1982 написа:Е ти нали не си мислиш, че Братоев наистина беше най-добрият разпределител на турнира ??! Дадоха му наградата като реверанс към нас, домакините, често срещана практика на финалите.
Реално Братоев беше един от най-слабите на този турнир.
В края на краищата тези показатели, с изключение на началните уддари, са доста условни и чисто статистически (критериите са доста сложни, оценката им субективна) може и така да е. Но сбора от добри показатели не прави добър отбор. Реално при спечелването на трите бронзови медала през последните 6 години бяха с отбор, който имаше самоедин победител в тези класации - Виктор Йосифов на Евро 2009). Духът и класата на отбора се загубиха и ще трябва доста време за да се върнат на онова ниво, което помним и желаем
ИНАЧЕ - ЧЕСТИТО НА ВАЛЬО И ОСОБЕНО НА ТОШКО!!! Искрено се радвам за техните награди. Желая на Алексиев и радостта която чака скоро (бременната му съпруга да го дари със син, след малката красавица, която не го остави на мира вчера след нашия мач) да го мотивира още повече, с което да затвори устите на всички, които постоянно го упрекват
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН