЕ Я ЧАКА НИЩО ДОБРО В СЛЕДВАЩИТЕ 5ГОД НИЕ СМЕ ЕДИНСТВЕНАТА НАЦИЯ В СВЕТА КОЯТО ВЪРВИ НАДОЛУ ВЕРВАЙТЕ МИ.
LEVSKI_FOREVER
а по твоя въпрос едва ли някой може да каже сега кой в коя урна е и т.н. защото все пак предстоят реванши
Е ако се получат изненади? Примерно Астън вила и т.н.?

Последна промяна от runnersa на 26 авг 2009 12:37, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
PFC Litex написа:Мачове на пролет, но в А група.
Избери си който и да отбор от първа и втора урна и кажи Левски дали може да го победи.
Ти за Левски не се грижи гледай си твоя отбор ако попадне там що ще чини
Re: !!
Kruseiro написа:...
Айде "молим ва", осъзнайте се малко! Играхме благодарение на това, което ни липсваше най-вече в този мач - шанс! Виждам, много разбираш от футбол! Я, кажи какво щеше да се случи, ако не беше влязло онова положение на Йовов в София срещу Марсилия? А, ако Е. Ангелов не беше вкарал в продължението срещу Динамо Букурещ?! А, ако на мястото на Киево бяха онези, които изхвърчаха във втора девизия на Италия?! А ако не ни се беше паднала Артмедия, която продаде звездите си след участието в групите на ШЛ?! А, ако не беше онзи Удинезе, който драпаше за оцеляване в първа лига на Италия и не му беше до евротурнири?!! ...Айде стига с тия клишета! И тогава не играехме нищо! И то си пролича в ШЛ, където направо ни разбиха!!! С това ли да се гордея?!!! Ами не мога, защото съм левскар и обичам Левски!
Ти само виж колко АКО-та си сложил. Ако това, ако онова... ами ако Ганьо беше спечелил джакпота от тотото в Италия сега сигурно щяхме да вземем някой друг класен играч...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Re: Да подкрепим ЛЕВСКИ

Поздравявам "Левски" за сърцатата и мъжка игра ! Особено през първото полувреме ! Браво момчета ! Така се губи достойно ! Сега никой няма право да ви критикува ... Левскарите направиха това, което искахме от тях. Излязоха и "изядоха" тревата ... Надиграваха съперника за всяка спорна топка. Раздаваха се така, както отдавна не бяхме виждали български отбор да го прави на чужд терен и то при почти безнадежден резултат от първия мач ! "Левски" заслужава само добри думи и уважение за това, което показа снощи ... Малшансa ! Това е, което попречи на сините да играят в групите на Шампионска лига ... Ако гредата беше влязла, мача отиваше на друг развой ...
Разбира се, трябва да отдадем заслуженото и на "Дебрецен". Толкова стойностен отбор от източна Европа не бях гледал (изключвам руските) скоро !
Все пак "Левски" доказа, че е голям

PS : Напомням, че симпатизирам на други български отбори и написаното не е от пристрастие !
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Дай боже да влезем в ЛЕ, а какво ще правим там ли? - не съм с оранжеви очила да кажа, че ще мачкаме. Ако успеем да вземем поне точка в 6-мача ще е добре и дано ни бият по-малко.
Ние нямаме претенции понеже си знаем положението, а Вие сте с големи претенции и за това Ви свалят разни отбори като Дебрецен ежегодно.
Ние нямаме претенции понеже си знаем положението, а Вие сте с големи претенции и за това Ви свалят разни отбори като Дебрецен ежегодно.

оттова което виждам при 2 изненади може да се дръпне а пък левскарите едвам закърпват 3 урна за каква 2 се говореше?
Re: Публика-евробоец
ПУБЛИКА НЕ ЕВРО БОЕЦ А НЕ МОГА ДА НАМЕРЯ ТОЧНИТЕ ДУМИ евала и голям поклон пред феновете на стадион снощи за пореден път бе показано на Европа какво е публика. Уникални бяхте всички които подкрепяхте 90 минути Левски /за съжаление в последния момент ми пропадна пътуването и ме е много яд че не бях и аз там./ Все така да продължаваме да подкрепяме любимия син отбор , отборът на народа да показваме на всички какво означава ПУБЛИКА
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА