И кой е тос куросава дет сички го знайм бе? Аз що не знам? Ха добре дошъл де!
Програма на Черноморец за сезон 2012/2013 в А група
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Програма на Черноморец за сезон 2012/2013 в А група
К'вот - таквоз! Нема лошо. Тъкмо Левски ще ни пазят от картончета, че после на ЦСКА-ту тряа да скачаме
[center]
[/center]
[/center]Re: Програма на Черноморец за сезон 2012/2013 в А група
Нека да не ни броят за нищо,по добре.Ще им идва като гръм от ясно небе.Само се надявам да има нови жужу и шаешу.Втория кръг бая шоп ще има по морето,според мен трябва пак някаква организация от типа " Доброто срещу Злото"
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Каква програмка са ни спретнали, още по-добра от миналогодишната
Явно от БФС-то са решили да се презастраховат, за да не се пречкаме на останалите, затова са ни предвидили тази година да се борим да не изпаднем. Миналата година с подобна програма върнаха Берое-то в първи клас и ги пратиха в борбата за оцеляване .Ако нещо не ни харесва ще увиснем с лиценза
Както казва Бартоломей направо да ни закриват. За да повтори миналогодишните успехи на Херо ще му трябват 24играча на нивото на Шаешу и Жужу +няколко съдии
Случайно или не на "евробойците "от Лудогорец пак им спретнаха програмка сходна на миналогодишната да не би да вземат да се узорят нещо 
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
Според мен няма как една програма да се определи като добра или лоша, но има един малък фактор, който може да даде някакво предимство. Без съмнение е добре да срещнеш участници в Евротурнирите в първите няколко кръга. Добре е също, че програмата не започва с Литекс.
Ако се проведе добра подготовка и се влезе сполучливо в игрови ритъм в един момент може да имаме предимство пред отборите с 2-3 официални мача със слаби чужди отбори, тъй като малко отбори в "А" група имат ресурс да се готвят за два мача на седмица, пък били и те със слабаци.
Прекалено е рано за такива прогнози, но ми се струва, че Локомотив ще направи много слаб старт в първенството (не им го пожелавам, разбира се). Левски и ЦСКА играят със съдиите, така че там няма особено значение кога е мача, ако не се играе дисциплинирано и нямаш късмет. За мача във втори кръг ще имаме пълен стадион и страхотна атмосфера - това може само да ни помогне да покажем най-доброто.
Ако се проведе добра подготовка и се влезе сполучливо в игрови ритъм в един момент може да имаме предимство пред отборите с 2-3 официални мача със слаби чужди отбори, тъй като малко отбори в "А" група имат ресурс да се готвят за два мача на седмица, пък били и те със слабаци.
Прекалено е рано за такива прогнози, но ми се струва, че Локомотив ще направи много слаб старт в първенството (не им го пожелавам, разбира се). Левски и ЦСКА играят със съдиите, така че там няма особено значение кога е мача, ако не се играе дисциплинирано и нямаш късмет. За мача във втори кръг ще имаме пълен стадион и страхотна атмосфера - това може само да ни помогне да покажем най-доброто.
- D.Georgiev
- Контакти:
Смятам, че програмата ви е много добра, с оглед на това, че отборите, с които играете в началото ще се борят и за ЕКТ (евентуално). Вие си запазихте състава (почти), а сини, червени и жълто-черни имат нужда от време, за да се сработят. Мисля, че спокойно отново ще ударите още в началото поне единия от тях. След четвърти кръг сте идеални. Аз лично си пожелавах на нас нещо подобно, но не се получи. Мисля, че програмата е плюс за вас. Успех!

D.Georgiev написа:Смятам, че програмата ви е много добра, с оглед на това, че отборите, с които играете в началото ще се борят и за ЕКТ (евентуално). Вие си запазихте състава (почти), а сини, червени и жълто-черни имат нужда от време, за да се сработят. Мисля, че спокойно отново ще ударите още в началото поне единия от тях. След четвърти кръг сте идеални. Аз лично си пожелавах на нас нещо подобно, но не се получи. Мисля, че програмата е плюс за вас. Успех!
Съгласен съм с всичко написано, но за съжаление...ние също се разпродадохме.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Вижте последните три срещи , то ако ще има за ко да се притесняваме именно там е ключа от платката
忍者
Абе те Левски,Цска и Ботев може да не са сработени, но за сметка на това са сработени много добре с БФС и съдиите, а и няма да е добре за футбола и многобройните фенове на тези отбори балоните да се спукат бързо и да лъсне, че са хвърлени пари на вятъра и да се почнат едни търкания между феновете и приятелите на човека с пластмасовата коса, които ръководят съответните отбори.
Отделно Локо са ни труден съперник и като нищо може да ни изненадат неприятно
А като гледам програмата до 11 кръг ще сме с максимум 6-9 точки. Дано да съм лош пророк 
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
Програмата ви никак не е лоша! Взимате си двете начални домакинства, а после може и в добра серия да влезете. И не подценявайте уменията на Херо - той и миналата есен със слабо сработен състав удари доста болезнено някои уж фаворити в Бургас.
- unist_gp
- Контакти:
най-хубавото в цялата работа е, че може Черноморец да уволни Илиян илиев или Стойчо Младенов, защото мачовете с акулите ще са поправителни за "евроучастниците" след отпадането им.