Ти си патологичен лъжец.
1. По първите три точки, които според теб са един въпрос - върни се назад в „последни действия“ на датата 24 юни и пак ми кажи, че напълно справедливия БАН на потребител Бай Момчил не е от теб! Следващото изтрито мнение, за съжаление не може да се види на кой е, но предполагам, че администраторите на сайта могат да извадят инфо от чие Ай Пи е писано. Аз се обзалагам, че ще съвпадне с Ай Пи то на Модератор ЛокоПД, от чието АйПи пише още само един потребител - уайтснейк. Бай Момчил беше наказан за директни обиди, видно от цитата. Уайтснейк за директна обида в изтрития му пост само беше изтрит. На това му се казва двоен аршин. Защо? И не ми обяснявай че не си знаел на кой е въпросния ник и че му е първо провинение, след като признаваш, че назад в заседание това се е обсъждало с колегата. ИЗВОД - ТИ ЛЪЖЕШ НАГЛО И БЕЗОЧЛИВО!
2, Колко назад си обсъждал с Модератор ЛокоПД тези неща не знам, но можеш да се върнеш в „заседание“ към дата 24 юни тази година и да ми покажеш къде повдигаш въпроса за конкретния случай с него, аккто го направи само преди 3-4 дни с коментар на шейкъра. ИЗВОД - ОТНОВО ИЗЛЪГА ЗА КОНКРЕТНИЯ СЛУЧАЙ!
3. Склонен съм да повярвам на това за потребителя с лично към морския, въпреки чвните ти лъжи по горните точки. Което не променя факта, че цитираното в наказанието в никакъв случай не отговаря на наказанието. Оправданието ти е , че няма място да цитираш всичко, а когато аз формулирах наказание със спам и провокации по същата причина, липса на място, ти се правиш на мъЖ. Би ли изяснил за кой, кога и какви правила важат? НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА ДВОЕН АРШИН!
4. Склонен съм да повярвам на това за потребител canary, тъй като в нашия форум има информация за поканите към теб. ТУК СИ АБСОЛЮТНО ПРАВ, ЩЕ ОБЯСНЯ НА ВЪПРОСНИЯ ПОТРЕБИТЕЛ ГРЕШКАТА МУ!
5. Ако ще наказваш Thurman Murman за написаното, би ли свършил същото с потребителите на форум Локомотив използващи епитети като неградски, депесари, селяни и подобни по наш адрес. Предполагам, че няма да се затрудниш много да откриеш въпросните епитети, само трябва да прегледаш форума им. ДВОЕН АРШИН!
6. Тъй като не знам какво съдържа мнението, породило коментара на кан72, приемам че това е обсъждане на модераторски действия, въпреки че от така формулираното обяснение за БАН, не виждам нищо в тази посока или някаква обида. Или се разсърди, че не е изписал правилно ника ти?
7. За да не цитирам всичко от темата, ето темата,датата и часа на твоето обсъждане на моите действия:
[/quote]Re: I кръг Ботев - СЛАВИЯ
от slavia_forever на 09 Юли 2012 19:01
[/quote]
Темата, датата и часа на моя отговор, в който те репликирах за нервите.
Re: I кръг БOTEВ - Славия
от sorcererals на 09 Юли 2012 19:07
Темата, датата и часа на обяснението ти към Пловдивчанинът, където уточняваш, че част от предишните ти писаници, които реално са обсъждане на моите действия, не се отнасят за него.
Re: I кръг Ботев - СЛАВИЯ
от slavia_forever на 09 Юли 2012 20:00
Пловдивчанинът написа:
Чакай сега ти спомена в този коментар за миналия мач в Пловдив и аз казах как бяха нещата във въпросната среща. Хич не съм говорил за друго...
Добре, конкретизирам се, не става дума за теб в случая за другите неща! И ДА, не споря за коментара ти за него, това е и моето мнение общо-взето.
СМЯТАМ, ЧЕ ВСИЧКО Е ВИДНО И ЯСНО А ТИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪЛ ЛЪЖЕШ НАГЛО!
По твоите въпроси:
1. Намери ми в моите действия като мод, освен тези тримата, за които няма място да им се цитират дрисните и след поредни триения и предупреждения, накрая бяха наказани с БАН, колко още такива имам? След това провери в „заседание“, дали сме обсъждали това, ако имам и друго такива БАН-ове. Можеш да извадиш и колко БАН-а съм наложил като цяло.
2. Понеже взимам пример от глобалните, изтривам отговорите на предизвиканите, а наказвам тези, които предизвикват.
3. Покажи кога съм бил на линия и обидите са стояли. Поради лошата връзка със сайта на гонг като цяло, ми отнема повече време да свърша каквато и да била работа. Съжалявам, че не мога да реагирам бързо като теб, когато се налага да наказваш наши потребители.
4. Защо като глобален си позволи да нарушиш правилата за модератори, обсъждайки моите действия? За справка, цитатите по-горе с дати и часове.
5. Понеже обичаш да се ровиш назад в темите, зарови се в заседание и виж кога се обсъждаше, кой, кога и къде има право да налага наказания. След подобен случай и скандал в „заседание“ се реши всеки да има право да налага наказания за публикации в подчинения му форум. Ако забележи такива в други форуми, да сигнализира на глобалните. Аз сигнализирах на глобален, в конкретния случай на теб, няколко минути след като ти се намеси в темата, която не беше във форум Ботев. Ти обаче продължаваш да се правиш на луд и да лъжеш най-нагло. Защо ти като глобален не си свърши работата, а дори си позволи да прикриваш действия на колега, макар и с другия му ник?
6. По първия въпрос - ти си ми за пример с действията си! Няма от какво да се срамувам, тъй като в случая аз ти показвам и доказвам твоите действия и бездействия, а ти се оправдаваш с правила, опитваш да манипулираш другите, вменяваш ми действия, които са предизвикани от предишни твои такива. Ти срам нямаш ли ? НУЖДА ОТ МОДЕРАТОР ВЪБ ФОРУМ БОТЕВ ИМА. АЙДЕ СЕГА ПРОВЕРИ КОГА СЕ Е КОМЕНТИРАЛО ТОВА, ЧЕ АЗ ИМАМ НЯКАКВИ СПОМЕНИ ЗА ПРЕДИ ДОСТА ВРЕМЕ! Ние ли насаждаме омраза? С какво? С това, че ти си позволяваш да мериш с двоен аршин, нещо което не е от вчера и заради това е имало не малко скандали и тук, нещо което се забелязва от потребителите, защото те имат акъл в главите си. Или очакваш ние да те защитаваме , заради безумията ти? Кой е жертвата - ти ли? Или наказаните за нищо потребители, или предизвиканите лично от теб потребители в темите, включително и във форум Славия?
ТИ СИ НАГЪЛ И БЕЗОЧЛИВ ЛЪЖЕЦ!!!