Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: ЗАЩО УНГАРСКИЯТ ШАМПИОН Е С КЛАСА НАД БЪЛГАРСКИЯ

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 авг 2009 10:05

Въобще не са с класа над нас ! Чесно казано и аз така смятах след първият мач......но снощният Левски ги разби ! Само неумението да си реализираме положенията, попречи на "Сините" да се класират. Ако се бяха вкарали дори половината от снощните положения, то резултатът вероятно щеше да е 5:2 за Левски !
Пак ще го кажа.....без да имат по добрите играчи, Дебрецен са по добър отбор. Просто са по обиграни- ТАКТИЧЕСКИ ! Не на последно място идва и късмета.......уникални калитари са тия......просто няма такъв късмет, та в това отношение " Маджарите " задминаха дори и БАТЕ ! Не може тяхният изтрел от 40 м. тук в София да влезе......а нашият снощи, строши.........гредата ! Въобще който си мисли, че тези са класа, дълбоко се е заблудил, разменихме си по мач......те ни надиграха първият, ние ги смачкахме снощи.......но разликата е, че те вкараха голове ! " Е те тава е " както би казал един екранен герой :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

gerganaa
Контакти:

Re: Гошо Петков

Мнениеот gerganaa » 26 авг 2009 10:06

Apostola написа:
gerganaa написа:
mile_bg7 написа:На левскарите са им виновни Гошо вратарчето,съдията и световното затопляне !

казва се глобално затопляне ама както и да е
аз мисля че и при двата гола има вина
в първия беше пред линията на вратарското поле е как няма му вкарат
при втория пак не беше там където трябва
и защитата при втория гол още по голяма грешка направи оставиха го оня да си нагласи топката как иска и да си вкара
абе нямам думи

Гери,хубаво е, че и дами имат отношение към отбора,ама виж какво сме писали на предната страница и то точно по въпросите,който ти повдигаш.

сори не съм чела другите страници само 1

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 26 авг 2009 10:06

Ако беше забелязъл Гошо как гледаше след втория гол то щеше да разбереш дали наистина има вина, защото ако не беше излязъл на 5 метра пред голлинията щеше без проблем да отрази и без това не много силния удар на Рудолф!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 авг 2009 10:08

L_Messi написа:
honda написа:Не знам някой дали обърна внимание на една статистика ,която показаха някъде в средата на второто полувреме- 3-ма от унгарците имаха пробягани по около 9 км, най-вероятно до края на мача са станали повече от 10 км. Нещо ,което обяснява превъзходството им- просто във всеки един момент те имаха числено превъзходство . Явно те бяха кондиционно много добре подготвени,нещо което не можем да кажем за нашите. И ако искаме да имаме футбол на що годе някакво ниво трябва много да се работи в тази посока.

За съжаление не дадоха такава статистика за нашите играчи, но според мен численото преимущество за унгарците в повечето случаи се дължеше на по-добрата им тактическа дисциплина. За мен това е показателят, по който ни превъзхождаха в най-голяма степен, особено в първия мач.

Напълно съм съгласен с теб,но точно добрата кондиция на играчите е тази ,която дава възможност да се изпълнят тактическите указания- иначе всеки треньор може да каже например " разстоянието между десния халф и десния бек да не бъде повече от 15 метра,а опорния халф да бъде на не повече от 5 метра от този от другия отбор ,който владее топката",но за да бъде изпълнено това се изисква играчите да могат да го изпълнят,все пак футбола не шах и скоростта и издържливостта на играчите е от значение

Потребителски аватар
pavl0v
Контакти:

Мнениеот pavl0v » 26 авг 2009 10:14

Бижутера написа:Ако беше забелязъл Гошо как гледаше след втория гол то щеше да разбереш дали наистина има вина, защото ако не беше излязъл на 5 метра пред голлинията щеше без проблем да отрази и без това не много силния удар на Рудолф!

Я гледайте внимателно:
http://vbox7.com/play:fbc065ab

а за първия гол.. чия е вината : http://vbox7.com/play:22dbc11e ??
Последна промяна от pavl0v на 26 авг 2009 10:17, променено общо 1 път.
http://eng-stoyanov.hit.bg
ОВК проектиране

vrvolleyball
Контакти:

Мнениеот vrvolleyball » 26 авг 2009 10:16

Абе отборите в ЛЕ са от ранга на Дебрецен , че и по-добри ... Няма какво да се заблуждаваме с това , че Миланов бил контузен , Гаджев бил контузен ... Това са футболисти , които играят , когато на отбора му върви , т.е. срещу слаби отбори ! Не си представям как с тях щяхме да ги победим ... Най-простата и видима разлика беше в ударите ... Унгарците ни препарираха на 3 пъти , а нашите имаха анемични шутове ! Вярно е , имахме териториялен превес до падането на 2-рия гол , но какво от това след като нямахме удари ... Не може да претендираш да играеш в Европа и да побеждаваш , след като нямаш изпълнители , които да могат да стрелят от далеч и т.н. ! Не може Петков да е в такава лоша форма , че пласиранията му и на 2-та гола да бяха ужасяващи ! Не може да имаш претенции да играеш в ШЛ с отбор , в който има 2-ма класни футболисти , които играят по 1 полувреме ! Селекцията и трансферите няма какво да се коментират , те липсват ! Купуват се някакви продавачи на банани и ги докарват тук да играят футбол ... И това не е само в Левски , това е във всичките ни отбори с малко "по-големи" финансови възможности ... Ако не се докара някой по-качествен футболист до началото на ЛЕ , след всеки мач там коментарите ще бъдат същите ... мисля , че Р.Д. не е трньор за Левски и , че глупаците , които викаха оставка , когато Левски биеше Цска и стана шампион трябва малко да се активизират ... :lol:

Потребителски аватар
Helguera
Контакти:

Мнениеот Helguera » 26 авг 2009 10:16

Гошо е мъжкар ,левскар и много добър вратар , и както казваш физиономията му след гола беше все едно всеки момент ще се разплаче. Аз съм му простил , защото знам колко много е дал на Левски .. дано това му е последният слаб мач :) .

Потребителски аватар
Junior-Urchin
Контакти:

Re: Срам !!! До кога ?!!!

Мнениеот Junior-Urchin » 26 авг 2009 10:18

galder написа:Всяка година в късното лято изпитвам комплекс че съм българин ! И това е заради един отбор с турско-сини екипи. До кога ще продължавате да опозорявате родината ни бе ?!!! Къде сте тръгнали с куци коне "на война" ? Тази прословута 2006 г. още колко години ще я дъвчите ?! Някой велик човек беше казал че: "всеки има своите 15 минути слава в живота си" Тази слава отмина, макар че беше породена от плод на верига щастливи случайности събрани на куп. Пак ви питам: ДО КОГА ?! Не случайно прозвището ви е футболните вероидиоти !!! Няколко пъти ви предупреждавах да не се надъхвате и да не се дървите толкова преди мачовете! Сега се радвате че до коледа сте в Европа хахаха - с какво го заслужихте ? Със съдийска аванта срещу азерите и победи над Андорски колос? Продължавайте да си живеете във вашия измислен син свят, с паданията за дузпи, със съдийските подаръци, задкулисните машинации, византийските номера на Томас ГАФчис, сателити и т.н. и т.н.

П.С. Искам да ви съобщя че не съм цесекар, те също търпят критика по други параграфи, но съм антилевскар и не ги подкрепях срещу унгарците, защото те са български отбор само на хартия и немога да подкрепям отбор, в чиято генетика са заложени злото, интригите и машинациите

Това е пълната илюстрация на интимния свят на средностатистическия партизно-шумкарски селски дис. Не е лесно да си стар ерген живеещ с родителите си, да те е хванала кризата на средни години и мургавия ти баща непрекъснато да ти повтаря: "Кво ми требеше да спирам на това околовръсно - поне на трънка да те бех изхвърлил" :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=EipHt1eKq_Y
ОТ люлка до гроб, ти си цялия ми живот!

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Мнениеот Apostola » 26 авг 2009 10:22

Бижутера написа:Ако беше забелязъл Гошо как гледаше след втория гол то щеше да разбереш дали наистина има вина, защото ако не беше излязъл на 5 метра пред голлинията щеше без проблем да отрази и без това не много силния удар на Рудолф!

Бижутерка,Гошката гледаше така след втория гол понеже човека имаше дежа ву за втори път.Разбирам го какво му е.Що се отнася до това къде е бил, според мен точно при втория гол си беше на метър,максимум два пред гол линията.
Дела трябват,а не думи!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Срам !!! До кога ?!!!

Мнениеот Бижутера » 26 авг 2009 10:22

аре махайте я тая тема бе, който го е срам, че е българин да се изселва в родна Турция :twisted: :twisted: :twisted:
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Архив”