boys85 написа:snakebite, няма да забравя сутринта преди мача ви с Цска по една от телевизиите имаше включване от Разград и всички местни, които бяха интервюирани казваха до един: "Аз съм бивш фен на Цска/Левски, но вече съм от Лудогорец".
Поздравявам те за уморения тон и културното отношение, сигурен съм че осъзнаваш кой би тръгнал да пука гуми и на каква възраст е...
Да по принцип си прав, нароиха се много фенове на Лудогорец, но смея да твърдя че през 80-те години ние си бяхме фенове само на Лудогорец, после изчезнахме в миманса ( след изпадането през 1990г. от Б група) - едно 20 години бяхме фалирали, прекръствани, какво ли не, имаше 2 години когато бяхме Антибиотик (1998-2000) ..аха, аха да влезем., изпраха се едни пари, вашия (варненеца) Краси Зафиров, шефа и т .н. После пак 10 години - окръжни групи, В група . Какво очаквате ? Нормално е да намалеят привържениците и едно цяло поколение - които са били 10 годишни към 2000 година...да се идентифицират с Левски и ЦСКА. Смея да твърдя че над 30-40 годишните сме си от Лудогорец и винаги сме били !!
Разбира се "синдрома на фена от малкия град " е в сила - в малка или голяма степен освен на местния отбор се симпатизира на ЦСКА или Левски,за мен е странно, но да за Разград важи (или поне важеше) в пълна сила !