Tour de France 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Re: Tour de France 2012

Мнениеот Niksh0 » 09 юли 2012 18:39

Уигинс и Фрум със сериозна заявка за двойна крайна победа в тура за отбора на Скай. Впечатляващ часовник направиха като отвяха дори и Канчелара. Не виждам кой ще ги спре като се има в предвид, че има още един дълъг часовниик.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 09 юли 2012 21:18

От Скай са извънземни или пък просто имат най-добрия химик !!!
Тура свърши !!!
К.Еванс едва ли ще може да спечели 3/4 мин в планинските етапи за да може да има преднина от над минута
преди следващия часовник. Нещо повече дори може да не спечели нищо с/у К.Фруум и Уигинс.
Даже си мисля че К.Фруум ако го оставят да се състезава има много по-голям шанс да спечели с/у съотборника
си отколкото Кадел, но е ясно че такова нещо няма да се случи .
Другото интересно е че все още Зубелдия и Монфор са с голяма преднина пред звездите в отбора им Кльоден и Шлек !!!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 09 юли 2012 22:05

Днес не успях да догледам Часовника и сега с изненада виждам, че Евънс е толкова назад. А това едва ли не трябваше да бъде етапът, в който да вземе някаква преднина пред Уигинс. Дали пък не свърши Тура наистина, при условие, че не знам на кой може да разчита австралиецът по височините, докато Скай изглеждат наистина много мощни откъм екип.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 10 юли 2012 17:13

ehh написа:Днес не успях да догледам Часовника и сега с изненада виждам, че Евънс е толкова назад. А това едва ли не трябваше да бъде етапът, в който да вземе някаква преднина пред Уигинс. Дали пък не свърши Тура наистина, при условие, че не знам на кой може да разчита австралиецът по височините, докато Скай изглеждат наистина много мощни откъм екип.

За Еванс се знаеше, че ще губи на часовника, но не толкова много. Явно освен, че Уигинс и Скай като цяло са в супер форма, а и Еванс не е в оптимална форма.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
Red till Dead
Контакти:

Мнениеот Red till Dead » 10 юли 2012 21:46

Скай имат страхотен отбор. Изобщо не очаквах чак такова надмощие на часовника.
Брадли изглежда много подготвен и е в страхотна форма, а Кадел изостава на почти 2 минути от него :shock: Май, май Тура ще отиде при британец тази година.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 юли 2012 18:56

Контадор се завръща в колоезденето през август

Време беше. Очаква се Тур дьо Франс 2013 по случай 100-годишнината да бъде нещо специално. Много интересни етапи и същевременно по-трудно от обикновено.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 13 юли 2012 11:29

Вчера се видя, че Евънс никакъв го няма. Тройката е ясна - Уигинс, Фрум и Нибали. Според мен Фрум е в по-добра форма от Уигинс и, ако случайно ми предоставят шанс да се състезава за победата нищо чудно да я извоюва, но не ми се вярва да му позволят да се състезава срещу Брадли
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 13 юли 2012 11:55

Грегара вчера беше по-добър от звездата на отбора. Фрум спокойно можеше да направи разлика на Нибали, но трябваше да помага на Уигинс. Еванс не е този от миналата година. А за по-големия Шлек и дума да не става. Ако Контадор беше в колоната, щеше да си ги бъзика, както си иска....

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 13 юли 2012 12:30

Фруум евентуално може да бъде лидер на Скай на Вуелтата където ще участва Контадор.
Така че сблъсък м/у 2-та може и да има но има доста условности !!!
Фруум да участва на Вуелтата и тогава дори не се знае в каква форма ще е след Тура и Оллимпийските игри !!!
Определено Фруум е най-добрия в колконата в момента ама няма да му дадат да спечели, мисля че и миналата
година на Вуелтата Скай направиха страхотна глупост като Фруум отново помагаше на Уигинс и в крайна сметка
загубиха заради това че разчитаха Уигинс да спечели а в крайното класиране спечели Х.Кобо .
Фруум остана 2-ри на само 13 секунди и то само и единствени заради грешни решения на Скай, Уигинс
беше 3-ти на над минута и половина.
Така че Фруум си е явно по-добър от Уигинс !!!

И като гледам развитието на Тура още повече се чудя на решението на Катюша Хоаким Родригес да не участва !!!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 13 юли 2012 12:35

Фруум за 2 години се превърна в невероятен колоездач. Ако не на Вуелтата, то на Джирото би трябвало да е лидер и да го спечели :)
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Върни се в “Други спортове”