Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

gembala
Контакти:

Re: Гошо Петков

Мнениеот gembala » 26 авг 2009 10:27

Най-голямото удоволствие при всики гол във вратата на Левски е гледката от тъпото изражение на циркаджията Гошо вратарчето...

Потребителски аватар
santiliana

Re: Най-доброто нападение е Христов-Йовов-Ортега

Мнениеот santiliana » 26 авг 2009 10:30

ей, голям тъшак сме.Особено в нападение.Не,че в халфовата линия сме по-добре, а в защита- хаос.Изобщо, що ли играем в тези ЕКТ и аз не знам
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

boji_levski
Контакти:

Мнениеот boji_levski » 26 авг 2009 10:33

Това ме разсмя точно с това нападение ставаме още по-безобидни.Просто според мен трябва да се спре с налгането на Йовов,колкото и да е дал за Левски все пак не е закован с пирон в състава.

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Реалност!!!!!!!!

Мнениеот INZAGHI_99 » 26 авг 2009 10:34

Какво е да имаш публика и да нямаш отбор? Въпрос който трябва да си зададе всеки свързан с Левски. Отговорът на този въпрос е много труден. Ако попитаме някой от ръководството на Левски или играчите, те ще кажат че отбор има, че всички са добри футболисти и само късмета им е обърнал гръб в последните сезони! Аз бих ги попитал Късмета ли? Късмета не е ли на страната на силният? На можещият? Бих ги попитал дали този крах не бе предизвестен, много преди да дойде? Ако трябва да ми отговори някои от този „отбор” той ще започне да се оправдава. Имали основание? Да ако е футболист- да защото те толкова си могат!! Футболисти, които дори отбори от втора немска дивизия не ги искат( думи на Батков). От тук идва и въпроса към Батков, защо като дори отбори от втора немска дивизия не ги искат те са в Левски????
Въпроси на които всички искат да чуят отговора, но няма кой да ги зададе, защото голямата част от журналистите са подлоги на Батков и компания и ги е страх да го направят. Но дори и да бъдат зададени тези въпроси дали отговорите ще бъдат истински и искрени??? Или отново ще ни хвърлят прах в очите!! Защото не е важно как си играл, а какъв е резултата накрая!!!!! Какъв е резултата за Левски???? 1:4!!!!!!!
Дали когато се отстрани Баку и думите на футболисти и тренери и ръководители не бяха красноречиви- Постигнахме целта си!!!!- това бяха думите на всички, е Какво искаме ние феновете тогава??? Футболисти които изиграха двата мача без духом без сърце, без капка желание да докажат не на тренерите, не на нас, не на наблюдателите от други отбори, да докажат на себе си , че стават!!!Но уви те отново доказаха, че не стават! Макар да ги питате всички ще ви кажат Ние сме по силният отбор и не заслужавахме да паднем – Не господа Вие заслужихте да паднете, още с ненормалните си думи след мача с Баку че постигнахте целта си! Вие с вашите умрели души, нежелаещи да донесат радост на милиони хора наистина доказахте, че целта ви е била друга, а ЧОВЕК Е ТОЛКОВА ГОЛЯМ, КОЛКОТО ГОЛЕМИ СА МЕЧТИТЕ МУ, вие сте мишки, даже не –Мравки защото мечтите ви са малки. Вие сами с тези изявления след мача с Баку доказахте, че не искате Шампионска лига! И не я получихте, Защото когато не искаш нещо от сърце няма как да го получиш и после иди се оплаквай, че си нямал късмет- защото хората са казали –Помогни си сам та да ти помогне и Господ( та и късмета да е с вас).
Друго е че и в два поредни мача Сръбският мега специалист Радко Достанич тотално обърква схемата, тактиката и играчите. Как е възможно да излезеш само с един опорен халф??????? При това халф който с нищо не доказа че желае да играе за Левски. ( на пейката стоеше Лъчо Балтанов и чакаше). Пое риска Радко да атакуваш, но нали трябва и да се укрепиш в халфовата линия ( пусни като втори опорен халф Балтанов)? Как е възможно да знаеш че Гаджев е контузен и си останал без алтернатива за него и да кажеш стигат ми толкова играчи???? Как е възможно Г.Х да прави слаб след слаб мач и ти да продължаваш да го пускаш?- Най-Големият грях е Глупостта!!!!!!
Как как как как и все такива въпроси ми идват, но няма да получа отговор или поне той няма да е мъжки, истински, бих получил лъжи и прах в очите, това което получиш ме след снощните ви изказвания! При вас явно липсват мъжете да кажат – Бяхме слаби толкова си можем, съжеляваме отпаднахме!!! И сега ние феновете какво да очакваме от вас да биете Своге с 7-8 на 0 и да кажете ето играхме, това е най-добрият ни мач- е господа футболисти Нас това не ни грее, нас ни грее друга истина тя е В ЕВРОПА, а там вие сте жалки.
Дано ме опровергаете в лига Европа! Надеждата последна умира!!!! Но като че ли всички очакваме какво ще се случи!!!!
Само Левски ОБИЧАМЕ ТЕ!!!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 авг 2009 10:40

Значи вън от всякакво съмнение е, че Петков е класа ! Но снощи определено направи слаб мач ! Междудругото, отдавна съм забелязал, че Жоро има лошият навик да стои с метри пред голлинията ! Далеч съм от мисълта да препиша и двата гола като : " вратарски " но определено Жоро можеше да се намеси далеч по добре при тези ситуации. Да кажем, че първият гол е по вина на Сърмов и Петков.....можеби в процентно отношение 60-40 за Сърмов, щото няма подобно избиване на топката......ако въобще можем да говорим за избиване при неговата намеса. От там обаче, идва и вината на вратаря.....е неможе когато виждаш че топката е на големият пеналт.....ти да стоиш на малкият ! Елементарно е бе хора....също толкова елементарен беше и удара на оня гологлавия.....лек- колкото да заобиколи вратаря....ако си беше нашият, както е нормално на метър- два пред вратата, този удар се хваща с лекота !
При вторият гол, ситуацията е още по фрапираща......удар- не много силен, обаче почти в средата на вратата......вярно под гредата, но позицията на нашият беше възможно най грешната ! Отново излязъл на на поне 2 м. че и повече пред голлинията....от там удар с парабола ( какъвто си беше в случая на Рудолф ) влиза като- "стой та гледай" ! Отделно където посегна с грешната ръка......абе какви са тия филми ? На удар в ляво, ще посягаш с дясна ръка ? ? Няма такива положения.....удар в ляво- лява ръка, удар в дясно- дясна ръка......това е ! Всичко друго си е "дрън-дрън" ........абе глупости ! !
П.П. Някой да е виждал, примерно на Вандер Сар да са му вкарвали подобни голове ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

drakona25
Контакти:

Момчета свалете сините очила.....

Мнениеот drakona25 » 26 авг 2009 10:42

За отпадането има не една и две причини, просто като цяло Левски няма стратегия за бъдещето, не се прави селекция, има футболисти които просто не стават за голям футбол или даже и за родния шампионат, не мога да Ви разбера какво ви обнадеждава за бъдещето след като фактите говорят красноречиво, а именно:
1.Отпадане от Тампере,Жилина ,Бате сега Дебрецен 3 от тези случай ние надигравахме съперниците но не можехме да си отбележим ситуациите но тава момчета НЕ Е МАЛШАНС.
2. Във всичките тези мачове правехме груби грешки- това момчета се казва НЕУМЕНИЕ
3.За последните 2 години Батков какви футболисти докара- НИКАКВИ.
4.Кой нападател е добрия- ТОЗИ КОЙТО БЕЛЕЖИ и може да ритне топката.
6.Кой дефанзивен халф е добър - ТОЗИ КОЙТО ОТНЕМА ТОПКАТА И НЕ ПРАВИ ГРЕШНИ ПОДАВАНИЯ ПРЕД НАКАЗАТЕЛНОТО СИ ПОЛЕ СИ МИСЛЯ АЗ
7. За треньора няма да говоря защото всичко е ясно- НА ЛЕВСКИ НЕ МУ ТРЯБВА РОДЕН АУТСАЙДЕР ДЕТО СЕ ЗАДЪРЖА ПО 3 МЕСЕЦА В ОТБОР, АМА ЗА БЕЗ ПАРИ ТОВА Е.
8 Преди тоя некадърник още двама такива се учеха на Герена и това е плод и на техните умения.
9. Мога да изброя още куп причини за да стане ясно , че нашия любим отбор няма никаква стратегия за бъдещето, а се надява да стане еврошампион от нищото, е няма как да стане.

Послепис:Прасетата да си пишат в техния форум и да не исказват по темата.

Sole
Контакти:

Re: Реалност!!!!!!!!

Мнениеот Sole » 26 авг 2009 10:43

yogol_l
Контакти:

Re: Реалност!!!!!!!!

Мнениеот yogol_l » 26 авг 2009 10:43

Ние отбор си имаме и той си е наш и единствен ако си си намерил по подходящ върви при него, АЗ ОБИЧАМ ЛЕВСКИ!!! А ти незнаеш какво е това обич към ЛЕВСКИ, България обича ЛЕВСКИ и за това когато ЛЕВСКИ падне е трагедия, а когато бие цял народ се радва. махайсе с тази тема

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 26 авг 2009 10:46

gembala написа:Най-голямото удоволствие при всики гол във вратата на Левски е гледката от тъпото изражение на циркаджията Гошо вратарчето...
Най-голямото удоволствие е след победа над "евробойците от 50-те и 70-те години с червените петолъчки" да слушаме от "внукът на Сталин" как или мачът е уговорен, или Божков е подарил титлата, или собствениците са се разбрали преди евротурнирите, а още по сърцераздирателно е как под влияние на ....алкохола най-вече част от червените фенове повтарят същите глупости!
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това!

Потребителски аватар
xepop
Контакти:

Мнениеот xepop » 26 авг 2009 10:51

споко.сега в бг сте биете спортист своге,монтана.сте купите малката баничка и отново сте шампиони.догодина пак

Върни се в “Архив”