Мнениеот crap » 09 юли 2012 11:13
За Платини не знам... Футболист със страхотни качества, но трудно могат да се изкарат от него, трябва специално отношение. Точно поради тази причина, особено след проваления му трансфер в Румъния, смятам, че това е грешен ход. Мисля, че Платини пак ще влезе в онази бездна, в която се намираше преди години, и ще го виждаме как унило разхожда тениската на ЦСКА по терена, без интерес, без желание за каквото и да било. Дано г-н Младенов се справи с тази трудна задача и успее да изкара най-доброто от Мишел. Ако го стори, тогава ставаме "станко-машина" в атака, или с други думи, газим всичко де що мърда!
За мен, положителната новина определено е около Шеридан, който аз много харесвах. Според мен той не отстъпва по качества на Платини или другите ни нападатели, дори напротив, с този си ръст и младата му възраст го правят още по-перспективен играч, на когото трябва да се разчита. Според мен той имаше проблеми с адаптацията и за това не се наложи преди време. Много ми хареса, че въпреки натирването му в Щатите, после в Шотландия, той остана предан на клуба и не каза лоша дума по негов адрес. Сега се върна, а според изявленията му, изявява голямо желание да се наложи.
YA GUNNERS YA