Програма за "А ПФГ" на ЦСКА сезон 2012/2013

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Re: Програма за "А ПФГ" на ЦСКА сезон 2012/2013

Мнениеот gogo_cska » 10 юли 2012 08:50

Програмата ни е доста тежка,значително по-тежка от миналогодишната.Отгоре на всичко подготовката и селекцията,до голяма степен,не бяха такива каквито феновете искаха.Въпреки всичко нищо не се знае,ЦСКА ,почти винаги,е бил непредсказуем-така е и сега.Надявам се,че ще се борим за титлата и за добро представяне в Лига Европа и Стойчо Младенов ще сглоби един боеспособен отбор,колкото и да е тежко положението.А относно първия мач с Литес нищо не се знае,защото нищо не се знае за състоянието Литекс на този етап.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 10 юли 2012 09:16

losko написа:RedeviL след като видях програмата и разбрах че всичко ще е като предния сезон!А пича дето с уговорените мачове Славия ще победи Левски в първия мач според мен ако не в първия то със сигурност във втория и ще загуби два пъти от ЦСКА,Локо ПЛД този път ще победи ЦСКА в Пловдив,и куп други.Всичко ще е огледално през новия сезон ЦСКА и ЛЕвски просто ще сменят местата си

Много зависи дали Жуниор Мораес ще остане в отбора, дори пичът от Левски го каза по-горе.Селекцията наистина закъснява, но не е привършила.С още две, три нови попълнения нещата могат да изглеждат по коренно различен начин.Разбирам, че в момента правите изводи за състоянието на отбора от контролите и писаниците по медиите, но е рано да се говори.Не знам дали ще сме шампиони, но съм сигурен, че ЦСКА ще бъде по-силен отбор от минлия сезон.Относно програмата казах многократно, че през първия полусезон са по-трудните мачове, но през втория сме домакини на всички конкуренти с изключение на Левски, но пък дербито се играе на В.Левски, така че там е различно.Миналият сезон ЦСКА изгуби титлата точно заради неприятните гостувания в края на сезона.Не мога да разбера защо се правите на ударени и не гледате фактите..

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 юли 2012 09:38

Ако не се лъжа последната ни титла започна с гостуване в Ловеч.
Програмата е доста тежка през първия полусезон, но можем да направим нещо, ако успеем да се задържим на максимум 4-5 точки от първия до зимата. Напролет ще ни е значително по-леко.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 10 юли 2012 09:47

А я вижте програмата за втория полусезон:

ЦСКА - Литекс

ЦСКА - Черноморец

Локо Пд - ЦСКА

ЦСКА - Миньор

Ботев Враца - ЦСКА

ЦСКА - Лудогорец

Етър - ЦСКА

ЦСКА - Славия

Левски - ЦСКА

ЦСКА - Ботев Пд

Монтана - ЦСКА

ЦСКА - Черно Море

Берое - ЦСКА

ЦСКА - Пирин ГД

Локомотив Сф - ЦСКА

Не знам за вас, но за мен това е идеалната програма!Има две по-трудни гостувания на Локо Пд и Берое, домакинство на Лудогорец и дерби с Левски.
Последна промяна от RedeviL на 10 юли 2012 09:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 10 юли 2012 09:53

Според мен можем да имаме проблем единствено с Лудогорец, Левски и Черно море! Едни 40 точки са напълно постижими! Бъдете оптимисти! :)

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 10 юли 2012 10:33

Не мога да разбера за какво всички се оплакват от програмата. Тя е повече от хубава. Пролетта ще имаме голямо предимство ако успеем да се задържим в челото в края на първия полусезон. Отбора на Литекс определено ще е по-слаб от миналия сезон, което означава, че първия кръг не ни е толкова труден мача като добавим, че в Ловеч сме си направо домакини от към публика. Най-важното е, че си запазихме отбора, а с Ицо и Анисе определено ще изглеждаме по-опасни и разнообразни в атака. Според мен няма основание отсега да се отписваме сами. То е ясно на всички, че Титан не искат да станем шампиони, но най-вероятно пак до последно ще сме в играта и според мен пак ще сме пред сините приятелки ако Стойчо изкара целият сезон

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 10 юли 2012 14:14

Какви са тези глупости за Стойчо, да си бил тръгвал? Ако не беше той, 8-7 място най-много през миналия сезон щяхме да стигнем :!:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 10 юли 2012 14:27

Баси песимистите сте... тая година сме шампиони! Отбора не е толкова зле колкото изглежда, не ги гледайте контролите.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 10 юли 2012 14:34

Morgause написа:Баси песимистите сте... тая година сме шампиони! Отбора не е толкова зле колкото изглежда, не ги гледайте контролите.

Да ти кажа честно много се съмнявам Титаните да оставят Стойчо и момчетата да спечелят титлата, която миналия сезон им отнеха по-много гаден начин...но дано греша, защото ми писна от некви смешни отборчета да се пробват за ШЛ и само да се дънят, а ние все за ЛЕ да се борим

gembala
Контакти:

Мнениеот gembala » 10 юли 2012 14:40

Първенството ще е шарено. Т.е. ще има доста неочаквани резултати, както за нас така и за другите. Ако случайно Мораес остане, то с Ицо Янев и Анеси, отбора ще създаде доста ядове на съперниците а програмата си е супер, като за втори полу-сезон. Не знам защо отписвате и другите 2-3 попълнения в отбора? Едва ли Стойчо ги е взел само за бройки ако няма футбол в тях... Та в Левски и Лудогорец новите попълнения и треньорите им да не са извънземни, че толкова ги фаворитизирате?

Върни се в “ЦСКА”