Контрола:Левски-Гьор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Контрола:Левски-Гьор
Е то Апостола си каза перфектно по-назад. В общи линии нещата са очевадни- трябва да се научат да изнасят топката и да се подреждат добре при статични ситуации. Това са неща, които са "А"-то и "Б"-то във футбола. Би било ужасно нелепо ако не се опрявят... за резултатност да не говорим... още ми стряска съня един от двата корнера, до който БАТЕ единствено достигнаха на Герена... 

Йовов е слаб футболист и отдавна трябваше да спре с футбола.Това е единствения футболист който може да ми докара инфаркт с малоумните му пропуски и то все във важни мачове.
Левски преживя 45.г комунизъм,но цфка панчаревско знаме надали ще доживее 45.г демокрация!
Bobby1177 написа:blue avalanche написа:S1914 написа:Въпреки марковите си пропуски Йовов си остава най-можещия футболист в А група и с опита си и атмосферата, която създава в съблекалнята е повече от безценен. Много лесно намразваме някой у нас, но ако се погледне реално трудно се намират реални аргументи против Йовов и човека заслужава уважение. Нищо чудно в някой от тези 4-5 мача да измъкне отбора в негов си стил от наглед невъзможна ситуация.
Че "можещ","можещ" е!Може да пропуска от 5м на празна врата!Дали създава "атмосфера" в съблекалнята не знам,но ние тук говорим за футболисти,не за клоуни!!!
Що се отнася до "намразването",Йовов САМ прави така,че феновете да ИСКАТ да го няма в отбора?
Престъпление ли щеше да бъде,ако вече се беше ОТКАЗАЛ от футбола?
Никога не бих мразил толкова някой, който ми е донесъл такава радост (най-малкото бижутерския гол и асистенцията за единствения БГ гол в ШЛ) . За мен това е ненормално, не знам...
Това ни е лошото на нас българите,лежим на стари лаври.Не ме интересува какво е направил преди 100 години бе ясно? Интересува ме сега какво прави а сега прави едно голямо нищо.
-
- Контакти:
Абе я ...
Ицата Йовов е доказал,че е Левскар,и му пука за синия отбор,милее за това което се случва с Левски,а не като разни Куко,Пуко и 2 метра дингили от Португалия дето днеска са тука,утре не ,и им дреме на хвърчилото за нашия клуб
Мен по-ми се гледа,човек който е с харизмата на Йовов,па ако ще и да ми къса нервите в 70 % от случаите,ама да си знам ,че играе със сърце.

Ицата Йовов е доказал,че е Левскар,и му пука за синия отбор,милее за това което се случва с Левски,а не като разни Куко,Пуко и 2 метра дингили от Португалия дето днеска са тука,утре не ,и им дреме на хвърчилото за нашия клуб
Мен по-ми се гледа,човек който е с харизмата на Йовов,па ако ще и да ми къса нервите в 70 % от случаите,ама да си знам ,че играе със сърце.
Левски 1914,West Ham United
Жоржиньо написа:Това ни е лошото на нас българите,лежим на стари лаври.Не ме интересува какво е направил преди 100 години бе ясно? Интересува ме сега какво прави а сега прави едно голямо нищо.

"Интересува ме сега какво прави а сега прави едно голямо нищо." Ако си мислиш, че личността Христо Йовов е просто един полеви футболист в Левски си в ОГРОМНА ГРЕШКА! Щом n-ти пореден треньор настоява да остане в състава, то значи Йовов за този отбор, за този колектив, за този клуб прави НЕЩО!!!!
Blue1914 написа:Жоржиньо написа:Това ни е лошото на нас българите,лежим на стари лаври.Не ме интересува какво е направил преди 100 години бе ясно? Интересува ме сега какво прави а сега прави едно голямо нищо.
![]()
![]()
![]()
ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЕЕЕЕ МАЙКООООООООООО, чета и си блъскам главата в стената!!!! Стари лаври, УЖАС!!! Дай да се прекръстим на "ПФК Преслава", че е по-модерно, садиона на "Пламен Илиев Арена" примерно, та да изчистим "ЛОШИТЕ" неща, особено характерни и традиционни в нашия клуб- за огромното съжаление на все повече малоумници, наричащи се левскари!!!
![]()
Какво ще ми лежат Апостола и Гунди на някакви си стари лаври, "не ме интересува какво е направил преди 100 години бе ясно?"
Иначе 100% сигурно ако дойде някой богат турчин ще се почне един голям рев да се помни историята, ама то това ми било различно...
"Интересува ме сега какво прави а сега прави едно голямо нищо." Ако си мислиш, че личността Христо Йовов е просто един полеви футболист в Левски си в ОГРОМНА ГРЕШКА! Щом n-ти пореден треньор настоява да остане в състава, то значи Йовов за този отбор, за този колектив, за този клуб прави НЕЩО!!!!
Има голяма разлика междо Апостола и Гунди ,и Йовов ....
- Captain Stottlemeyer
Blue1914 написа:..... Ако си мислиш, че личността Христо Йовов е просто един полеви футболист в Левски си в ОГРОМНА ГРЕШКА! Щом n-ти пореден треньор настоява да остане в състава, то значи Йовов за този отбор, за този колектив, за този клуб прави НЕЩО!!!!
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
way написа:Blue1914 написа:Жоржиньо написа:Това ни е лошото на нас българите,лежим на стари лаври.Не ме интересува какво е направил преди 100 години бе ясно? Интересува ме сега какво прави а сега прави едно голямо нищо.
![]()
![]()
![]()
ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЕЕЕЕ МАЙКООООООООООО, чета и си блъскам главата в стената!!!! Стари лаври, УЖАС!!! Дай да се прекръстим на "ПФК Преслава", че е по-модерно, садиона на "Пламен Илиев Арена" примерно, та да изчистим "ЛОШИТЕ" неща, особено характерни и традиционни в нашия клуб- за огромното съжаление на все повече малоумници, наричащи се левскари!!!
![]()
Какво ще ми лежат Апостола и Гунди на някакви си стари лаври, "не ме интересува какво е направил преди 100 години бе ясно?"
Иначе 100% сигурно ако дойде някой богат турчин ще се почне един голям рев да се помни историята, ама то това ми било различно...
Има голяма разлика междо Апостола и Гунди ,и Йовов ....
НИКАКВА разлика няма, ако поведението ти е възпитанието ти е да помниш и да уважаваш

Последна промяна от Blue1914 на 08 юли 2012 14:15, променено общо 1 път.
Къде сравняваш Йовов с Гонзо и Гунди бе,Йовов колко гола е вкарал срещу Цска,другите колко са вкарали.Йовов има всичко на всичко един силен сезон в Левски друго нищо 

[Прекалено много задълбахте в темата за Йовов. Той е най-малкият проблем, или по-скоро най-малко належащият за обсъждане въпрос в отбора ни.[/]