Радо Стойчев - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Re: Пресконференцията на Радо Стойчев

Мнениеот Пловдивчанинът » 18 май 2012 15:28

AceVentura написа:
Пловдивчанинът написа:
brat domingo написа:Защитниците на Радо са толкова слепи, че и при загуба от Пакистан ще лепнат причината на Данчо Лазаров

А ти си толкова заслепен от Данчо Лазаров.

Българите сме такива, никога не можем да се обединим, ако не сме пряко намесени. На почти всички е ясно, че Лазаров е тумор, но винаги ще има и такива които ще са против защото другите се обединяват и искат да им направят мръсно.

Никога не могат дори и националния волейболен отбор не могат да ни обединят. Ако бием ще има недоволни защо гейма не сме го взели на с 25:10, а е взет с 25:20 примерно. Изобщо такова е положението в БГ аз просто не мога да осъзная как може да има хора, които да защитават ДЛ.

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 18 май 2012 15:33

Пловдивчанинът написа:Никога не могат дори и националния волейболен отбор не могат да ни обединят. Ако бием ще има недоволни защо гейма не сме го взели на с 25:10, а е взет с 25:20 примерно. Изобщо такова е положението в БГ аз просто не мога да осъзная как може да има хора, които да защитават ДЛ.

Те не казват, че го защитават, а са против Радо Стойчев.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 май 2012 16:51

AceVentura написа:
Пловдивчанинът написа:Никога не могат дори и националния волейболен отбор не могат да ни обединят. Ако бием ще има недоволни защо гейма не сме го взели на с 25:10, а е взет с 25:20 примерно. Изобщо такова е положението в БГ аз просто не мога да осъзная как може да има хора, които да защитават ДЛ.

Разгеле, разбрахте за какво иде реч. Живота не е черно-бял. Противниците на Радо (сред които съм и аз) не е задължително да са защитници на Лазаров. Аз също подписах прословутата петиция. Това не значи обаче, че стоя зад Стойчев.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 18 май 2012 20:13

mistreated написа:
AceVentura написа:

Разгеле, разбрахте за какво иде реч. Живота не е черно-бял. Противниците на Радо (сред които съм и аз) не е задължително да са защитници на Лазаров. Аз също подписах прословутата петиция. Това не значи обаче, че стоя зад Стойчев.

Кво става с този форум....

mistreated, прочетох ти пост-а.
Извинявай, за думите ми(ама ми дойде много всичките които го плюят само защото е успял БГ).
Аз последните 2 години не съм изтървал мач на националите на живо в БГ, отделно гледам Тренто, Копра и по-възмжност Вибо.
Много мога да кажа и то защото съм играл 4-5 години волейбол с полу-професионалисти, но не ми се пише във форума и мненията да ми изчезват.

dimitar59
Контакти:

Re: Радо Стойчев - Фен тема

Мнениеот dimitar59 » 26 май 2012 08:35

България-Аржентина-0:3 ( 16-25;18-25;21-25 ). Лошо Радо,лошо Стойчев - суетата и любовта ти към самия себе си не водят към нищо добро и не скриват пропуските ти като треньор.Колко време ще ти е нужно за да разбереш,че не ставаш за национален треньор.Върви си с добро докато е време,защото запалянковците,които застанаха зад теб,скоро ще разберат що за стока си и буквално ще те изритат от залата.Тогава и Бойко Борисов няма да може да те спаси ,дори да ревеш по-силно и повече отколкото след провалената от теб олимпийска квалификация.

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 26 май 2012 11:31

Още ли Радо Стойчев си мисли ,че има право да иска нечия оставка?
Аз съм все повече уверен ,че трябва по-бързо да се изнесе от националния.И той да не каже като некадърния Кобург Фердинант,че народът не е бил достоен за него.
Инак народът го е казал- "На прехвалени ягоди с големи кошници не се ходи."

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 30 май 2012 21:18

Мачкай, Радо! Цяла България е с теб и с момчетата!!! :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Волейболът, битката на Радо и другият поглед

Мнениеот Pro-European » 08 юли 2012 11:24

Не всеки ден може да се попадне на случай, който позволява да се правят обобщения извън сферата, в която се е появил.
Радо срещу номенклатурчика Лазаров е точно такъв казус.

Световен клубен шампион и шампион в най-силното първенство в света (само няколко пъти) се опита да провокира свалянето на един неадекватен администратор и персоните около него - както ги нарича Сашо ДИков онези 150 килограмовите, ама иначе малки хора. И за съжаление, не се получи.
Безпрецедентна обществена подкрепа за Радо и въпреки това, резултатът е: той си тръгна и е извън отбора, а Лазаров (както казват доста хора във форума на Дневник, снимката му трябва да стои срещу епитетът "нагъл") си е на поста.

Защо този случай е важен, всъщност фундаментален за страната ни, като винаги съм бил предпазлив при генерализирането.
Ако един световен клубен шампион не може да се противопостави на един администратор, какво остава за другите, за обикновените, свестни хора,
които ежедневно имат контакти и са наети на работа от такива хора?
Които имат семейство и заплатите им са от жизнено важно значение за семействата им.
АКо тръгват да си казват мнението, да се обаждат или пък да опитват да променят ситуацията - почти обречена битка. И от собствения си опит си спомням нЕкои неща;)
И остава онова, другото, да си мълчиш, да си траеш, бавно губейки облика си. Особено за един мъж, който трябва да е победител всяка вечер, а не да казва - съжалявам, скъпа, изморен съм.
Естествено, има начин да потърсиш реализация навън и да постигнеш много, но това е за друга тема, а и мотивът за такива решения не трябва да е невъзможността да направиш нормална кариера в страната си.

Парадоксално е, но точно днес Гонг избра да сложи като хедлайн Но 1 статия от полски сайт, в който феновете ни са наречени псевдо-фенове. Тук за мен става повече дума за псевдо-редактори, но да оставим това.

Рискът да бъдеш осмиван, иронизиран, провокиран винаги е налице, когато си имаш работа с данчо-лазаровщината.
Апаратчиците ги умеят тези неща. Ние не толкова.
И понеже нЕкой ще каже - ама къде се е видяло служител да сменя шефа си - убеден съм, че с хора като тях само ултиматумът и натискът отвън може да свърши работа; по цивилизационен начин - с конгреси, нЕма как да стане тук.
Ето и най-добрата статия в тази връзка - от Георги Филипов - http://www.dnevnik.bg/sport/2012/06/13/ ... zarovcite/

Това, че Радо изгуби битката с Лазаров е проблем за България, за нас, защото пропуснахме много. Пропуснахме да се заредим с добрата енергия от промяната, с усмивката, която идва след справедливостта. А това си има тежест.

Темата не е за Радо Стойчев, а за по-важни неща от ежедневието на хиляди хора.
Да видим какво мислят колегите от форума - обречена ли е битката с данчо-лазаровците и важно ли е това за вас? Какъв е антидотът срещу тях?
Авторът на темата: Ще спре ли..

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 08 юли 2012 18:48

Може и да е "номенклатура" Лазаров само че е казано "Божието-Богу, кусаревото -кесарю".
Не е работа на треньор па бил той и с името Стойчев да иска оставки на федереция. Още повече иска оставка в момент в който е уволнен ,напълно резонно, за несправяне със задължениятя си.И всичко това да става за сметка на националния тим преди олимпиадата....

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 08 юли 2012 21:33

plamen_ch написа:Може и да е "номенклатура" Лазаров само че е казано "Божието-Богу, кусаревото -кесарю".
Не е работа на треньор па бил той и с името Стойчев да иска оставки на федереция. Още повече иска оставка в момент в който е уволнен ,напълно резонно, за несправяне със задължениятя си.И всичко това да става за сметка на националния тим преди олимпиадата....

много банално колега, съжалявам.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Върни се в “Волейбол”