Радо Стойчев - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Радо Стойчев - Фен тема

Мнениеот 1982 » 09 юли 2012 12:01

dimitar59 написа:
Не защитавам и не съм защитавал под никаква форма Данчо Лазаров и това може да се провери.Така ще цъфнат лъжите ти,които отправяш към мен.

Защитаваш и още как.

dimitar59 написа:Живеем в свободна страна.Всеки пъпчив тинейджър може да пише декларации колкото си ще за радост на кокетката Радо Стойчев.
Аз обаче искам да поздравя федерацията за успеха на женския нац.отбор.Поздравявам и треньора им,който ги пое в окаяно състояние.Който треньор го може - го може.Браво и на Любо Ганев,Борето Кьосев,Димо Тонев които дадоха като състезатели и сега като ръководители толкова много за този спорт.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 09 юли 2012 12:05

dimitar59 написа:
pesho_1913 написа:
dimitar59 написа:
Който и да застане начело на нац.отбор ще бъде много по-добре от Стойчев.За 2 години разбрахме какво може като треньор.Сега вече(след като отказа Казийски и Жеков) се разбра какъв е и като човек - КРЪГЛА НУЛА.

РАДО СТОЙЧЕВ Е ТУМОР ЗА БЪЛГАРСКИЯ ВОЛЕЙБОЛ !!!

Добре. Съдейки по мненията ти, разбираш повече от Радо Стойчев(нищо, че той печели трофей след трофей с Тренто). Бая трябва да разбираш, защото по време на почивките се опитвах да слушам Стойчев какво им обясняваше и съм останал с впечатлението, че им даваше добри тактически указания, знаеше как да ги мотивира, казваше кой трябва да скочи по-рано, къде да застане, да бие по правата или по диагонал. Все неща свързани с волейбола. Ако мислиш, че указания от типа ''Айде, айде... Жоре вдигай главата, нищо не е станало... Взимаме я тая'' са на треньор, който разбира повече от Радо, според мен грешиш. Знам ли.. Може преди мача да са се разбрали, че ''айде'' с една интонация трябва да значи едно, а пък ''айде'' с друг тон - нещо съвсем различно. Просто, за да не се хаби нашият треньор да им говори глупости.
п.п. Това с тумора - все едно някой ти е платил да го казваш при всяко твое мнение.

Разбери,че от Стойчев разбира повече всеки,който се е докосвал до играта волейбол.Радо Стойчев е един позьор,който умело кокетничи с тв камерите и публиката.И както се казва - по резултатите с нац.отбор се позна най-добре какъв ''специалист'' е.

Предполагам и ти си се докосвал до тази игра. Следователно също ''разбираш'' повече от него. Стани ти треньор, та да видим как ще стоят нещата тогава. Може пък да станем първи в някой турнир.
Последна промяна от pesho_1913 на 09 юли 2012 12:06, променено общо 1 път.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 09 юли 2012 12:05

1982 написа:
dimitar59 написа:
Не защитавам и не съм защитавал под никаква форма Данчо Лазаров и това може да се провери.Така ще цъфнат лъжите ти,които отправяш към мен.

Защитаваш и още как.

dimitar59 написа:Живеем в свободна страна.Всеки пъпчив тинейджър може да пише декларации колкото си ще за радост на кокетката Радо Стойчев.
Аз обаче искам да поздравя федерацията за успеха на женския нац.отбор.Поздравявам и треньора им,който ги пое в окаяно състояние.Който треньор го може - го може.Браво и на Любо Ганев,Борето Кьосев,Димо Тонев които дадоха като състезатели и сега като ръководители толкова много за този спорт.

Къде виждаш името на Данчо Лазаров ? Хайде потърси още и виж някъде да съм писал и една положителна дума за него.Горния цитат потвърждава,че си един НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ !!!

Да не забравя: РАДО СТОЙЧЕВ Е ТУМОР ЗА БЪЛГАРСКИЯ ВОЛЕЙБОЛ !!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юли 2012 12:08

dimitar59 написа:
Къде виждаш името на Данчо Лазаров ? Хайде потърси още и виж някъде да съм писал и една положителна дума за него.Горния цитат потвърждава,че си един НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ !!!

Да напишеш добра дума за марионетките му Ганев, Кьосев и Тонев е абсолютно същото като да напишеш и за Данчо Лазаров. Ти ако си мислиш, че не са едно цяло, значи вЕрно си побъркан.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 09 юли 2012 12:11

1982 написа:
dimitar59 написа:

Да напишеш добра дума за марионетките му Ганев, Кьосев и Тонев е абсолютно същото като да напишеш и за Данчо Лазаров. Ти ако си мислиш, че не са едно цяло, значи вЕрно си побъркан.

Доказах ли че си НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ ???

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юли 2012 12:17

Да, доказа го, успокой се сега, че вече сериозно се притеснявам за теб. Съгласих се - Радо Стойчев е тумор, а аз съм нагъл лъжец. Размаза ме.

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 09 юли 2012 12:25

1982 написа:Да, доказа го, успокой се сега, че вече сериозно се притеснявам за теб. Съгласих се - Радо Стойчев е тумор, а аз съм нагъл лъжец. Размаза ме.

Много спокоен съм - не се притеснявай.Ще съм напълно удовлетворен когато името Радостин Стойчев бъде изтрито завинаги от бг волейбола.С нищо тази игра не е заслужила такива некадърници и интриганти като него.А сега за всички,които обичат волейбола - не забравяйте - РАДО СТОЙЧЕВ Е ТУМОР ЗА БЪЛГАРСКИЯ ВОЛЕЙБОЛ !!!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 09 юли 2012 13:54

dimitar59 написа:Разбери,че от Стойчев разбира повече всеки,който се е докосвал до играта волейбол.Радо Стойчев е един позьор,който умело кокетничи с тв камерите и публиката.И както се казва - по резултатите с нац.отбор се позна най-добре какъв ''специалист'' е.

А успехите му в Тренто ?! Ама какво да те питам.... веднага ще ми кажеш, че е позьор. Цяла Европа го е признала.... говори се, че Зенит Казан са готови да уволнят Алекно, за да вземат Стойчев! Не случайно в Италия го наричат Моуриньо във волейбола! Само ние не можем да оценим какво богатство имаме.... само ние не може да се гордеем, че Радо е българин! Ако беше в друга държава на него ще се гледа като нещо повече от герой.... ама тук :oops: Кофти племе сме българите..... И престани да пишеш, че Стойчев е бил виновен за всичко във волейбола.... разбрахме ти позицията! НЕ е нужно да го повтаряш във всеки един твой пост... Повече на мнения няма да ти отговарям... просто имам някакво възпитание и не искам да се занимавам с такива като теб ;)

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 09 юли 2012 18:57

TodorT написа:
dimitar59 написа:Разбери,че от Стойчев разбира повече всеки,който се е докосвал до играта волейбол.Радо Стойчев е един позьор,който умело кокетничи с тв камерите и публиката.И както се казва - по резултатите с нац.отбор се позна най-добре какъв ''специалист'' е.

А успехите му в Тренто ?! Ама какво да те питам.... веднага ще ми кажеш, че е позьор. Цяла Европа го е признала.... говори се, че Зенит Казан са готови да уволнят Алекно, за да вземат Стойчев! Не случайно в Италия го наричат Моуриньо във волейбола! Само ние не можем да оценим какво богатство имаме.... само ние не може да се гордеем, че Радо е българин! Ако беше в друга държава на него ще се гледа като нещо повече от герой.... ама тук :oops: Кофти племе сме българите..... И престани да пишеш, че Стойчев е бил виновен за всичко във волейбола.... разбрахме ти позицията! НЕ е нужно да го повтаряш във всеки един твой пост... Повече на мнения няма да ти отговарям... просто имам някакво възпитание и не искам да се занимавам с такива като теб ;)

Мен ме итересува какво става с българския волейбол,а фактите са такива,че в последните 2 години под ръководството на Стойчев,той вървеше стремително надолу.Затова мнението ми за него е,че е един посредствен треньор.С действията си сега Стойчев ме убеди,че е посредствен и като човек.Затова според мен
РАДО СТОЙЧЕВ Е ТУМОР ЗА БЪЛГАРСКИЯ ВОЛЕЙБОЛ !!!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 09 юли 2012 19:04

Сега разбирам, че като излезеш да кажеш истината и да отвориш очите на някого, означава, че си посредствен човек..... :oops: :oops: :oops: :)

Върни се в “Волейбол”