СЛ: България - Полша 0-3 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: СЛ: България - Полша | 1/2 финал | 07.07.2012
Аз казах че Куба беше в пъти по удобният за нас съперник...Поляците са класа в момента и могат да бият всички.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
THE G.A.M.E написа:acmilan написа:Надявам се сега някои хора като гледат мача по тв да се замислят имат ли поне малко срам или поне неудобство, че оставиха съотборниците си да се мъчат по този начин...
То като им чета последните интервюта, вероятно даже се радват на случващото се ...
Не съм им чел интервюта скоро на въпросните двама. Аз имам предвид Казийски и Жеков, Радостин нямаше да е на терена, така или иначе.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
-
Neron написа:Аз казах че Куба беше в пъти по удобният за нас съперник...Поляците са класа в момента и могат да бият всички.
Същото щеше да е и с Куба.
Няма разлика ...
Просто когато отстъпваш като индивидуална класа, няма спасение ...
Единствено може да се разчита, на поляците да им спре вървежа и да се спекът малко.

Няма лошо че падаме, лошото е че не можем да откъснем......................
Класа са Дружина Полска,спор няма.
Ей тоя Йовков е голям катил!Едно и също повтаря - колко много ни липсва Матей..
Нещастници - начело с Казииски Радо и другите обърнали гръб на България. И не го казвам сега след тоя мач, говоря го ит 1 месец. За Бербатов от година и кусор

RedeviL написа:Ей тоя Йовков е голям катил!Едно и също повтаря - колко много ни липсва Матей..
Сашо Джокондата е отказал много фенове да гледат волейбол с негов коментар

Абе айде стига сте ги възхвалявали тези поляци, класа мласа видя се че като ги натиснем малко и се осират ( в края на първия гейм) малко повече концентрация трябва ,не са кой знае какво...
ministur написа:RedeviL написа:Ей тоя Йовков е голям катил!Едно и също повтаря - колко много ни липсва Матей..
Сашо Джокондата е отказал много фенове да гледат волейбол с негов коментар
Много товари!!С Матей, без Матей пак ще ни бият..