Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
в този ред на мисли нагло ли ше е да им поискаме фо-поре 
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- dreben23
- Контакти:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:в този ред на мисли нагло ли ше е да им поискаме фо-поре
Честно казано предпочитам безработните звезди на Лион пред нов конфликт с Киряков!
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- blue avalanche
- Контакти:
dreben23 написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:в този ред на мисли нагло ли ше е да им поискаме фо-поре
Честно казано предпочитам безработните звезди на Лион пред нов конфликт с Киряков!![]()
Ама и той ако е назначен като аматьор, едва ли ще представлява проблем идването му.
Назначен е като "лекоатлет"...
- dreben23
- Контакти:
blue avalanche написа:Назначен е като "лекоатлет"...
Като бегаш бърже и си направил две асистенции срещу бъдещите звезди на Ман. Юн след има няма 10 години живот и здраве, все в някой спорт ще ти оценят качествата и ще те назначат! Но когато бегаш само за здраве и "европодвизи", ще те назначат само за кмет на Своге!
***САМО ЦСКА!***
- Kolec
- Контакти:
Днес ще стане ясно дали ЦСКА ще привлече аржентинския нападател Гуидо ди Вани от парагвайския Спортиво Лукеньо. Ако неговото преминаване на "Армията" пропадне, "червените" ще задействат други две опции, пише "Тема Спорт". Едната от тях е свързана с ангажирането на 26-годишния французин Венсан Басет (на снимката) от Нант. Крилото има 34 мача за "канарчетата" през миналия сезон в Лига 2, в които се е разписал 3 пъти. Преди това Басет е играл 3 сезона в Метц, където също е бил основен футболист. Всичко около неговото идване на "Армията" е договорено, но ЦСКА все още иччаква края на трансферната сага около Ди Вани.
"Армейците" имат и друга, по-интересна и по-качествена опция, свързана с взимането под наем на 24-годишен офанзивен полузащитник, който е испанец и има солидна визитка и безспорни качества. Той е по-добър и от Ди Вани и от Бесан, но ще излезе малко по-скъпо и трансферът му може да се смята за сигурен, само ако ЦСКА продаде Жуниор Мораеш.
[offtopic]http://football.sportal.bg/news.php?news=374300[/offtopic]
Аз ви казах че гърнето е намерил няк'ва вратичка в договора на Меси
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..
Според мен пък става дума за Фабрегас.
Все пак Меси е аржентинец. 
Последна промяна от Dani на 09 юли 2012 09:11, променено общо 1 път.
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
нищо и неговия договор да се провери 
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
ЦСКА си върна Мишел Платини
добре дошъл мише
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- dreben23
- Контакти:
Този е много зъл!
Човек ще си помисли, че е някой приказен герой от форума, а не футболист с опит в Германия!
[offtopic]Освободеният от “Ботев” (Пловдив) Атанас Курдов нападна бивши и настоящи ръководители и треньори в клуба. Нападателят, който не спира да превзема жълтите хроники, в момента чака трансфер. Не е ясно къде ще продължи кариерата му, има вариант да премине в Славия.
“Кривия не ме искаше в “Ботев” (Пловдив). Явно не ме е харесал нещо. Лично от “Ботев” и феновете не съм видял нищо лошо и искрено пожелавам успех в “А” група. А това, че някакъв си Кривия, се е помислил за много велик, мен не ме вълнува. Нали знаеш, че няма вечни. Да, постигнал е нещо като футболист, но ако тръгнем да го сравняваме с други спортно-технически директори, е доста назад в класирането. Тази материя май още не му е ясна”, дава оценката си Курдов за Александър Александров.
“В “Ботев” явно са си търсили изкупителната жертва. Аз им бях черната овца, ще ги видим какво ще свършат. С никого не съм имал търкания. На Бакалов мога само да му благодаря, защото той ми подаде ръка в трудните моменти, когато се върнах от Германия. Смятам, че с изявите си във “В” група му се отблагодарих по най-добрия начин, вкарах над 40 гола”, допълва още нападателят в интервю за “Тема спорт”.
На въпрос, “Защо Петър Хубчев и Милен Радуканов не успяха да накарат отбора да побеждава?”, Курдов отговаря: “Просто и двамата дойдоха с големите кошници, но накрая си тръгнаха с малко пликче. Не им върза.”
“Някой ден отново ще се върна в “Ботев, дали ще е след 1, 2 или 5 години, аз пак ще нося жълто-черния екип. Виждате, че “Левски” не проявява интерес към мен, а и аз нямам нужда от тях”, завършва Курдов.[/offtopic]
[offtopic]Хич не ни трябва!
[/offtopic]Разсипаха го!
Леле, ако бях на мястото на Курдов, досега да съм ги изринал всички осведомителни агенции! Тея му убиха авторитета!

“Кривия не ме искаше в “Ботев” (Пловдив). Явно не ме е харесал нещо. Лично от “Ботев” и феновете не съм видял нищо лошо и искрено пожелавам успех в “А” група. А това, че някакъв си Кривия, се е помислил за много велик, мен не ме вълнува. Нали знаеш, че няма вечни. Да, постигнал е нещо като футболист, но ако тръгнем да го сравняваме с други спортно-технически директори, е доста назад в класирането. Тази материя май още не му е ясна”, дава оценката си Курдов за Александър Александров.
“В “Ботев” явно са си търсили изкупителната жертва. Аз им бях черната овца, ще ги видим какво ще свършат. С никого не съм имал търкания. На Бакалов мога само да му благодаря, защото той ми подаде ръка в трудните моменти, когато се върнах от Германия. Смятам, че с изявите си във “В” група му се отблагодарих по най-добрия начин, вкарах над 40 гола”, допълва още нападателят в интервю за “Тема спорт”.
На въпрос, “Защо Петър Хубчев и Милен Радуканов не успяха да накарат отбора да побеждава?”, Курдов отговаря: “Просто и двамата дойдоха с големите кошници, но накрая си тръгнаха с малко пликче. Не им върза.”
“Някой ден отново ще се върна в “Ботев, дали ще е след 1, 2 или 5 години, аз пак ще нося жълто-черния екип. Виждате, че “Левски” не проявява интерес към мен, а и аз нямам нужда от тях”, завършва Курдов.[/offtopic]
[offtopic]Хич не ни трябва!
***САМО ЦСКА!***
dreben23 написа:гражданин от село написа:Платини няма работа в ЦСКА,да си бега към плажовете.
Абе нека дойде, поне да бием някой противник!
В стил Роки ли?