Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

runnersa
Контакти:

Re: Мачове и напролет.....

Мнениеот runnersa » 26 авг 2009 12:13

кви мачове напролет с тия нападатели бе на лято нещеш ли? :)

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Гошо Петков

Мнениеот DukeUnv » 26 авг 2009 12:15

При 2рия гол Гошо нямаше абсолютно никакъв шанс да я хване, а и при 1вия също. Айде не говорете глупости. Вижте клипчето дето даде предишния човек, защитата къде е, при 1вия гол да попречи на удара, ами при 2рия? Не обвинявайте Гошо напразно!
Изображение

Потребителски аватар
plovdivmraziselskiq
Контакти:

Мнениеот plovdivmraziselskiq » 26 авг 2009 12:15

абе левскари, вижте отбора как играе и тогава говорете за мачове напролет. измъчихте се с Баку, дебрецен ви надиграха в софия, а в унгария ви показаха как се играе тактически футбол и вие ми говорите за мачове напролет. слезте на земята

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 26 авг 2009 12:17

Жоро е много добър вратар но в мачовете срещу Дебрецен не ми хареса неговото представяне още в София видя че от халите му вкарват вчера и при двата гола нз каде беше тръгнал , наистина при 1 гол имаше огромна много голяма и врапантна вина Сърмов , но ЖОРО Е ВРАТАР НОМЕР 1 В БГ ЗА МЕН ВЪПРЕКИ СЛАБИТЕ МУ МАЧОВЕ С ДЕБРЕЦЕН
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Re: Да подкрепим ЛЕВСКИ

Мнениеот stefan_bg2 » 26 авг 2009 12:18

Вчера много добра игра, малак шанс пред гола.. :roll:. Света не свършва до тук....
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
sistera
Контакти:

Мнениеот sistera » 26 авг 2009 12:18

boji_levski написа:Като фен на този отбор искам да помоля всички негови привърженици да се обединим и да дадем кредит на доверие на футболистите.Нека да не съсипваме отбора от критики,защото сега са най-тежките мачове за нас.И специално поздравявам феновете,който бяха в будапеща вчера и надвикаха 35 000 едно голямо браво.

Пичове,аз съм привържаник на ЦСКА но вчера вашия отбор игра много добре и ако така продължава ще имате поводи за радост.Липсва ви само един по-качествен центърнападател мисля че ще се съгласите с мене.

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 26 авг 2009 12:21

sistera написа:вчера вашия отбор игра много добре и ако така продължава ще имате поводи за радост.Липсва ви само един по-качествен центърнападател мисля че ще се съгласите с мене.

+1 Наистина незнам защо толкова плюете по отбора - аз вчера видях от наша страна една много добра игра, а дори и след 2рия гол нашите продължиха да атакуват и да се борят - трябват трансфери - ако Баткоф купи няколко класни футболисти (МЛАДИ!!) нещата вече за нас ще стоят по съвсем различен начин.
Изображение

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Re: Срам !!! До кога ?!!!

Мнениеот jore1914 » 26 авг 2009 12:21

Ти определено не си добре.. аз почвам да се плаша как хора с такива психични проблеми ползват интернет..

Потребителски аватар
Kruseiro
Контакти:

Мнениеот Kruseiro » 26 авг 2009 12:22

Ако някой смята, че отборите, очакващи ни в ЛЕ са по-слаби от Дебрецен, със сигурност не разбира тази велика игра..... Точно обратното - там ни чакат истински акули и с тази постна игра, ялово нападение и слаба физическа и тактическа подготовка, не ни чака нищо добро..... Поне да се паднем с отбори, които имат име и традиции, за да боли по-малко накрая...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 26 авг 2009 12:23

В този форум има индивиди, които само чакат слаба проява без значение на кой фотболист и започват за бълват простотии.
Ако не бяха изявите на Гошо Петков в Баку знаете ли какво щеше да стане? Сега щяхме да играем квалификация за влизане в лига Европа и щяхме да пишем поредната черна страница в историята си! Засрамете се! Една и две слаби прояви на даден играч не значат, че той заслужава това отношение. Грешките при головете бяха комплексни, не само на вратаря а и на халфовете и защитниците пред него(за справка снощи при първия гол основна вина на Сърмов, при втория на Рабех, но това е положението, случва се).
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Архив”