Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bono написа:
Доколкото знам по схемата "пари превърнати в дългове на клуба към новите хора" - ще се трансформират в акции.Така след година-две на практика ще се сдобият с мажоритарния пакет без да плащат сънуваните от ганьо 15 милиона евра за акциите. Тогава и окончателно ще изчезне от полезрението ни Мустака.
onegavon написа:Ако вземете този младеж , това значи ли , че селекцията привършва.Не се ли очаква нещо изходящо?
BLUE CHAMPIONS написа:Абе с една идея да е по-бърз от Арс, пак добре. Че Арс имаше скоростта на бясна костенурка, като вземеше топката от средата на противниковото поле, се чудеше как да се отърве от нея...имало е случаи от зор дори на вратаря я връщаше, това скорост, дрибъл... ЗИРОУ! Това е младо момче, ще се поразтича, няма къде да ходи. А и едва ли му е мечта да играе 5 години в България, ще трябва много да се доказва, пък току виж след 2-3 години Фрайбург го закъсат пак за нападател![]()
Синьо сърце написа:И аз се съмнявам да има повече трансфери. Но не съм убеден, че Диамутен трябва да бъде изпускан с толкова лека ръка. Не беше играл доста време, после попадна при гонзо-треньор...Можеше да му дадат още малко шанс, аз така мисля!
siniq_fen написа:Диамунтен в момента с отбора ли е ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта