Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Re: Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Мнениеот alexpk » 08 юли 2012 22:55

Иванов93 написа:
dimitar59 написа:Живеем в свободна страна.Всеки пъпчив тинейджър може да пише декларации колкото си ще за радост на кокетката Радо Стойчев.
Аз обаче искам да поздравя федерацията за успеха на женския нац.отбор.Поздравявам и треньора им,който ги пое в окаяно състояние.Който треньор го може - го може.Браво и на Любо Ганев,Борето Кьосев,Димо Тонев които дадоха като състезатели и сега като ръководители толкова много за този спорт.

Ти си болен мозък определено.Какво дадоха гореизброените като ръководители?Една кръгла нула те самите не могат да кажат направихме това и това .Защото всичко става с пари,а парите са в графа РАЗНИ.Да излязат тези и да кажат ние дадохме .......... сума за развитието на волейбола в България.Димо Тонев не можа да вземе гейм на европейското миналата година като треньор на женският национален отбор миналата година,сега видяхме със същите момичета какво направихме.Радо Стойчев ли е виновен че новият наставник на жените пое отборът в окаяно състояние или тези да които благодариш

+1
Баткоff вън

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 08 юли 2012 23:00

dimitar59 написа:
alexpk написа:Аз като съм на 46г.и съм подписал декларацията какъв съм?

Истински фен на волейбола,подведен от един некадърник - Стойчев.Като отминат малко емоциите ще разбереш,че този човек не е трябвало да бъде подкрепян.

Така е. В началото и аз бях против уволнението му и за мен това беше грешка от страна на федерацията. Но след като го върнаха и му дадоха още един шанс да се докаже с националният отбор, а той започна да поставя неизпълними условия, искайки оставка на целият управителен съвет на федерацията няма как да го подкрепям. Няма как един треньор да поставя такива условия, това съм сигурен, че е прецедент въобще в историята на спорта, назначен треньор да иска оставки на 19 души негови ръководители. Според мен той просто разбра, че няма да може да постигне нещо сериозно с отбора и си потърси повод да не е треньор на отбора или има някакви други цели, поставени му от мениджъри или хора имащи желание да оглавят Федерацията.
Със тези негови действия Стойчев изгуби подкрепата ми и за мен той нанесе такива вреди на отбора, които може да се сравнят нанесените от предишният президент на федерацията Заяков.

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 08 юли 2012 23:02

Иванов93 написа:
dimitar59 написа:Живеем в свободна страна.Всеки пъпчив тинейджър може да пише декларации колкото си ще за радост на кокетката Радо Стойчев.
Аз обаче искам да поздравя федерацията за успеха на женския нац.отбор.Поздравявам и треньора им,който ги пое в окаяно състояние.Който треньор го може - го може.Браво и на Любо Ганев,Борето Кьосев,Димо Тонев които дадоха като състезатели и сега като ръководители толкова много за този спорт.

Ти си болен мозък определено.Какво дадоха гореизброените като ръководители?Една кръгла нула те самите не могат да кажат направихме това и това .Защото всичко става с пари,а парите са в графа РАЗНИ.Да излязат тези и да кажат ние дадохме .......... сума за развитието на волейбола в България.Димо Тонев не можа да вземе гейм на европейското миналата година като треньор на женският национален отбор миналата година,сега видяхме със същите момичета какво направихме.Радо Стойчев ли е виновен че новият наставник на жените пое отборът в окаяно състояние или тези да които благодариш

Новия наставник на жените от отбор в окаяно състояние го направи силен и стабилен отбор.С мъжете Стойчев направи обратното и вместо да се извини и да се оттегли доброволно започна да дорасипва мъжкия отбор с интриги и злоба.Злоба,която според мен трябва да насочи към себе си защото с двугодишната работа с нац.отбор доказа некадърността си.

Иванов93
Контакти:

Мнениеот Иванов93 » 08 юли 2012 23:08

dimitar59 написа:
Иванов93 написа:

Новия наставник на жените от отбор в окаяно състояние го направи силен и стабилен отбор.С мъжете Стойчев направи обратното и вместо да се извини и да се оттегли доброволно започна да дорасипва мъжкия отбор с интриги и злоба.Злоба,която според мен трябва да насочи към себе си защото с двугодишната работа с нац.отбор доказа некадърността си.

А защо пое отбора в окаяно състояние? след като състезателките са едни и същи?Той се оттегли доброволно подаде си сам оставката.По голям интригант от Владо Николов няма в отбора това се знае от години и от всички.Ако Стойчев имаше за цел да разбие отборът и Цецо Соколов щеше да напусне бъди сигурен в това.Относно това дали е некадърник може да видиш какво е постигнал човека,постигнал е всичко това с труд ,а не със злоба и плюене по форумите като теб.ДА приемем хипотетично,че Стойчев е "некадърник" този който го е назначил е още по-голям некадърник в случая пък ти им благодариш за чудесната работа която свършили,противоречиш си сам.

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 08 юли 2012 23:15

Иванов93 написа:А защо пое отбора в окаяно състояние? след като състезателките са едни и същи?Той се оттегли доброволно подаде си сам оставката.По голям интригант от Владо Николов няма в отбора това се знае от години и от всички.Ако Стойчев имаше за цел да разбие отборът и Цецо Соколов щеше да напусне бъди сигурен в това.Относно това дали е некадърник може да видиш какво е постигнал човека,постигнал е всичко това с труд ,а не със злоба и плюене по форумите като теб.ДА приемем хипотетично,че Стойчев е "некадърник" този който го е назначил е още по-голям некадърник в случая пък ти им благодариш за чудесната работа която свършили,противоречиш си сам.

Стойчев беше назначен заради Казийски и поставен от него ултиматум.Назначиха и баща му за домакин на нац.отбор.

Иванов93
Контакти:

Мнениеот Иванов93 » 08 юли 2012 23:22

dimitar59 написа:
Иванов93 написа:А защо пое отбора в окаяно състояние? след като състезателките са едни и същи?Той се оттегли доброволно подаде си сам оставката.По голям интригант от Владо Николов няма в отбора това се знае от години и от всички.Ако Стойчев имаше за цел да разбие отборът и Цецо Соколов щеше да напусне бъди сигурен в това.Относно това дали е некадърник може да видиш какво е постигнал човека,постигнал е всичко това с труд ,а не със злоба и плюене по форумите като теб.ДА приемем хипотетично,че Стойчев е "некадърник" този който го е назначил е още по-голям некадърник в случая пък ти им благодариш за чудесната работа която свършили,противоречиш си сам.

Стойчев беше назначен заради Казийски и поставен от него ултиматум.Назначиха и баща му за домакин на нац.отбор.

Бягаш от неудобните въпроси за пореден път,но нямам намерение да те питам по 100 пъти,явно се съгласяваш с мен.Ако прочетеш каква глупост си написал сам ще се смееш с часове.Какви ултиматуми какви 5лева,та тези същите твоите любимци уволниха по най-долният начин Пранди заради това,че Алексиев не можа да забие топката на гола мрежа срещу Куба.Затова решение сигурно пак ги поздравяваш нали? защото каза за ВСИЧКО което са свършили ,ами ей това свършиха тези хубостници.Още една глупост си написал Илиян Казийски работи за националният отбор преди Радо Стойчев да поеме отбора работи и със Стоев и с Пранди

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 08 юли 2012 23:30

Иванов93 написа:Бягаш от неудобните въпроси за пореден път,но нямам намерение да те питам по 100 пъти,явно се съгласяваш с мен.Ако прочетеш каква глупост си написал сам ще се смееш с часове.Какви ултиматуми какви 5лева,та тези същите твоите любимци уволниха по най-долният начин Пранди заради това,че Алексиев не можа да забие топката на гола мрежа срещу Куба.Затова решение сигурно пак ги поздравяваш нали? защото каза за ВСИЧКО което са свършили ,ами ей това свършиха тези хубостници.Още една глупост си написал Илиян Казийски работи за националният отбор преди Радо Стойчев да поеме отбора работи и със Стоев и с Пранди

Само че баща му беше ''малко уволнен'' заради злоупотреба с алкохол.

Иванов93
Контакти:

Мнениеот Иванов93 » 08 юли 2012 23:36

dimitar59 написа:
Иванов93 написа:Бягаш от неудобните въпроси за пореден път,но нямам намерение да те питам по 100 пъти,явно се съгласяваш с мен.Ако прочетеш каква глупост си написал сам ще се смееш с часове.Какви ултиматуми какви 5лева,та тези същите твоите любимци уволниха по най-долният начин Пранди заради това,че Алексиев не можа да забие топката на гола мрежа срещу Куба.Затова решение сигурно пак ги поздравяваш нали? защото каза за ВСИЧКО което са свършили ,ами ей това свършиха тези хубостници.Още една глупост си написал Илиян Казийски работи за националният отбор преди Радо Стойчев да поеме отбора работи и със Стоев и с Пранди

Типичен комунист си ти,отговаряш на това което ти отърва и за да се измъкнеш хвърляш някакви други безпочвени обвинения.С думата комунист не искам да те обидя ,даже по-вероятно е да се гордееш че си такъв няма лошо.ЛЕКА вечер не може да се получи диалог ти хвърляш някакви обвинение когато те оборят сменяш песента и се хващаш за нещо друго.И да не е офтопик:По нареждане лично на старши-треньора Радостин Стойчев, Илиян Казийски бе отрязан от щаба на държавния ни тим. За какъв ултиматум ми говориш от страна на Матей към федерацията не мога да те разбера

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 08 юли 2012 23:46

Иванов93 написа:
dimitar59 написа:

Типичен комунист си ти,отговаряш на това което ти отърва и за да се измъкнеш хвърляш някакви други безпочвени обвинения.С думата комунист не искам да те обидя ,даже по-вероятно е да се гордееш че си такъв няма лошо.ЛЕКА вечер не може да се получи диалог ти хвърляш някакви обвинение когато те оборят сменяш песента и се хващаш за нещо друго.И да не е офтопик:По нареждане лично на старши-треньора Радостин Стойчев, Илиян Казийски бе отрязан от щаба на държавния ни тим. За какъв ултиматум ми говориш от страна на Матей към федерацията не мога да те разбера

Колко мъка има на този свят! Как в 21 век в България лъжите и некадърността още побеждават.Във всяка една нормална страна хора като Стойчев отдавна да бяха изритани от обществото.А заради некадърността си щеше да сменят и професията си.
Време е и да опресниш паметта си,а ако не можеш попитай някой кога и как напусна Илиян Казийски.Ставаш много ама много смешен.
Последна промяна от dimitar59 на 08 юли 2012 23:49, променено общо 1 път.

Иванов93
Контакти:

Мнениеот Иванов93 » 08 юли 2012 23:49

Само че баща му беше ''малко уволнен'' заради злоупотреба с алкохол.[/quote]
Типичен комунист си ти,отговаряш на това което ти отърва и за да се измъкнеш хвърляш някакви други безпочвени обвинения.С думата комунист не искам да те обидя ,даже по-вероятно е да се гордееш че си такъв няма лошо.ЛЕКА вечер не може да се получи диалог ти хвърляш някакви обвинение когато те оборят сменяш песента и се хващаш за нещо друго.И да не е офтопик:По нареждане лично на старши-треньора Радостин Стойчев, Илиян Казийски бе отрязан от щаба на държавния ни тим. За какъв ултиматум ми говориш от страна на Матей към федерацията не мога да те разбера[/quote]

Колко мъка има на този свят! Как в 21 век в България лъжите и некадърността още побеждават.Във всяка една нормална страна хора като Стойчев отдавна да бяха изритани от обществото.А заради некадърността си щеше да сменят и професията си.[/quote]

Da той се е доказал именно точно в една нормална страна и е признат и уважаван там и тази ти теза рухна :mrgreen:

Върни се в “Архив”