Защото така искам, селяк.
По-важният въпрос е ти защо не си, нали все имаш претенции към публиката, а само тракаш със селските си пръстчета по форумите.
СЛ: България - Куба - 2:3
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: СЛ: България - Куба | 08.07.2012 | 17:30
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Как може да правиш това толкова дълги години и накрая да правиш елементарни грешки и направо псевдо игра.ТРАГЕДИЯ СМЕ!
1982 написа:Защото така искам, селяк.
По-важният въпрос е ти защо не си, нали все имаш претенции към публиката, а само тракаш със селските си пръстчета по форумите.
Еххх че си интересен ,сигурно имаш голям ''успех '' сред жените

Яко ни намачкаха.
повече от трагични сме не може да водиш с 11 на 8 и да те смажат буквално!!! Още една загуба с 0:3 ще регистрираме май май...просто с този състав това са възможностите!!!
Няма смисъл да си стискат от първия гейм ръцете и да им дават бронза.Как може да си спортист и да нямаш психика да играеш от 10 години и да не знаеш къде какво да направиш.Това е сякаш един работник да иде на работа и да не знае какво прави и как да си свърши работата.Всеки изнася продукция ама аз наистина по трагичен национален отбор от това не съм гледал.Не знам какво и как ще се променя, но ТРЯБВА!
Последна промяна от A.G на 08 юли 2012 18:09, променено общо 1 път.
fraport написа:Еххх че си интересен ,сигурно имаш голям ''успех '' сред жените. Така бил искал .Аз съм на 500 км от залата бе Столичанин в повече. Как да отида на мача . АААаааа сетих се почивни дни са и сигурно си се прибрал от мястото от където си се пръйнал - някоя махала в Родопите или някое Врачанско или Пернишко село да вземеш КОМПОТИ от баща си да имаш какво да ядеш .
Къде па намеси жените, ти наистина не си много добре.

Относно другото - не ми се оправдавай, сельо, като имаш толкова претенции към публиката, тук, на всеки мач, да даваш пример, нали си големият капацитет ??! Не да ми мишкуваш от долното си и забутано село.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
sandi74 написа:Яко ни намачкаха.
Как няма да ни намачкат ,с тази умряла публика и Буркина Фасо ще ни бият .Ние като играем като гости имаме повече фенове от тези наречени от европейците ''ОВЧАРИ ''
A.G написа:Няма смисъл да си стискат от първия гейм ръцете и да им дават бронза.Как може да си спортист и да нямаш психика да играеш от 10 години и да не знаеш къде какво да направиш.Това е сякаш един работник да иде на работа и да не знае какво прави и как да си свърши работата.Всеки изнася продукция ама аз наистина по трагичен национален отбор от това не съм гледал.Не знам какво и как ще се променя, но ТРЯБВА!
Имаме качества, но са тотално психически разбити. Тия изцепки на Радо и Казийски много влияят. Теди го спомена многократно!!!
1982 написа:fraport написа:Еххх че си интересен ,сигурно имаш голям ''успех '' сред жените. Така бил искал .Аз съм на 500 км от залата бе Столичанин в повече. Как да отида на мача . АААаааа сетих се почивни дни са и сигурно си се прибрал от мястото от където си се пръйнал - някоя махала в Родопите или някое Врачанско или Пернишко село да вземеш КОМПОТИ от баща си да имаш какво да ядеш .
Къде па намеси жените, ти наистина не си много добре.![]()
![]()
Относно другото - не ми се оправдавай, сельо, като имаш толкова претенции към публиката, тук, на всеки мач, да даваш пример, нали си големият капацитет ??! Не да ми мишкуваш от долното си и забутано село.
Оххххх не си ми интересен ..............................продължавай да си вариш компотите на село ....и тръгвай след малко към София ,че трафика сега е голям