За първи път в България: Купете новите екипи на ЦСКA

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: За първи път в България: Купете новите екипи на ЦСКA

Мнениеот шивача » 10 юли 2012 09:58

не са нищо особено, напоследък само Литекс и Лудогорец държат ниво, останалите може и с чалми да излизат, някви чаршафи, особено Левски, които показаха , че вестник Стандарт може да се чете и докато ги гледаме как лежат по терена :!:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 10 юли 2012 11:21

Екипите са си супер, с Legea играят Удинезе, Парма и Цървена Звезда ;)

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 10 юли 2012 11:23

Аз си харесвам KAPPA и ще съм "техен" ( реплика естествено ) клиент и за настоящия сезон ! Репликата на капата ми излезна 40лв със щампите !

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 10 юли 2012 11:41

Според мен са ментета, но вече не знам кое е оригинално. Дори последните екипи на Каппа, които струваха по 100 лева във фен-магазина на Армията не ми харесваха. Некачествен материал, а с емблемите какво правят не знам... Как ги лепят та все гърчаво стоят? Да вземат да ги избродират най-накрая! И на мен последните години ми харесва единствено Адидаса на Литекс, но доколкото знам Гришата си плаща за тях. Видяхме при Левски, че дори и марката не е гаранция за качество. Найк от пазара в Димитровград е със същия квалитет. :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 10 юли 2012 11:51

Red Warrior написа:Според мен са ментета, но вече не знам кое е оригинално. Дори последните екипи на Каппа, които струваха по 100 лева във фен-магазина на Армията не ми харесваха. Некачествен материал, а с емблемите какво правят не знам... Как ги лепят та все гърчаво стоят? Да вземат да ги избродират най-накрая! И на мен последните години ми харесва единствено Адидаса на Литекс, но доколкото знам Гришата си плаща за тях. Видяхме при Левски, че дори и марката не е гаранция за качество. Найк от пазара в Димитровград е със същия квалитет. :mrgreen:

Изображение

Ето го мойто менте, сам съм си го изработил със ушиването, като си закупих по качествен материал и съм адски доволен от крайния резултат. Просто като видях цената от 129лв на Капа и онемях.
Тези новите за 50лв са Ок ,като цена, но въобще е под всякаква критика цялостното изпълнение на екипа !

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 10 юли 2012 11:55

Beck's написа:
Red Warrior написа:Според мен са ментета, но вече не знам кое е оригинално. Дори последните екипи на Каппа, които струваха по 100 лева във фен-магазина на Армията не ми харесваха. Некачествен материал, а с емблемите какво правят не знам... Как ги лепят та все гърчаво стоят? Да вземат да ги избродират най-накрая! И на мен последните години ми харесва единствено Адидаса на Литекс, но доколкото знам Гришата си плаща за тях. Видяхме при Левски, че дори и марката не е гаранция за качество. Найк от пазара в Димитровград е със същия квалитет. :mrgreen:

Изображение

Ето го мойто менте, сам съм си го изработил със ушиването, като си закупих по качествен материал и съм адски доволен от крайния резултат. Просто като видях цената от 129лв на Капа и онемях.
Тези новите за 50лв са Ок ,като цена, но въобще е под всякаква критика цялостното изпълнение на екипа !

Този твоя по хваща окото да ти кажа. :) Емблемата щамповал ли си я?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 10 юли 2012 12:00

шивача написа:не са нищо особено, напоследък само Литекс и Лудогорец държат ниво, останалите може и с чалми да излизат, някви чаршафи, особено Левски, които показаха , че вестник Стандарт може да се чете и докато ги гледаме как лежат по терена :!:

Руснаците казват: На вкус и цвет товарищей нет. ;) Лично на мен фланелките на „Литекс” никак не ми допадат, като се започне от цвета, но … всеки има право на мнение. Що се отнася до имената и емблемите на основните спонсори, предпочитам свързаните с „Левски” да ги виждам във вестник „Стандарт”, отколкото върху някоя кофа за боклук или на гърба на някоя циганка с метла. 8-)
По темата: Новите екипи на "червените" наистина не са нищо особено. "Черноморец" също ще бъдат с "Легеа" през този сезон, но техните екипи много повече ловят окото. Може би това се дължи и на цвета, кой знае?!..... ;)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 10 юли 2012 12:06, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 10 юли 2012 12:02

Щампована е , защото няма кой да ти я избродира за тея пари, просто не им е рентабилно и никой не се наема. Аз съм много доволен, досега всеки ме пита , как така емблемата ми е толкова по хубава от официалния екип. Аз просто им казвам, че е направена с любов и това е цаката ;)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 10 юли 2012 12:30

Beck's написа:Щампована е , защото няма кой да ти я избродира за тея пари, просто не им е рентабилно и никой не се наема. Аз съм много доволен, досега всеки ме пита , как така емблемата ми е толкова по хубава от официалния екип. Аз просто им казвам, че е направена с любов и това е цаката ;)

Емблемата наистина е по-добра, даже материята не ми изглежда на полиестер както при "оригиналните". Трябва титаните и новият търговски директор да минат курс по маркетинг при теб. ;) Виждал съм екип на Ливърпул поръчан по нета с избродирана емблема. Няма такава красота...

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 10 юли 2012 12:35

Red Warrior написа:
Beck's написа:Щампована е , защото няма кой да ти я избродира за тея пари, просто не им е рентабилно и никой не се наема. Аз съм много доволен, досега всеки ме пита , как така емблемата ми е толкова по хубава от официалния екип. Аз просто им казвам, че е направена с любов и това е цаката ;)

Емблемата наистина е по-добра, даже материята не ми изглежда на полиестер както при "оригиналните". Трябва титаните и новият търговски директор да минат курс по маркетинг при теб. ;) Виждал съм екип на Ливърпул поръчан по нета с избродирана емблема. Няма такава красота...

Така е , но се правят в количество и тогава има смисъл да се избродира. Аз работя маркетинг и затова се оправям с тези глупости. Само като видя артикулите на ЦСКА и ми се реве........ Нали уж нов маркетингов директор назначиха, а той устата за Стойчо си отвори. Пълна скръб са пернишките.

Върни се в “ЦСКА”