По-ревлив народ не съм виждала. Имам чувството, че някои хора пишат, колкото да се намират на работа.
Денонощни ревове, че няма нападател. Дойде нападател - пак рев. Ама яко ви е напекло слънцето.
Това българинът или е болен, или е недоволен.
Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
28'
1:0 за Левски! Хубава комбинация отляво между Рамос и Карвальо, центриране на португалеца, Марсиньо с глава прати топката в горния десен ъгъл!
http://levski.sportal.bg/news.php?news= ... =6&champ=1
1:0 за Левски! Хубава комбинация отляво между Рамос и Карвальо, центриране на португалеца, Марсиньо с глава прати топката в горния десен ъгъл!
http://levski.sportal.bg/news.php?news= ... =6&champ=1
Някой хора от форума вече трети месец са в цикъл 

- blue avalanche
- Контакти:
Levskar_90 написа:Поредният пирон забит от тонев в ковчега на Левски, прибирам се и кво да видя взимаме някав дето за цялата си кариера е вкарал общо 10 гола и това ли му беше големия играч на Тончо... трагедия.
Друго си е,викаш,да вземем Анди Керъл,нали?

За такива като теб пак казвам
Ако е вкарал 40 гола в кариерата си тука ли ще дойде,бре?
Впрочем каква е "кариерата" на един 22-годишен играч,че ми стана интересно?
- фифи перото
Eminem написа:Някой хора от форума вече трети месец са в цикъл
Извънредно!Левски извади извади 30 милиона за Давия Вия!
В следващите 10 години играчът е преотстъпен на Цирк "Балкански" като гълтач на ножове,за да може да покрива заплатата си и издръжката на клуба!
Това иска "детската" градина,която орева форума.
На тях не може да се угоди.Това са хора,неудачници,които винаги мърморят и са недоволни.Не цикъл, а циклофрения.
Последна промяна от фифи перото на 07 юли 2012 19:58, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Laetitia написа:По-ревлив народ не съм виждала. Имам чувството, че някои хора пишат, колкото да се намират на работа.
Денонощни ревове, че няма нападател. Дойде нападател - пак рев. Ама яко ви е напекло слънцето.
Това българинът или е болен, или е недоволен.
Насъсквам те срещу колегата Левскар_90. Само ти можеш да се справиш с него.

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Някой очакват верно да дойде някоя световна звезда........точно тука няма как да стане с нашето ниво на футбол.Единствено може да се надява ме новия нападател бързо да се адаптира и да ни радва.
Някои се надявят на нов Дембеле,според мен едва ли скоро ще имаме като него,той просто беше се адаптирал към БГ футбола и пасна идеално на нашта игра.Така че просто нека дадем шанс на новия нападател и да ни радва с голове.
Някои се надявят на нов Дембеле,според мен едва ли скоро ще имаме като него,той просто беше се адаптирал към БГ футбола и пасна идеално на нашта игра.Така че просто нека дадем шанс на новия нападател и да ни радва с голове.
Диков, да не съм ти куче, че ще ме насъскваш, бе? 
Призовавам народа към по-малко рев и повече приемане на течности, защото дехидратацията в жегата очевидно не води до нищо добро.
Надпреварват се хората да плюят по Тонев, Батков, Гонзо, Мики Маус и кого ли още не, ама евала за привличането на Марсиньо...

Призовавам народа към по-малко рев и повече приемане на течности, защото дехидратацията в жегата очевидно не води до нищо добро.

Надпреварват се хората да плюят по Тонев, Батков, Гонзо, Мики Маус и кого ли още не, ама евала за привличането на Марсиньо...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Laetitia написа:Надпреварват се хората да плюят по Тонев, Батков, Гонзо, Мики Маус и кого ли още не, ама евала за привличането на Марсиньо...
Евала!!!!!!
boiko1 написа:Laetitia написа:Надпреварват се хората да плюят по Тонев, Батков, Гонзо, Мики Маус и кого ли още не, ама евала за привличането на Марсиньо...
Евала!!!!!!
Отивайте в Анадола да си викате евала