И аз подкрепям отбора, треньора и легендата Гонзо. А колкото до Батков - за мен той си е направил сметката, че на този етап и групите на ЛЕ го устройват. Проблемът е в неговото отношение - хвърлянето на фишеци, че ще вземе този или онзи играч, както и донякъде просташкото му поведение пред медиите. Голям клоун е, лъже феновете, манипулира подчинените си, а на всичкото отгоре прави и мръсотии с разни заменки и прочее. Е, поне успява да гарантира някаква стабилност и сигурност при обезпечаването на отбора, с което не искам да ме разбирате, че го защитавам. Аз въобще не го харесвам, но на този етап не съм видял да има някаква сериозна негова алтернатива. Който иска нека го псува - разбираемо е, след всички тези грешки, които направи като началник. Но не мога да приема обидите, хуленето и отписването на играчите на Левски. Момчетата толкова могат на този етап и не са виновни, че в отбора няма по-добри футболисти от тях, които биха могли да вкарват тези положения и да спират противниковите удари.
П.П: Ако можете, игнорирайте червените провокаторчета, които само чакат провал на Левски, за да си избиват комплексите. Не си струва да им отговаряме на заяжданията. Нека си гледаме нашия отбор, а иначе успех на Литекс и ЦСКА.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гошо Петков
Жоро вратарчето тоя път се издъни... 

Re: ЗАЩО УНГАРСКИЯТ ШАМПИОН Е С КЛАСА НАД БЪЛГАРСКИЯ
Снощи виках за Дебрецен,гадно ли ви е лефскарчета
))))) И в другите мачове същото ви чака:))))))

Ей,симпатяги!Не ви ли е срам?Та нали Гошко вратарчето беше обявяван нееднократно за най-добър в мачовете на Левски ДОСТА ПЪТИ!Да не говорим,че ако не беше той никога отбора нямаше да играе на тази фаза(особено визирам първия мач с Баку).Не ви прави чест да търсите вината САМО в него.И трите гола бяха отдалеч, и трите бяха неспасяеми,който ще и вратар да беше на вратата.Аз по-скоро бих попитал защо защитниците не блокираха такива положения при положение,че всички разбраха, че Дебърцините разчитат на "яки тупалки" от по 30-40 метра.Друг е въпроса, че бяха вързопи и имаха спортен късмет и от 3 положения вкараха два гола.Това е футбола - не винаги се случва логичното. Не обвинявайте само вратарчето за попаденията.И тва с "летящите топки" не спряхте да си го интерпретирате кой както му кефне.Аз му слушах интервюто и човека каза, че специално при далечните удари топката лети по по-различен и коварен начин.Това е положението,толкова си можем,стига сме търсили само оправдания и върху кого да хвърлим вината.Българска работа!
Дела трябват,а не думи!
Браво чорбар много си голям ! Изключителен си
то верно простотията не ходи по дърветата а по хората 

ЧЕРНО МОРЕ !!!
valio_av написа:Снощи виках за Дебрецен,гадно ли ви е лефскарчета))))) И в другите мачове същото ви чака:))))))
Първо се върни в първи клас и се научи, че се пише Левски, неграмотнико! Пък тогава почни да си мислиш дали изобщо на някой му пука за кого си викал

valio_av написа:Снощи виках за Дебрецен,гадно ли ви е лефскарчета))))) И в другите мачове същото ви чака:))))))
ПОхвално!!!Очакваш да ти ръкопляскаме ли?Иди си изпери жълтичкото от кеф дето си го пуснал, а аз утре ще викам и за двата български клуба понеже ни трябва коефициент, за да има някакъв смисъл от тази футболна година!Макар и минимален!...Иначе,ако можеше Господ да си прибира версиите...!!!

Дела трябват,а не думи!
Apostola написа:Ей,симпатяги!Не ви ли е срам?Та нали Гошко вратарчето беше обявяван нееднократно за най-добър в мачовете на Левски ДОСТА ПЪТИ!Да не говорим,че ако не беше той никога отбора нямаше да играе на тази фаза(особено визирам първия мач с Баку).Не ви прави чест да търсите вината САМО в него.И трите гола бяха отдалеч, и трите бяха неспасяеми,който ще и вратар да беше на вратата.Аз по-скоро бих попитал защо защитниците не блокираха такива положения при положение,че всички разбраха, че Дебърцините разчитат на "яки тупалки" от по 30-40 метра.Друг е въпроса, че бяха вързопи и имаха спортен късмет и от 3 положения вкараха два гола.Това е футбола - не винаги се случва логичното. Не обвинявайте само вратарчето за попаденията.И тва с "летящите топки" не спряхте да си го интерпретирате кой както му кефне.Аз му слушах интервюто и човека каза, че специално при далечните удари топката лети по по-различен и коварен начин.Това е положението,толкова си можем,стига сме търсили само оправдания и върху кого да хвърлим вината.Българска работа!
Пич , когато някой не играе добре обикновено се критикува , та дори той да е Г. Петков , Торес , Джерард или Бербатов. И Берба ни класира на евро 2004 преди , ама сега що го плюват като играе слабо. И не ми обяснявай , че Петков не е виновен за головете. При първия беше на 6-7 метра пред вратата , а втория можеше да го хване определено....хвърли се с дясната ръка напред в левия ъгъл. Не е само той виновен, така е... но в тая тема коментираме неговата игра. Направи една по една тема за Сърмов , Йовов , Христов , Достанич и и тях ще ги коментираме като виновни

Oстанаха ви още два дни да грухтите.
Гошо е късоглед ,това го знае всеки левскар ония усетиха и биха с много късмет не може толкова пъти вратаря да е бил най-долрия и сега да се обвинява.