Контрола:Левски-Гьор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Контрола:Левски-Гьор

Мнениеот blue avalanche » 07 юли 2012 22:05

1977 написа:Добре,Йовов е слаб-не споря.За всички обаче е очевидно,че той няма да играе през сезона повече от 4-5 мача като резерва.
Не мога да разбера защо го плювате при положение,че ТОЙ е дал толкова много за Левски.
Много големи футболисти са имали слаби последни сезони,но никой не ги е хранил толкова колкото Вие Йовов.
За справка:Барези,Малдини,Раул,Дел Пиеро,Костакурта,Оливер Кан,Тони Адамс и т.н
Хайде малко да сме по уважителни към Христо защото ТОЙ е голям и винаги е бил такъв!!!

Ами като ще играе 3-4 мача като резерва,защо хаби игровите минути на другите?

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 07 юли 2012 22:18

blue avalanche написа:
1977 написа:Добре,Йовов е слаб-не споря.За всички обаче е очевидно,че той няма да играе през сезона повече от 4-5 мача като резерва.
Не мога да разбера защо го плювате при положение,че ТОЙ е дал толкова много за Левски.
Много големи футболисти са имали слаби последни сезони,но никой не ги е хранил толкова колкото Вие Йовов.
За справка:Барези,Малдини,Раул,Дел Пиеро,Костакурта,Оливер Кан,Тони Адамс и т.н
Хайде малко да сме по уважителни към Христо защото ТОЙ е голям и винаги е бил такъв!!!

Ами като ще играе 3-4 мача като резерва,защо хаби игровите минути на другите?

Е нали ги видя "другите" днес-смяташ ли,че заслужават дори 4-5 мача като резерви?
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 08 юли 2012 00:08

daniel875 написа:Играч на мача беше Христо ЙовОФФ. Човекът влезе и не вкарахме гол, но на нас ни отбелязаха. Няма такава успеваемост като неговата.

Напоследък е много добър в това и сам показва, че не трябва да се пуска в игра по никакъв повод. :arrow:

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 08 юли 2012 09:03

Оставете Ицо Йово на мира! Много пъти, и в последния сезон, е измъквал отбора с гол или асистенция.

...Може да сме слаби, но мисля, че сме по-добре от отбора на 'инжинера' от габровския университет...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юли 2012 09:17

Bobby1177 написа:Оставете Ицо Йово на мира! Много пъти, и в последния сезон, е измъквал отбора с гол или асистенция.

...Може да сме слаби, но мисля, че сме по-добре от отбора на 'инжинера' от габровския университет...

Статистиката от миналия сезон показва,че БЕЗ Йовов в отбора сме спечелили ПОВЕЧЕ точки,отколкото с Йовов! ;)

Потребителски аватар
S1914
Контакти:

Мнениеот S1914 » 08 юли 2012 10:10

Въпреки марковите си пропуски Йовов си остава най-можещия футболист в А група и с опита си и атмосферата, която създава в съблекалнята е повече от безценен. Много лесно намразваме някой у нас, но ако се погледне реално трудно се намират реални аргументи против Йовов и човека заслужава уважение. Нищо чудно в някой от тези 4-5 мача да измъкне отбора в негов си стил от наглед невъзможна ситуация.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юли 2012 10:18

S1914 написа:Въпреки марковите си пропуски Йовов си остава най-можещия футболист в А група и с опита си и атмосферата, която създава в съблекалнята е повече от безценен. Много лесно намразваме някой у нас, но ако се погледне реално трудно се намират реални аргументи против Йовов и човека заслужава уважение. Нищо чудно в някой от тези 4-5 мача да измъкне отбора в негов си стил от наглед невъзможна ситуация.

Че "можещ","можещ" е!Може да пропуска от 5м на празна врата!Дали създава "атмосфера" в съблекалнята не знам,но ние тук говорим за футболисти,не за клоуни!!!
Що се отнася до "намразването",Йовов САМ прави така,че феновете да ИСКАТ да го няма в отбора?
Престъпление ли щеше да бъде,ако вече се беше ОТКАЗАЛ от футбола?

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 08 юли 2012 11:15

blue avalanche написа:
S1914 написа:Въпреки марковите си пропуски Йовов си остава най-можещия футболист в А група и с опита си и атмосферата, която създава в съблекалнята е повече от безценен. Много лесно намразваме някой у нас, но ако се погледне реално трудно се намират реални аргументи против Йовов и човека заслужава уважение. Нищо чудно в някой от тези 4-5 мача да измъкне отбора в негов си стил от наглед невъзможна ситуация.

Че "можещ","можещ" е!Може да пропуска от 5м на празна врата!Дали създава "атмосфера" в съблекалнята не знам,но ние тук говорим за футболисти,не за клоуни!!!
Що се отнася до "намразването",Йовов САМ прави така,че феновете да ИСКАТ да го няма в отбора?
Престъпление ли щеше да бъде,ако вече се беше ОТКАЗАЛ от футбола?

Никога не бих мразил толкова някой, който ми е донесъл такава радост (най-малкото бижутерския гол и асистенцията за единствения БГ гол в ШЛ) . За мен това е ненормално, не знам...

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 08 юли 2012 11:59

Bobby1177 написа:Никога не бих мразил толкова някой, който ми е донесъл такава радост (най-малкото бижутерския гол и асистенцията за единствения БГ гол в ШЛ) . За мен това е ненормално, не знам...

АБСОЛЮТНО! Ето това е ЛЕВСКАРСКА култура!

Христо Йовов-Пулликум, Динамо Б, Марсилия, мача с ЦСКА 2009, когато си направи харакири на остатъка от кариерата В ИМЕТО НА ЛЕВСКИ! Ако не беше ИЦО, последната ни титла щеше да е от 2002! :roll:

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 08 юли 2012 12:05

Прекалено много задълбахте в темата за Йовов. Той е най-малкият проблем, или по-скоро най-малко належащият за обсъждане въпрос в отбора ни.

Върни се в “Архив”