Официално: Кагава е първото ново попълнение на Манчестър Юн

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

yavorpetroff
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Трансфери (сезон 2012/2013)

Мнениеот yavorpetroff » 08 юли 2012 20:59

"My plan is to kidnap Kagawa & hide him in my basement , then go to United's pre-seaon ... Pretty sure nobody will notice ! " - Park on Twitter LEGEND!!!

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 09 юли 2012 10:16

Аз бих предпочел един Велозо пред Moutinho,но все пак имам доверие на СЪР-а.Пък и в близките 5 години не е правил слаб трансфер,като дори омразният на повечето от вас(а и на мен де)Тевез беше фурия.

Потребителски аватар
Borislav Borisov
Контакти:

Мнениеот Borislav Borisov » 09 юли 2012 11:14

Напротив, има доста слаби трансфери като Бебе, Обертан, Андерсон, Македа, Маме Диуф.... :roll:
GLORY, GLORY MAN UNITED !!!

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 09 юли 2012 11:21

Borislav Borisov написа:Напротив, има доста слаби трансфери като Бебе, Обертан, Андерсон, Македа, Маме Диуф.... :roll:

Това не са слаби трансфери, това са хора, който не са получили шанс , следователно не са показали максимума на възможностите си. :)

Потребителски аватар
Borislav Borisov
Контакти:

Мнениеот Borislav Borisov » 09 юли 2012 11:38

За да получиш шанс в първия отбор трябва да се докажеш и във втория.Това, че не ги гледаме по тв не значи, че не играят :) . Пък и не мисля, че Андерсон, Обертан и Македа не са получили шанс в първия отбор...просто не се доказаха. :?
GLORY, GLORY MAN UNITED !!!

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 09 юли 2012 11:46

t0bl3ro_bg написа:
Borislav Borisov написа:Напротив, има доста слаби трансфери като Бебе, Обертан, Андерсон, Македа, Маме Диуф.... :roll:

Това не са слаби трансфери, това са хора, който не са получили шанс , следователно не са показали максимума на възможностите си. :)

О да, Бебе,Обертан и особено Андерсон не са получили шансове :lol:
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 09 юли 2012 11:58

Сър Алекс много правилно отвреме,започва чистката и да се надяваме,че Андерсон,Нани+още 1-2 ще напуснат Юнайтед,защото наистина е крайно време,отбора да се "отърве" от ненужните играчи.
Едно,че някои от тях тотално се изчерпаха за отбора,други така и не успяха да оправдаят очакванията,а и в крайна сметка щом си в Манчестър Юнайтед,винаги трябва да даваш най-доброто от себе си!
Нека не забравяме,че каквото и да става,сър Алекс трябва на всяка цена да купи вътрешен(класен) халф,който чрез своите качества и опит,най-сетне "запълни" тази огромна дупка в отбора,защото Пол Скоулс направи и невъзможното(през миналия сезон),за да се стабилизира и то донякъде тази зона...
За Клевърли ясно се видя,че на този етап,просто няма как да играе ключова роля в отбора...Да,наистина е голям талант,но мисля че му трябва още време,за да се утвърди в отбора и още повече в една от най-важните зони за отбора.
Флетчър-Наистина много жалко за него,може би най-борбеният играч,който Юнайтед е имал в последните 6-7 години(след Алън Смит),вършеше толкова много работа,голям биткаджия и истински професионалист.
Дано от Юнайтед му предложат някаква работа,свързана с развитието на младите таланти,или пък нещо като посланик на отбора,защото той със сигурност заслужава и много повече от това ;)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 09 юли 2012 12:15

Borislav Borisov написа:За да получиш шанс в първия отбор трябва да се докажеш и във втория.Това, че не ги гледаме по тв не значи, че не играят :) . Пък и не мисля, че Андерсон, Обертан и Македа не са получили шанс в първия отбор...просто не се доказаха. :?

За Андерсон и Обертан съм съгласен,че така и не успяваха да покажат най-доброто от себе си,а и твърде често се контузваха(особено Андерсон),дори за него мога да допълня,че винаги ми е изглеждал,някак си отпуснат,несъсредоточен(нещо напълно нормално за бразилец),както се казва(трябва да му биеш един шут отзад),за да почне да играе :) та....а относно Македа-много ме е яд на сър Алекс,че така и не му даде по-голям шанс да се докаже в първия отбор!!
Кико може да няма най-добрата техника или пас,но в сравнение с повечето нападатели на неговата възраст(които съм наблюдавал),притежава може би едни от най-важните качества за нападател-страхотно пласиране +прекрасен завършващ удар(нещо,което и сър Алекс изтъкна преди време).
А онези два гола срещу Вила и Съндерланд....просто нямат цена,а и беше само на 17 години ;)
Само да вметна,че ако Кико Македа играеше в половината от мачовете,които двете дървета-Чичарито и Уелбек участваха,със сигурност щеше да отбележи два пъти повече голове от тях двамата,взети заедно :oops:

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 09 юли 2012 13:23

Аз пък искам Андерсон да остане.Той е кадърен футболист,за разлика от Македа,Маме Диуф,Бебе и Обертан,които по никакъв начин не успяха да ме впечатлят с играта си.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

SUPERSTAR
Контакти:

Мнениеот SUPERSTAR » 09 юли 2012 15:14

Македа пък си играеше много добре когато получи шансове,шампионския му гол срещу Вила никога няма да бъде забравен. :)
[wrapimg=]http://news.bbc.co.uk/media/images/40289000/jpg/_40289285_petrov_getty.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Манчестър Ю”