Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Re: МОМЧЕТА,БАТКОВ,РАТКО,ГОНЗО НИЕ СМЕ С ВАС !

Мнениеот slavi_1914 » 26 авг 2009 01:59

hegemon написа:Кажи ми само КОЙ ? И още следващия мач ще опъна 10 транспаранта за Батков!

пич винаги има кой стига да иска , а той не иска ![/quote]

Сега ще ти кажа къде е проблема само да го намеря и ще ти пусна да прочетеш защото не ми се пише пак.Става ли?
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

hegemon
Контакти:

Мнениеот hegemon » 26 авг 2009 02:01

slavi_1914 написа:
hegemon написа:Кажи ми само КОЙ ? И още следващия мач ще опъна 10 транспаранта за Батков!

пич винаги има кой стига да иска , а той не иска !

Сега ще ти кажа къде е проблема само да го намеря и ще ти пусна да прочетеш защото не ми се пише пак.Става ли?[/quote]
става да

Потребителски аватар
ludiq1913

Re: Шанс за 2 урна на Лига Европа

Мнениеот ludiq1913 » 26 авг 2009 02:04

С каквито и отбори да се паднете ще са по-силни от Дебрецен, най-много 1 точка да вземете

hegemon
Контакти:

Мнениеот hegemon » 26 авг 2009 02:04

Достанич: Направихме много грешки, няма да взимаме нападател
естествено за какво ние ние си имаме той за 6 мача има 1 гол , браво :o

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Re: До г-дата Достанич, Иванов и Батков

Мнениеот azata » 26 авг 2009 02:06

Пич, дефендер, първо темата ти е тъпа, комплексарска и нищо чудно да е поръчкова- толкова тъпи обвинения след може би най- доброто полувреме на Левски въобще от три години насам просто няма как да си обясня.

За твое сведение, Сърмов не е офанзивен халф. Никога не е бил. Говориш глупости. Йовов беше най- добрия на терена до момента, в който се измори (60-та мин), заедно с Бардон направиха много силен мач, и това на фона на бледото представяне на Тасевски в последните няколко мача напълно оправдава присъствието му на терена.

Топката се задържаше, просто защото ни е такава играта. Така сме научени още от времето на Мъри, с приблизително същите основни играчи от тогава сме, нормално е нещата да не са толкова променени.
Хора, гледайте малко по- ведро на нещата. Левски на моменти тотално мачкаше, и то като гост, един изключително организиран и корав отбор. Резултатът не е всичко- все пак важен е и начинът, по който е постигнат.

Ратко и Гонзо не са виновни, че Левски, още откакто се раздели с Богомил Дяков, няма алтернатива на Живко отдясно. Няма и един класен нападател- Еньо никога не е бил нападател за нивото на Левски, през почти цялото време, през което е в отбора, беше контузен и си развяваше патериците в Плаза и други "елитни" заведения в Студентски. Нивото на физическа подготовка е плачевно. Кви тактически грешки ви гонят, кви пет лева? По- организирано играха, повече късмет имаха, биха ни- тва е.

Право в десятката!!!
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 26 авг 2009 02:07

hegemon написа:Достанич: Направихме много грешки, няма да взимаме нападател
естествено за какво ние ние си имаме той за 6 мача има 1 гол , браво :o

Рибата мерише от към главата. А къде е глават? Прочети тази тема набързо и ми кажи само съгласен ли си после МОЛЯ ТЕ !
levski/viewtopic.php?f=1&t=23203
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 26 авг 2009 02:07

В момента на отбора му трябва подкрепа и нищо друго! С тази игра от 2та мача резултатите ще дойдат :!:
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

hegemon
Контакти:

Мнениеот hegemon » 26 авг 2009 02:07

аз незнам въобще какво значение има в коя урна ще сме ....то работата е ясна 3 год я гледаме , пълни анонимници ги превръщаме в нац. герой , нямам думи..........

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 26 авг 2009 02:07

ХЕХЕХЕЕЕЕееее и ние се меримее с големите... то и втора .. незнам .Ние бяхме поставени срещу Тампере, БАТ3 , Жилина, Дебрецен.... незнам какво да кажа вече.Втора е по - добре от Трета и направо РАЯ пред четвърта ноо няма да стане явно
Междодругото се оказа , че централния нападател на ПАнатинайкос е Джибрил Сисе... а честито.Ние се плюнчехме за Job а те са си купили хората Сисе.Аз се загледах днеска да вида да не е някой друг Сисе , щото те и Шимао имат ма не е ония от Атлетико.Обаче си е баш тоя , купили са го от Сандърланд.Егати случката.А в Галатасараи имат Милан Барош.
Единственото успокоение пичове е , че в Групите не е такъв тормоз.Там равните мачове се награждават с точки и в групата и за държавния коефициент.Демек един равен няма да го мислим толко , поне не аз.Там ще израства отбора, някои младоци.Се пак ако сме в Група с Валенсия и Лацио единствено можем да се надяваме на някои равни.Тъкаче там не е нужно да бележиш задължително.Кротуваж си , ръчкаи си ако стане, те тия грандовете се мачът за точки и да излязат от групата, нащо се е видяло.До декември , паа натам ако може - може , ако нее, здраве да е.Само да имаме коефициент за Страната ! Това се отнася за сички, няма там да има треперенее както сега на ЦСКА.Като са направили 0--0 с Динамо сега щяха да имат точка, а и да са зели и точки за ранглистата ( незнам как се ТАКСУВА , смисъл по колко точки на равен се дават, някои каза ма не помня май по 500 ли беше , нз ) Литекс нямаше да трепери,,, като ги е надиграл БАТ3 а те са ги излагали , сега щяха да си имат 3 точки , майната му на останалото !
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Re: До г-дата Достанич, Иванов и Батков

Мнениеот Делибаш » 26 авг 2009 02:10

Това е положението, баце! Продължаваме да сърбаме попарата на "правилния" футбол на "великият" Мъриньо - цък, цък... язък!... По-ялов отбор "Левски" имаше само през 1995-97 г.!
След като не знаят, че футболът е игра на голове, а головете се вкарват не с разцъкване до безкрайност, а с удари, да им го начукам у "футболистите" баш!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Съклет ме е да ги гледам от 2 години насам и не виждам как ще се промени нещо с тоя цървул за "собственик"!... Тоя поне няма да може да гушне тея 6 милиона вповече от ШЛ... И без това пукнато евро нямаше да даде за селекция!!! Да му серем в устата мустаката! :( :evil: :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “Архив”