СЛ: България - Полша 0-3 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: СЛ: България - Полша | 1/2 финал | 07.07.2012
Йовков първо да се научи как се казва родината му после да коментира кой ни липсвал и кой не.Едва го издържам тоя вече с Петела са най мазните коментатори в България.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
ministur написа:САШО ДЖОКОНДАТА как пък един път за толкова години не каза че сме били слаби или че сме играли слабо??????????????????
Невероятно!Просто невероярен Матей..

sandi74 написа:Жоржиньо написа:Все някой друг ни е виновен на нас,не гледате ли че без някой играчи сме безсилни и на Олимпиадата ще ни пребият всичките,щом у дома не можем да бием Сащ и Полша
Болен ли си или да?На поляците сме им абонати.
Явно и на Аржентина,Германия,Сащ,Полша и още кой Русия,Бразилия абе тая година всички ни биха

sandi74 написа:Жоржиньо написа:Все някой друг ни е виновен на нас,не гледате ли че без някой играчи сме безсилни и на Олимпиадата ще ни пребият всичките,щом у дома не можем да бием Сащ и Полша
Болен ли си или да?На поляците сме им абонати.
Ти си много просто парче, какви абонати сме им на тея.
Изнасилихме ги преди 2 години на световното.
Бихме ги и на европейското.
Те ни биха на световната лига с 3;2 пак с такива съдии.
Абонати сме им били, просто сегашната формация е толкова слаба,
че като домакини ни се подиграват.
Йовков и той лиже задника на федерацията май, затова винаги намира кви ли не оправдания.. 

Едно мнение не е необходимо да се натяква нон-стоп, както правите ти и санди74 мисля, че беше другото момче. Достатъчно интелигентни са хората в този форум, за да разберат какво искаш да кажеш и след първия път. Не е необходимо да повтаряш едно и също по два пъти на всяка страница. Извинявам се за оффтопика.THE G.A.M.E написа:rzEtw написа:Човече почваш сериозно да дразниш. Махни си розовите очила и погледни реално на нещата. Колкото и да ни се иска на всички в момента нямаме отбор, който е готов да се противопостави на Полша. Стига с тия оправдания съдия и т.н.
Дразня ли те ?
Чудесно !
Значи е време да започнеш да приемаш и чуждите мнения, капиш ??
- blue avalanche
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:RedeviL написа:Поляците нямат никаква вина, че този съдия беше смешен.
Абе не е съвсем така ...
Нашите си признаха за 2-3 спорни топки, докато тия се правеха на ударени, когато се отнасяше до тях ...
Имаше и точки за поляците,отсъдени в наша полза!Само,че тогава Йовков се правеше,че го "търсят по телефона"!

- za nas e toj religiq
- Контакти:
Аз пък противно на очакванията ми , мога да кажа че поляците с нищо не ни превъзхождаха ! Дори съм сигурен че ако я нямаше тая брутална съдийска подкрепа в 3ти гейм , щяхме да ги обърнем ! Това което ни липсваше е ВЯРА
Която няма как да има в момчетата при всичко случващо се около тях ! Да не говорим че е ПОЗОР залата да не е пълна , на домакински полуфинал на отбора ни
Всички видяхме какво ни липсваше - МАТЕЙ
И всички знаем какво трябва да се случи сега и да престане тоя цирк ! ЛАЗАРОФФ , НАГЛО КОПЕЛЕ , СТИГА СИ КЛЕЧАЛ В ЪГЪЛА
ЗНАЕМ ЧЕ НЕ СИ МЪЖ , НО ПОНЕ ПОСТЪПИ КАТО ТАКЪВ
ОСТАВИ НИ РАДОСТТА ОТ ВОЛЕЙБОЛА , ТЯ НЕ Е ТВОЕ ДЕЛО:!:

Бойко да хваща тоягата и да изрита с бой дебелаците от федерацията.
Като домакини - за която чест платиха милион лева да дойде напушена холандска мижитурка и да ни се подиграва в лицето.
Същия съдия не го прави за първи път.
Като домакини - за която чест платиха милион лева да дойде напушена холандска мижитурка и да ни се подиграва в лицето.
Същия съдия не го прави за първи път.
Последна промяна от paro24 на 07 юли 2012 22:38, променено общо 1 път.
-
blue avalanche написа:Имаше и точки за поляците,отсъдени в наша полза!Само,че тогава Йовков се правеше,че го "търсят по телефона"!
Е, те бяха 2-3, нали точно това съм писал.
А за тях ... Не ми се брои.
То сигурно стигат за половин гейм.