Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

boji_levski
Контакти:

Да подкрепим ЛЕВСКИ

Мнениеот boji_levski » 26 авг 2009 11:46

Като фен на този отбор искам да помоля всички негови привърженици да се обединим и да дадем кредит на доверие на футболистите.Нека да не съсипваме отбора от критики,защото сега са най-тежките мачове за нас.И специално поздравявам феновете,който бяха в будапеща вчера и надвикаха 35 000 едно голямо браво.

pfaff
Контакти:

Re: Шанс за 2 урна на Лига Европа

Мнениеот pfaff » 26 авг 2009 11:48

levski написа:Имаме огромен шанс да сме поставени в 2 урна на жребия за Лига Европа! За целта трябва да бъдем минимум на 24 място в ранглистата за този сезон, защото урните ще бъдат 4 разпределени от по 12 отбора във всяка урна. За сега сме на 21 място. За сме в тази урна трябва само още 3 отбора да се класират в групите с по голям коефициент от нас, а това са: Рома, Зенит, Брюж, Хееренвеен, Херта и Копенхаген да влезе в Шампионската лига, а не да отпадне от Апоел Никозия и да е в Лига Европа,защото са с по голям коефициент от нас. Това е моето проучване и според мен шанса е 50 на 50, тоест 3 от тези 6 отбора трябва да не се класират и ние ще сме във 2 урна!

Вие се молете да ви се падне силен съперник за да отпаднете мъжки, а не някой когото не сме чували да ви на прави отново за смях...

runnersa
Контакти:

Re: Реалност!!!!!!!!

Мнениеот runnersa » 26 авг 2009 11:51

може и да дойде време когато да вкарвате от 3 положения по 2 гола ама когато си вземете нападатели класни поне както тези на дебрецен с бижутера и Георги Христов няма да стане!

Потребителски аватар
Sporter
Контакти:

Re: Стига сте ревали!

Мнениеот Sporter » 26 авг 2009 11:51

Добре, да погледнем фактите:
1. Треньорския щаб на отбора беше сменен съвсем скоро. Това включва нов треньор, със спорна репутация и нов "спортно-технически" директор в лицето на Гонзо, който няма нито ден стаж на такава длъжност.
2. Реална селекция в отбора няма! Върнаха се някои стари звезди, като Бардон и Топузаков, но това не е достатъчно. Аз лично щях да се радвам много на Телкийски и на Станислав Ангелов, но това очевидно няма да стане. Пък и да стане, те едва ли ще го приемат като "израстване в кариерата", което ще им пречи да играят пълноценно.
3. Отборът е в слаба физическа форма, първенството тепърва започва, отлагат се мачове и момчетата просто не могат да ритат на високи обороти дълго време. А това е решаващо срещу отбор като Дебрецен, притежаващ високи, тежки и бързи играчи. Не случайно им се отдават ударите от далеч.

Да си признаем, готов ли е Левски за турнир като ШЛ? Не!
И това Батков го разбира чудесно. Затова явно е казал няколко думи на Гошо Петков и резултатът е налице - нашият вратар "сгреши" няколко пъти и унгарците си реализираха положенията. В крайна сметка ще играем в турнир с по-приемливи отбори, където имаме по-голям шанс да направим нещо запомнящо се.

Тъй че, аз не се ядосвам от загубата на Левски. По ми е интересно кой беше коментатор на мача по PRO-BG и защо с такъв неистов ентусиазъм коментираше положенията на унгарците? :evil:
Също така, какво значи "голкипър"? Това сигурно е някой гол, без дрехи и от Кипър, може би? Да не говорим за "офсайт/д", "Live" и т.н. простотии. :shock:
Аз съм инженер и владея перфектно английски, но такива опити да се замазва липсата на професионализъм с елементарно папагалстване ми изглеждат прекалено простовати. :!:

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Да подкрепим ЛЕВСКИ

Мнениеот turbogena » 26 авг 2009 11:53

разбира се ,че ще си подкрепяме отбора ,няма след някоя загуба веднага да правим трагедии ,щеше да е трагедия да бехме отпаднали от Баку ,но сега имаме мачове в ЛЕ и живота продължава ,горе главите всички левскари и САМО ЛЕВСКИ ДО ГРОБ!!!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Момчета свалете сините очила.....

Мнениеот durex » 26 авг 2009 11:54

XTaz написа:Проблемът на Левски е Батков и обкръжението около него.
Това е. До като го съветват хора като заберски затъването ще е още по-дълбоко (дано не съм прав)
Вчера видях желание, но не и умение.

+1

Потребителски аватар
Sporter
Контакти:

Re: Шанс за 2 урна на Лига Европа

Мнениеот Sporter » 26 авг 2009 11:55

ludiq1913 написа:С каквито и отбори да се паднете ще са по-силни от Дебрецен, най-много 1 точка да вземете

Защо злобееш излишно?

Потребителски аватар
fen fen
Контакти:

Re: Реалност!!!!!!!!

Мнениеот fen fen » 26 авг 2009 11:56

runnersa написа:може и да дойде време когато да вкарвате от 3 положения по 2 гола ама когато си вземете нападатели класни поне както тези на дебрецен с бижутера и Георги Христов няма да стане!

За мен Йовов беше най-добрия на терена първото полувреме. А за Жоро Христов е истина че пропуска, но тези полежения не бяха "на гюме", т.е. той доста проаботи за да се отзове в позициите - при най-чистото, когато навъзра за 1 кв. метър цялата защита, токпата накрая му дойде на левия и не я уцели добре; при другите не беше 100% голов шанс (примерно да излиза от 5 метра сам срещу врятаря), направи каквото може спред мен. Дебрецен бяха много здрави в защита и Левски имаха нужда от малко шанс за гол. Не стана. Трябва по-реално да се гледа на нещата ...

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Гошо Петков

Мнениеот zlatan » 26 авг 2009 11:58

няма да приказвам какво е направил ГОШО за нас ,но в мачовете с дебрецен 3гола си бяха негови.Левски пак щеше да отпадне от дебрецен,но факта си е факт не може да си гледал записи на мачовете да изигра един мач с тях и да седиш на 4-5метра пред голлинията като знаеш че тези бият отвсякъде.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
housestyle
Контакти:

Мачове и напролет.....

Мнениеот housestyle » 26 авг 2009 12:04

Одпадането от ШЛ вече е факт но ЛЕ е сигурна до зимата.
Аз мисла обаче че това не трябва да успокоява играчите а трябва да ги мобилизира .
ДА знаят че публиката ще е зад тях ама и ще иска мачове и на пролет в ЕВРОПА.
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

Върни се в “Архив”