Програма за "А ПФГ" на ЦСКА сезон 2012/2013
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- cskarcheto92
- Контакти:
Re: Програма за "А ПФГ" на ЦСКА сезон 2012/2013
Доста е тежка програмата... ако след първите 3 кръга излезем само с победи, това ще бъде много добре за ЦСКА.От една страна е хубаво, че първия полусезон гостуваме на всички добри отбори, а пролетта ги приемаме. Като изключим Черно Море и Ботев от последните 7 кръга мачовете срещу другите са лесни 

[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
losko написа:Какви сте само не е истина,надувате едни балони и после като се спукат плачете!Програмата е супер тежка а и плюс това ЦСКА не е този отбор от преди години!Ама пишете и си фантазирайте колкото искате.Ще се радвам ако Титан и Стойчо се разкарат от ЦСКА,просто с Титан и Стойчо футбол в този клуб няма да се практикува!А чичо Митко е крайно време да млъкне,той повече за ЦСКА ли е или за Левски.Той явно не иска ЦСКА да е шампион а първенството да е интересно!Срам и позор,превърнаха ЦСКА в селски отбор!
Никой не надува никакви балони, но ми писна да чета истерични коментари за това колко тежка била програмата!!Миналият сезон като имахме лесна програма в началото, а в края ни се бяха струпали тежките мачове, по-добре ли беше..?Айде стига вече, както и да се завъртят мачовете ще играем с всеки един отбор без изключение.Тази година първенството се очертава да е по-оспорвано и всички отбори има къде да загубят точки по пътя си.
Ето и ти си същия искаш по-оспорвано първенство а не такова което ЦСКА да спечели лесно,Приятел сложи и мачовете от ЛЕ в първите кръгове,погледни колко човека е групата на ЦСКА и лесно ще видиш че няма да имаме шанс за тройката даже,Мораеш не го брой и него понеже е пътник!Много тежка програма и много слаб отбор и тренер!За Титан не ми се пише даже,ама те са дружки на Домуса!От сега мога ти напиша уговорените мачове в А група,и да ви светна от доста време отборите играят по три или четири в комбина а не както преди само по два!
Money Over Bitches
Не се тръшкайте излишно... Литекс са слаби, а и са си ваше отборче по традиция, Локо Пд са пълна дупка... Перничани не се знае тая година за кой ще играят. Тежките ви мачове са с/у Черноморец, Лудогорец и Левски с един евентуален в Перник... Общо взето където изгубихте точки тази пролет. Всичко друго е вятър и мъгла. Ако Джей Ар остане сте сериозен претендент за титлата 

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
losko написа:Ето и ти си същия искаш по-оспорвано първенство а не такова което ЦСКА да спечели лесно,Приятел сложи и мачовете от ЛЕ в първите кръгове,погледни колко човека е групата на ЦСКА и лесно ще видиш че няма да имаме шанс за тройката даже,Мораеш не го брой и него понеже е пътник!Много тежка програма и много слаб отбор и тренер!За Титан не ми се пише даже,ама те са дружки на Домуса!От сега мога ти напиша уговорените мачове в А група,и да ви светна от доста време отборите играят по три или четири в комбина а не както преди само по два!
Може ли да ми отговориш, какъв е критерия/или причините, по който/които оцени, че Стойчо Младенов е слаб - тренер?
Само на този въпрос.
Няма да споря с теб, просто искам да разбера защо така смяташ!?
Слаб е защото може само с готови футболисти да работи и да побеждава,когато няма пари и добри футболисти в клуба се вижда отчетливо че не става!Та той един футболист не може да изгради,да не говорим че и тактически е слаб!Няма какво да спорим,на ЦСКА му трябва тренер който да работи с младите и да практикува модерен и нападателен футбол!Сподели ти защо мислиш че Стойчо става!
Money Over Bitches
losko написа:Ето и ти си същия искаш по-оспорвано първенство а не такова което ЦСКА да спечели лесно,Приятел сложи и мачовете от ЛЕ в първите кръгове,погледни колко човека е групата на ЦСКА и лесно ще видиш че няма да имаме шанс за тройката даже,Мораеш не го брой и него понеже е пътник!Много тежка програма и много слаб отбор и тренер!За Титан не ми се пише даже,ама те са дружки на Домуса!От сега мога ти напиша уговорените мачове в А група,и да ви светна от доста време отборите играят по три или четири в комбина а не както преди само по два!
Казах, че първенството ще е по-оспорвано, не защото искам, а защото очаквам и другите претенденти за титлата да изгубят точки.Като цяло никой няма лесна програма по пътя си..Лудогорец запазиха ядрото си и дори се подсилиха с няколко нови играчи, Левски също прави добра подготовка и селекция, новите отбори в групата - Ботев и Етър със сигурност ще покачат допълнително интригата, стадионите на Миньор, Берое, Локо Пд и Черно море си остават традиционно негостоприемни, така че се очакват доста изненади и тепърва предстои да видим как ще се развие борбата за титлата.

Последна промяна от RedeviL на 09 юли 2012 21:15, променено общо 1 път.
losko написа:..когато няма пари и добри футболисти в клуба се вижда отчетливо че не става!
Можеш ли да ми посочиш някой, който може да постигне нещо без пари и добри футболисти?

хахаха,тепърва предстояло.Погледни реално на нещата,ако си фен на Лудогорец или Левски те разбирам напълно но ако си привърженик на ЦСКА от сега да ти кажа че много ще страдаМЕ!Просто първенството и програмата са така наредени че да сме извън тройката!Съвсем скоро всичко ще започне наново,Анисе без картотека,Мораеш продаден,съдиите и БФС срещу ЦСКА,бойкот от платените фенчета и ежедневни интриги и подигравки от медиите!Ама мечтайте си и се радвайте на отборите си от който градове сте,защото истински цесекари Софиянци не останаха
Money Over Bitches
RedeviL написа:losko написа:..когато няма пари и добри футболисти в клуба се вижда отчетливо че не става!
Можеш ли да ми посочиш някой, който може да постигне нещо без пари и добри футболисти?
От България е Херо,и Любо Пенев обаче Любо трябва да работи с различен от Титаните работодател!Мисля че чужденец ще свърши работа на този етап,но не знам защо Титан не прибягват до такъв ход!И най-важното е че трябва да излязат и да кажат че ЦСКА няма да се бори за титлата и че ще гради отбор,а не да лъжат и мажат заради една шепа наркомани и псевдо фенове!Бойкоти да си правят в тях на жените си половината от сектор Г на чело с Дучето!
Money Over Bitches