I кръг БOTEВ - Славия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Re: I кръг БOTEВ - Славия

Мнениеот Pupper_ » 09 юли 2012 22:52

Тук не си заслужава, да се дават смислени мнения, затова - здравей СПАМ :)
Последна промяна от Pupper_ на 24 авг 2012 00:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 09 юли 2012 23:07

Аз ги четох. И това е форум Ботев, ние можем да си прогнозираме, защото хората мислят точно това, което пишат. На теб какъв ти е проблема, че ако ни треснете първияп кръг, нас ще ни заболи?
Иначе за мача, предвид, че сме с изцяло нов отбор, а вие малко или много си запазихте вашия, смятам че мача ще е измъчен, но въпреки това ще ви бием.

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 09 юли 2012 23:25

Аз пък съм сигурен,че Славия ако бият "новака" заедно с приятелите си от лаута ще вдигнат форума във въздуха!Иначе като "новаци" защо да не мечтаем за разгроми и победни серии срещу традиционни участници в елита,които ако не бяха столични отбори щяха да са в същото положение като Марица и Спартак Пд?!
Престанете да споменавате факторите публика и домакинство,защото когато белите са веели знамена,организирали са десанти и са пяли песни,ние сме си бъркали в носовете и сме гледали умно!За тези неща само те имат документи и могат да го докажат!
Прогнозата ми е 0:0!Като "новак" това би бил чутовен успех срещу елитен клуб!

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 10 юли 2012 09:34

И тъй като сме в ПОДфорум БОТЕВ ще бъда така неблагоразумен да предвидя победа със 7 или 8 на 0 (НУЛА) на "новака" в А група над великият отбор на Славия. Естествено, че сме фаворите в този мач, всичко друго би се смятало за чутовен подвиг от страна на Славия.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 10 юли 2012 09:44

Бием 2-0. Може би ще може и с повече , но все пак втория кръг имаме по-важен мач, няма нужда да се напъваме , да доказваме по-висока класа от Славия, то е ясно.

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 10 юли 2012 11:03

Да започнем с това,че в първия кръг на родното ни първенство един срещу друг ще се изправят най-старият футболен клуб в България,чествалият ПЪРВИ ОТ ВСИЧКИ своя 100 годишен юбилей "Ботев"-Пловдив,и отборът,на който ВТОРИ СЛЕД "БОТЕВ" му предстои да го направи.

ФК "Славия" заслужава уважение за всичко,което е постигнал в течение на близо 100 годишната си история.
Феновете на "Славия" също заслужават огромно уважение най-вече затова,защото все още ги има.
Използвам случая да поздравя авансово всички с "бели" сърца по случай предстоящия им юбилей.Пожелавам на всички много здраве и положителни емоции с любимия отбор.Обичайте го и го подкрепяйте колкото можете.
В същото време,мерете се със съизмеримото.Футболът е създаден за забавление на феновете и в тази връзка един клуб е толкова велик,колкото са и феновете му.Да сравнявате отбора си с ЦСКА,"Левски" и "Ботев"-Пловдив е несериозно и прекомерно.
Впрочем,сигурно нямам това право да Ви налагам правила за поведение и да ограничавам мечтите Ви,но за да не бъда лицемерен ще отбележа,че както и да се възприемате и чувствате,ние,феновете на "Ботев",а,предполагам и тези на другите два отбора,Ви приемаме с много добри чувства-симпатични и безобидни.В тази връзка,стремете се към съхраняване на първото,защото за промяна на второто нямате потенциал.
А това се постига със скромност.

Що се отнася до изхода от мача,аз съм убеден,че моят "Ботев" ще победи.Ще го направи категорично,с красива игра и пред пълни трибуни.
Последна промяна от botevforever на 10 юли 2012 11:45, променено общо 1 път.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 10 юли 2012 11:21

Резултатът от този мач ще покаже за какво ще се бори Ботев този сезон.

Равен или загуба 8-10 място.
Победа с 1 гол: 6-8 място.
Победа с 2 гола разлика: 5-6 място.
Победа с 3+ гола разлика: медали и европейски турнири.

Като фен ми се иска едно 5-1 първият и 0-1 вторият кръг.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Pride_of_London
Контакти:

Мнениеот Pride_of_London » 10 юли 2012 15:46

И как го реши това, след като играем с най-тотаджийския отбор и всичко от 0-0 до 17-17 е възможно? :lol: В първия кръг се щяло да разберем на кое място ще завършим... Божее, прати малко дъждец да се охладят тези хора!

Потребителски аватар
football_fb
Контакти:

Мнениеот football_fb » 10 юли 2012 16:43

Мисля, че Ботев ще изригнат много лошо! :)
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 10 юли 2012 17:12

Този мач трябва да го наречем ''дербито на старците'' или ''дербито на столетниците'' :!: :lol:
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Върни се в “Ботев”