Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Bourgas » 09 юли 2012 12:48

калпазанчо написа:
Bourgas написа:Ми тъй де, който казва, че не мирише и не остава следи... ЛЪЖЕ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аааааа ,тя ако има тръби за прочистване, аз нямам "четка" за цапане :!: :mrgreen:

Бе понякога зорът е голям, но препоръчвам да се прави само на пияно и на запушен нос и по възможност на тъмно :mrgreen: И нека да го прочетат малкиите, не питай старило, а патило :geek:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 09 юли 2012 12:53

Днес ми е забавно, ама утре ще ми се отели вола...трябва да се срещам с 2ма началници...ама наистина началници...ако успея да взема бизнеса направо ще го откарам на уволнение до края на годината, честно! Че може и нова служебна кола да си поискам :mrgreen: (с климатик и ABS)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 09 юли 2012 12:56

Bourgas написа:
калпазанчо написа:
Bourgas написа:Ми тъй де, който казва, че не мирише и не остава следи... ЛЪЖЕ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аааааа ,тя ако има тръби за прочистване, аз нямам "четка" за цапане :!: :mrgreen:

Бе понякога зорът е голям, но препоръчвам да се прави само на пияно и на запушен нос и по възможност на тъмно :mrgreen: И нека да го прочетат малкиите, не питай старило, а патило :geek:

Точно за тоз код кафяво на пияно не ми говори, че осъмнах аз на код червено! Бях на 17....изтече ми кръвчицата...
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 09 юли 2012 13:37

Акаунте, ЧРД, да са жив и здрав и много щастлив! :)
На европейското майната му... минава с повече бира!!!
Наздраве ;)
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 09 юли 2012 13:40

калпазанчо написа:Едно пиленце ми спомена, че има положителен резултат от срещата с Борисов...Ама какво, как, кога и къде - само на лични и на уше ;)

Владко прати едно ЛС, не ни мъчи :lol:
Че от тази тема дето сте я подхванали с Тошко ме побиват тръпки.... от гадни спомени :o
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 09 юли 2012 13:55

grud написа:
калпазанчо написа:Едно пиленце ми спомена, че има положителен резултат от срещата с Борисов...Ама какво, как, кога и къде - само на лични и на уше ;)

Владко прати едно ЛС, не ни мъчи :lol:
Че от тази тема дето сте я подхванали с Тошко ме побиват тръпки.... от гадни спомени :o

Аз да ти пратя,че Владко липсва???
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 09 юли 2012 16:09

Момчета ако нее нахално и ако сметнете че може, можели и на мен ЛС за положителния резултат от срещата бойко.ЧРД на Акаунта да е жив и здрав.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Shark
Контакти:

Мнениеот Shark » 09 юли 2012 16:29

Аз също чух ,че имало срещща. Може ли и на мен лично?

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 09 юли 2012 16:46

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... U4wwo#t=2s ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПРИЯТЕЛЮ!.......Незнам какво точно да ти пожелая.....Ами да ти се сбъдне най-голямата мечта-един ден на стадион "Черноморец" да излязат твоите любимци с морско-синия екип и котва на гърдите пред пълни трибуни като в доброто старо време,и на таблото да пише "ПФК Черноморец 1919".....Бъди жив и здрав и заповядай на 11 август на "Лазур" за нашето първо шоу от новия сезон!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 09 юли 2012 16:53

NEFTOCHIMIK 1962 написа:http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=lo9u88U4wwo#t=2s ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПРИЯТЕЛЮ!.......Незнам какво точно да ти пожелая.....Ами да ти се сбъдне най-голямата мечта-един ден на стадион "Черноморец" да излязат твоите любимци с морско-синия екип и котва на гърдите пред пълни трибуни като в доброто старо време,и на таблото да пише "ПФК Черноморец 1919".....Бъди жив и здрав и заповядай на 11 август на "Лазур" за нашето първо шоу от новия сезон!

Той тогава ще ходи в София ;) А и като не си заповядал ти на наш мач, тъпо да го караш той да идва :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Върни се в “Черноморец”