Контрола:Левски-Гьор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Контрола:Левски-Гьор

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 08 юли 2012 14:41

L_Messi написа:[Прекалено много задълбахте в темата за Йовов. Той е най-малкият проблем, или по-скоро най-малко належащият за обсъждане въпрос в отбора ни.[/]

Защо, въпросът е принципен и никак не е маловажен. ;) Аз също съм съгласен, че Йовов не е проблем. Дай Боже повече такива "проблеми" като него да имаме в "Левски". Това, че Йовов е имал само 1 (един) силен сезон в "Левски" няма да коментирам от уважение към колегата - левскар (ако беше някой красноармеец щеше да го отнесе). :lol: Да, Йовов е пропускал и ще пропуска голови положения. Само че, аз не си спомням Йовов някога да се е скатавал по терена, за разлика от други мърди, разхождащи синята фланелка (няма да споменавам имена). Йовов винаги е играл със сърце. По-горе беше казано: Йовов рискува кариерата си, излизайки контузен заедно с Гонзо в толкова важния мач срещу войската преди няколко години. Споко, Йовов не случайно е в отбора и няма да бъде вечно в отбора. Той ще бъде играещ треньор, нещо като мост между Илиан Илиев и съблекалнята, няма да играе и във всеки мач, както и 90 минути. Това ще бъде почти сигурно последният му сезон като футболист.
Така, да минем към другите належащи въпроси.... :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 08 юли 2012 15:25

Това е добре, че с победи тръгваме, дано и в официалните мачове да сме така!
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Lochsof
Контакти:

Мнениеот Lochsof » 08 юли 2012 16:27

Captain Stottlemeyer написа:
Blue1914 написа:..... Ако си мислиш, че личността Христо Йовов е просто един полеви футболист в Левски си в ОГРОМНА ГРЕШКА! Щом n-ти пореден треньор настоява да остане в състава, то значи Йовов за този отбор, за този колектив, за този клуб прави НЕЩО!!!!

+1 :) Напълно съм съгласен. Освен това съм доволен, че Илиан Илиев поправи една голяма грешка на Тонев - назначаването на Пламен Илиев за капитан (нищо против Пламен, напротив, но капитанската лента му е още широчка). Подкрепям избирането на Пелето. :)

Да вземем да картотекираме тогава Искренов, Сираков и Гонзо, защото имат големи заслуги като играчи
Археолози: Ракията е българско изобретение ! Батков: "Гонзо е нашият Димитър Пенев"

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 08 юли 2012 17:07

СТИГАААААААААААА С ТОЗИ ЙОВОВ БЕ ХОРА . ВИЕ ПОЛУДЯХТЕ ЛИ . ЙОВОВ ТА ЙОВОВ .СТИГА БАСТА КРАЙ .ТОВА ЛИ ВИ Е ПРОБЛЕМА САМО ЙОВОВ .В ОТБОРА ИМА ОЩЕ 30 ИГРАЧА А ВИЕ СТЕ ГО ЗАДЪВКАЛИ ТОЗИ ЙОВОВ И НЕ ГО ОСТАВАТЕ НА МИРА.ВИЕ САМО НЕГО ЛИ ПОЗНАВАТЕ.ЗАБРАВЕТЕ ГО ЙОВОВ МИСЛЕТЕ ЗА НАПРЕД.
Последна промяна от TodorT на 09 юли 2012 01:23, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви!
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 08 юли 2012 17:37

Captain Stottlemeyer написа:
L_Messi написа:[Прекалено много задълбахте в темата за Йовов. Той е най-малкият проблем, или по-скоро най-малко належащият за обсъждане въпрос в отбора ни.[/]

Защо, въпросът е принципен и никак не е маловажен. ;) Аз също съм съгласен, че Йовов не е проблем. Дай Боже повече такива "проблеми" като него да имаме в "Левски". Това, че Йовов е имал само 1 (един) силен сезон в "Левски" няма да коментирам от уважение към колегата - левскар (ако беше някой красноармеец щеше да го отнесе). :lol: Да, Йовов е пропускал и ще пропуска голови положения. Само че, аз не си спомням Йовов някога да се е скатавал по терена, за разлика от други мърди, разхождащи синята фланелка (няма да споменавам имена). Йовов винаги е играл със сърце. По-горе беше казано: Йовов рискува кариерата си, излизайки контузен заедно с Гонзо в толкова важния мач срещу войската преди няколко години. Споко, Йовов не случайно е в отбора и няма да бъде вечно в отбора. Той ще бъде играещ треньор, нещо като мост между Илиан Илиев и съблекалнята, няма да играе и във всеки мач, както и 90 минути. Това ще бъде почти сигурно последният му сезон като футболист.
Така, да минем към другите належащи въпроси.... :)

+1914
Кептън, както винаги си прав :-)
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 юли 2012 23:23

Прави впечатление постоянните голови асистенции на Рамос. Карвальо взе, че се отпуши при това в момента когато пристигна резервата му.
Да му е честита лентата на Пелето, заслужава я. Колкото до Ицо- той е много голям, заслужава не по малко да е капитан, но все пак е пом. треньор

way
Контакти:

Мнениеот way » 08 юли 2012 23:51

milen.hristov написа:Прави впечатление постоянните голови асистенции на Рамос. Карвальо взе, че се отпуши при това в момента когато пристигна резервата му.
Да му е честита лентата на Пелето, заслужава я. Колкото до Ицо- той е много голям, заслужава не по малко да е капитан, но все пак е пом. треньор

Ако Рамос задържи формата в коята се намира и подпишем с новия нападател който според мен играе доста добре с глава бихме имали добри резултати :)

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 09 юли 2012 17:17

Н е успях да се сдържа ...
Христо Йовов беше голям талант- помня първите му мачове като юноша в Левски.Помня цялата му кариера оттам насетне.Няма да забравя никога виртуозните му изпълнения и не само като футболист на Левски.Няма да забравя и многото фрапиращи пропуски пред гола- ако не бяха те - то нямаше този играч да се казва Христо Йовов - в последните години за жалост станаха като нарицателни и все по-фрапиращи.Смятам че още миналата година трябваше да спре.Онзи ден четох , че Херо казал на Кишишев да спре защото започвал да става за смях...Без никаква ирония го казвам - Ицо спри ДА ИГРАЕШ ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛ! МОЛЯ ТЕ!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 юли 2012 18:16

не е актуална

Върни се в “Архив”