Нефтохимик започва с домакинство на ст „Нефтохимик”
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Нефтохимик започва с домакинство на ст „Нефтохимик”
В 15-ия кръг ще ядете мамула мазутиииии....! Много поздрави от Плевен - и тая година като предната ще сте - ще играете поддържаща роля на фаворитите за промоция! ... и ходете да плачкате пак на Бат Бойко за парици, може да ви намери още някой спонсор от нефтената сфера-я Shell, Газпром -ха ха...! 

petkan написа:
hristo1306 написа:
Успех на НАФТАТА ! Всичко си идва по програма. Върнахме се в дома ХРАМА, върнахме си и нашите деца - юноши, време е да се върнем и там където ни е мястото - А "РФГ". Време е да напълним стадион "Нефтохимик" както преди години, а другия "Лазур" знаем как се пълни !
Бат' Ичко, пак се вдетеняваш
Защо бе Петьо ? Какво лъжа ?
Що на лични бе Ице? Аз и тук мога да ти отговоря:
- Най-дърт си от всички, а се държиш като пъпчив хлапак

- Домът(Храмът) e само в болното съзнание на неколцина момченца, изживяващи се като "фенове"

- Вярваш ли си, че този стадион може да се напълни като едно време? И, ако това се случи - от кого ще се напълни? От "твърди" фенове на единият отбор ли? Отговорът е лесен бе - от БУРГАЗЛИИ!

- Възможно ли е въобще човек на твоята възраст да храни омраза към който и да е БУРГАСКИ отбор?
Какво лъжеш ли? Ами себе си бе Ицо

[center]
[/center]

- hristo1306
- Контакти:
ggv написа:В 15-ия кръг ще ядете мамула мазутиииии....! Много поздрави от Плевен - и тая година като предната ще сте - ще играете поддържаща роля на фаворитите за промоция! ... и ходете да плачкате пак на Бат Бойко за парици, може да ви намери още някой спонсор от нефтената сфера-я Shell, Газпром -ха ха...!
Във Плевен, сте известни с хубавите си жени, не с хубавия футбол. Така, че гледайте си ги, че може да ги загубите, както ще загубите и футболната битка. Така, че много ще боли, ако бъдете два пъти пре. бани !
А вие сте известни с това, че сте най-добрия отбор от Долно Езерово и това, че добре ви се удава близането на гъзове и плачкането като девица х.й! 

Е хуу де..като не ви интересува Нефтохимик, какво ви е еня, че ние си наричаме стадиона- стадион Нефтохимик. Той си е нашия дом и за това е създаден през 1967 година.... Такъв ще и остане, макар и под наем.
"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
Bourgas написа:greenandwhite написа:Bourgas написа:Мултиакаунтинга е забранен, дано те забележат
Иначе, Черноморец започва с гостуване на ст. "Г. Аспарухов". Моля темата да стане важна
Кой го интересува за Черноморец![]()
Объркал си темата нещо
Мен ме интересува, защо питаш? Иначе кой го интересува Нефтохимик, контра въпрос? Нямате ли форум да пишеш там? Пак казвам за мултиакаунтинга и да помоля темата да стане важна : Черноморец започва с гостуване на ст. "Г. Аспарухов".
Кой беше ти да казваш на колегата в кой форум да пише?Стига си спамил,ако имаш да казваш нещо по темата заповядай,за другите си искания и желания пиши на модераторите защото нас не ни вълнуват
- hristo1306
- Контакти:
petkan написа:petkan написа:
hristo1306 написа:
Успех на НАФТАТА ! Всичко си идва по програма. Върнахме се в дома ХРАМА, върнахме си и нашите деца - юноши, време е да се върнем и там където ни е мястото - А "РФГ". Време е да напълним стадион "Нефтохимик" както преди години, а другия "Лазур" знаем как се пълни !
Бат' Ичко, пак се вдетеняваш
Защо бе Петьо ? Какво лъжа ?
Що на лични бе Ице? Аз и тук мога да ти отговоря:
- Най-дърт си от всички, а се държиш като пъпчив хлапак![]()
- Домът(Храмът) e само в болното съзнание на неколцина момченца, изживяващи се като "фенове"Стадионът е на бургазлии!
- Вярваш ли си, че този стадион може да се напълни като едно време? И, ако това се случи - от кого ще се напълни? От "твърди" фенове на единият отбор ли? Отговорът е лесен бе - от БУРГАЗЛИИ!![]()
- Възможно ли е въобще човек на твоята възраст да храни омраза към който и да е БУРГАСКИ отбор?
Какво лъжеш ли? Ами себе си бе Ицо
За каква омраза говориш ? И то от мен ? Където винаги толерирам Бургаския футбол ? Където ходя на мачове и на двата отбора ? Винаги съм толерирал уважение между двете агитки - по точно казано на умерените Бургаски фенове -между впрочем смятам, че си един от тях като мен. Явно се засегна на тема фенска маса - а нея цяла България я знае, но истината боли !
plamenski написа:Е хуу де..като не ви интересува Нефтохимик, какво ви е еня, че ние [url]си[/url] наричаме стадиона- стадион Нефтохимик. Той [url]си е нашия дом[/url] и за това е създаден през 1967 година.... Такъв ще и остане, макар и под наем.
Точно от такова криворазбрано чувство за собственост никой няма нужда в Бургас. Това, което всички искахме се случи - и двата ни отбора ще играят на едно хубаво, модерно съоръжение! Сега всяка седмица ще можем да посещаваме мач на БУРГАСКИ отбор! Не подкладвайте изкуствена омраза! Черноморец и Нефтохимик никога не са били съперници, както е в Пловдив и София. Не и до момента. Може би някой ден, но не и сега

Успех на Нафтата! (Ицо, пък и всички тук знаят отношението ми към Нефтохимик)

[center]
[/center]

hristo1306 написа:За каква омраза говориш ? И то от мен ? Където винаги толерирам Бургаския футбол ? Където ходя на мачове и на двата отбора ? Винаги съм толерирал уважение между двете агитки - по точно казано на умерените Бургаски фенове -между впрочем смятам, че си един от тях като мен. Явно се засегна на тема фенска маса - а нея цяла България я знае, но истината боли !
На какво да съм се засегнал? На тема фенка маса?

Точно сега не ми е на кеф да ти обяснявам каква е разликата, има ли я, и ако я има - защо и т.н.
Вярно се вдетеняваш

[center]
[/center]

petkan написа:plamenski написа:Е хуу де..като не ви интересува Нефтохимик, какво ви е еня, че ние [url]си[/url] наричаме стадиона- стадион Нефтохимик. Той [url]си е нашия дом[/url] и за това е създаден през 1967 година.... Такъв ще и остане, макар и под наем.
Точно от такова криворазбрано чувство за собственост никой няма нужда в Бургас. Това, което всички искахме се случи - и двата ни отбора ще играят на едно хубаво, модерно съоръжение! Сега всяка седмица ще можем да посещаваме мач на БУРГАСКИ отбор! Не подкладвайте изкуствена омраза! Черноморец и Нефтохимик никога не са били съперници, както е в Пловдив и София. Не и до момента. Може би някой ден, но не и сегаСъперничеството се заражда първо на футболният терен! Доста мачове трябва да изиграят помежду си, за да може по естествен път да се зароди съперничество! Минават години, докато това се случи и при привържениците!
Успех на Нафтата! (Ицо, пък и всички тук знаят отношението ми към Нефтохимик)
+1
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Върни се в “Футбол - България”