Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Sv3tli0o
Контакти:

Re: Срам !!! До кога ?!!!

Мнениеот Sv3tli0o » 26 авг 2009 09:32

Срам сме за България???Били сме азерите със съдийска аванта???Станахме шампиони незаслужено??? Да спрем да говорим за 2006, но да говорим за преди това или по-точно за годините, в които сме имали неуспехи и за годините преди 89, когато ЦСКА са имали такива??? Ти вярваш ли си или просто се чудиш с кого да се заяждаш. Бил си антилевскар...еми никой това не го интересува!!! Левски винаги ще съществува, въпреки съществуването на АНТИБЪЛГАРИ като теб, защото любовта на най-истинските фенове никога няма да се промени!Плюйте ни колкото искате, ние пак ще сме шампиони, пак ще мачкаме наред и пак НИЕ ще сме трън в очите на всички, които ни завиждат,защото и ние и вие и всички знаят кой е ОТБОРА НА НАРОДА и това никога няма да се промени!!! Лек ден!!!

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Re: Гошо Петков

Мнениеот Apostola » 26 авг 2009 09:34

L_Messi написа:
Apostola написа:Има логика в това което казваш и съм съгласен относно критиките.Ще ми се да оспоря относно вината му за головете обаче.До колкото съм запознат при такава игра в изнесени позици,когато се играе в зоната на защитата пред големия пеналт е добре вратаря да е поизнесен напред, за да може да се намеси при евентуално извеждащо подаване зад гърба на защитата(както стана и снощи, когато оня плешивия от техните Варга ли беше, да му го....,се нервеше след пропуска,при който се намеси Гошо)Кофтито е, че тогава ставаш безсилен при такива удари като снощните (където се таковат паяците)!За мен Гошо направи каквото можа,скочи, разтегна се,просто ударите бяха неспасяеми! ;)

Много добре си го казал, но няма смисъл. Тук всички са треньори с колосални успехи на FIFA и PES, а има и немалко момчета, които от сън да ги вдигнеш, ще спасят шутовете на унгарците и ще вкарат положенията на Йовов и Христов ;)

Абе за Жорката Христов и аз незнам вече какво да мисля!Тва момче се вижда, че има желание, обаче с тези пропуски пред малкото наказателно...незнам!Да вземе да иде да му развалят магията ли! :)
Дела трябват,а не думи!

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 26 авг 2009 09:35

Helguera Ти си поредния идиот , който не знае какво пише . Всеки вратар , ама абсолютно всеки вратар ще ти каже че когато има удари , ако вратаря е излязал по - напред има по - голям шанс да го спаси или отрази . Също така казваш , че при втория гол се е хвърлил с дясната ръка в левия ъгъл . Е точно така се прави ! Аз съм вратар ........ и много добре знам че когато ти бият удар в твое ляво по земя се мяташ и се опитваш с лявата ръка да го спасиш , но това е по земя ! Когато е топката е във въздуха е по лесно да бъде спасена с дясната ръка понеже е на по-високо . Е може да пробваш един път да се вхърлиш и да разбереш , че нищо не разбираш от вратарските работи , а и от футбол така като гледам . И не мисля ,че само аз мисля ,че просто Дебрецен извадиха късмет . Левски излезе със съвсем различна игра и мачкаше цял мач . Статистиката говори ! Докато левски имаха да речем 300-400 паса то дебрецен имаха 100-150 . Докато Левски имаха 67% притежание на топката то Дебрецен имаха 33% . Докато левски имаха 20 удара и 10 точни , то Дебрецен имаха 4 удара и 2 точни , за жалост които се оказаха голови . На мен лично ми хареса играта на Левски и съм оптимист както за Българското първенство , така и за Лига Европа . Пожелавам късмет на другите български отбори , които се състезават в Лига Европа . Само Левски !
Последна промяна от evgenimilenov на 26 авг 2009 09:38, променено общо 2 пъти.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 26 авг 2009 09:37

Гошо е палячо,когато отбора му води циркаджийските номера край нямат.Именно за това е истинско удоволствие когато му пълнят кошничката и видя тъпата му физиономия след това.Рядко неприятен футболист

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Re: МОМЧЕТА,БАТКОВ,РАТКО,ГОНЗО НИЕ СМЕ С ВАС !

Мнениеот Al_Abrashev » 26 авг 2009 09:37

Гледайте малко по-положително на всичко, което се е случило! Този път поне играхме някакъв футбол.Ще играем в Евпопа за разлика от предишните 2 години и най-важното..........ще ходим да си подкрепяме отбора! А тези комплексирани келешчета ще чакат с нетърпение мача с Левски зада правят хореография, защото........ то друго не им остава!
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

iohan.law
Контакти:

Мнениеот iohan.law » 26 авг 2009 09:37

О НЕРАЗУМНИ ЮРОДЕ, ПОРАДИ ЩО СЕ СРАМИШ ДА СЕ НАРЕЧЕШ БЪЛГАРИН.... Да отпаднеш на прага на ШЛ не е срам, защото единствено и само благодарение на свои успехи си стигнал до там. Да, нямаме отбор за ШЛ /висшата класа във футбола/, но кое в нашата мила Родина е висша класа. А ти galder си някой нищожен мишок, който няма дори отбор, който ДА ОБИЧА, а сам казваш, че си анти-.... Погледни си елементарните правописни грешки, /най-вероятно си от такова малцинство, което не знае българския език и затова се срамува, да се нарече БЪЛГАРИН/. Снощи отбора игра. Понякога трябва и спортно щастие. Да, Господ помага на силните... Дебрецен е добър отбор и не трябва да се срамуваме от нищо. Нека повече отбори стигнат там където е ЛЕВСКИ за да гледаме такива "отпадания".

broadbander
Контакти:

Re: ЗАЩО УНГАРСКИЯТ ШАМПИОН Е С КЛАСА НАД БЪЛГАРСКИЯ

Мнениеот broadbander » 26 авг 2009 09:37

[quote="soilwork"]Гледам че всички левскари се надъхват нещо с Лига Европа :lol: -да ви припомня само кои отбори ви чакат-Вердер,Твенте,Фулъм,Евертън,Херта,Аякс,Зенит,Лил,Лацио,Атлетик Билбао,Базел,ЖИЛИНА :) АЕК,Спарта Прага,Галатасарай,Брюж,Фенербахче,Хамбургер,Дженоа,Виляреал,Рома,ПСВ,Бенфика,Астън Вила,Валенсия,Шахтьор.

...и Динамо (Москва) :!: :lol:

Потребителски аватар
Helguera
Контакти:

Мнениеот Helguera » 26 авг 2009 09:37

L_Messi написа:
Apostola написа:Има логика в това което казваш и съм съгласен относно критиките.Ще ми се да оспоря относно вината му за головете обаче.До колкото съм запознат при такава игра в изнесени позици,когато се играе в зоната на защитата пред големия пеналт е добре вратаря да е поизнесен напред, за да може да се намеси при евентуално извеждащо подаване зад гърба на защитата(както стана и снощи, когато оня плешивия от техните Варга ли беше, да му го....,се нервеше след пропуска,при който се намеси Гошо)Кофтито е, че тогава ставаш безсилен при такива удари като снощните (където се таковат паяците)!За мен Гошо направи каквото можа,скочи, разтегна се,просто ударите бяха неспасяеми! ;)

Много добре си го казал, но няма смисъл. Тук всички са треньори с колосални успехи на FIFA и PES, а има и немалко момчета, които от сън да ги вдигнеш, ще спасят шутовете на унгарците и ще вкарат положенията на Йовов и Христов ;)

Не си сваляй розовите очила , всичко в Левски е супер !!!! Радвай се след победата над Ботев с 5-0 и си трай :) :) :) . Мисли си ,че сме еврогранд и всички отбори треперят от нас , а нашите играчи никога не правят грешки... То по твойта логика само САФ и Арсен Венгер ли имат право да говорят по футболни теми. Аз незнам някой журналист да има про лиценз да води отбор в А група , ама ти давам гаранция , че разбирам от футбол повече от половината тренери в А група !!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 26 авг 2009 09:40

И аз се чувствам така приятелю и вече не ми издържат нервите.Може би докато е Батков на власт така ще е.Лошото е, че скоро няма да се променят нещата и ще продължим да си хабим нервите.Какво му пречеше да взе 3-ма що годе добри играчи.Защитник, халф и нападател?! Но не за бройки, а наистина да са решаващи фигури в отбора.В момента в отбора има пълнеж, но няма качество.Жалко, но това е истината...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

soccer
Контакти:

Re: Шанс за 2 урна на Лига Европа

Мнениеот soccer » 26 авг 2009 09:41

honda написа:Лично за мен не е чак толкова важно дали ще сме във втора или трета урна. Дори си пожелавам да има в групата ни 2 отбора от водещите първенства. Според мен отбори от Англия или Испания няма да играят на максимум в ЛЕ ,а ще се концентрират във вътрешните си първенства още повече,че тзи година има и световно първенство и календара ще е много наситен.

И на разходка ще ви мачкат, не сте за никакви лиги, слаб отбор, слаб треньор, малко публика, вчера Дебрецен играят в друг град, тъй като нямат лиценз на техния стадион и имаха 30 000, ако вие играете например на 300 км от София ще имате 1500 от София

Върни се в “Архив”