Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Re: До г-дата Достанич, Иванов и Батков

Мнениеот jore1914 » 26 авг 2009 00:58

ЗА ВСИЧКО Е ВИНОВЕН БАТКОВ БЕ МА*КА ВИ Т**А ПРОСТА Д**А КАК ДА ВИ СЕ ОБЯСНИ НЕ РАДКО НЕ КРАДКО ОСТАНИЧ АКО ЩЕ И МАЙКА МУ ДА ДОЙДЕ ЗАЩО НЕ ВЗЕХА НАПАДАТЕЛ ЗАЩО!?! ЗАРАДИ ТОЯ НЕЩАСНИК БАТКОВ 2 ПЪТИ МИНАХА ЦЕНТЪРА 2 ГОЛА А НИЕ БЕЗ НАПАДАТЕЛ КВО ЩЕ ПРАВИМЕ... ЩЕ СЕ НАДЯВАМЕ НА ЧУДО ОТ СТАТИЧНО ПОЛОЖЕНИЕ ОТ КОГА НЯМАМЕ ГОЛ ПОМНИТЕ ЛИ ?! ОТ КАКТО БИСТРОН ВКАРА СЪС СПАРТАК ВН. .... ТОЯ НЕЩАСНИК КОГАТО И ДА УМРЕ ЩЕ МУ Е КЪСНО!!!

madd
Контакти:

Re: Кой е виновен за загубата

Мнениеот madd » 26 авг 2009 00:59

Не съм умрял да пиша във форума и освен днеска не съм писал няма и да пиша повече.Но искам да кажа само,че тва не е правилно всеки има право на мнение.Мен тва ме дразни

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 26 авг 2009 01:00

Бих казал мн добър футбол 1 полувреме освен завършващата фаза, където сме жив зян без нападатели Христов да изтърве от 2 метра, та вратата не улучи...еми аз го защитавах ама като не е във форма кво прай на терена? Цачев е нужен много.....
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 26 авг 2009 01:01

fen fen написа:
damnedbg написа:Не мога да разбера едно... ЙОВОВ КАКВО ПРАВИ НА ТЕРЕНА?!!?!?

Връщам се от мача. Живея в Будапещ и бях с 3ма приятели. Не обичам Левски, фен съм на Ботев, но този мач си бях за вас малко или много. НО - не съм съгласен за Йовов въобще. Първото полувреме, което беше едно от най-силните за Левски в нападателен план, всяк почти топка минаваше през Йовов, той разпределяпе добре, тичапе и търсеше и прочие. На стадионът (не ти трябват камери и можеш да следиш един играч през цялото време и прочие), Йовов изглеждаше като най-добрия на терена. Второто се позагуби и наистини и изтърва едно положение, но като цяло е глупаво да се говори за Йовов, при усоляие че загубихте по две други причини - груби гршки в защита и липса на завършаващ удар.

Абсолютно подкрепям.. нямаме завършващ удар , но за защитата не съм съгласен... най ПРОСТИЯ ЗАЩИТНИК - СЪРМОВ тоя се нагъзи и на трите гола.. и на трите гола застана с гъза напред и му я мушнаха между краката...

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Мнениеот anakin » 26 авг 2009 01:03

Така- До г-дата Разбирачи, Всезнаиковци и Слепци.
Христо Йовов не игра добре- да, факт! Но.. нека Ви припомня г-да, че Дарко имаше контузия и смятате ли че щеше да започне добре мача? Йовов бе най-удачния вариант. Защо просто не млъкнете 1 път за винаги и не оставите хората да си вършат работа бе ?! Толкова ли е сложно?! Oтборът игра супер, та вие слепи ли сте. Ебахме им майката отвсякъде. Но съдбата взима, каквото ни даде- а именно добър жребий. Хората от агитката за стадиона са за почит. Цял мач не спряха да пеят и само те се чуваха. Така и трябва. Поклон пред всички, които бяха там. А аз съм сигурен, че автора на темата ще си сложи снимаката на г-н Достанич в рамка и ще пали свещ всяка вечер за него, ако отборът продължи и на пролет в Лига Европа. А относно Г-н Батков- да, няма пари, но не разбрахте ли че в момента има финансова криза. Спрете с това: "продай отборът"- няма кой да се наеме да купува. А Батков се опитва да помага на отбора, повярвайте ми.
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Re: Кой е виновен за загубата

Мнениеот jore1914 » 26 авг 2009 01:03

СЪРМОВ Е ВИНОВЕН!!! от 4 гола 3 са заради него 3 пъти се нагъзи...

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 26 авг 2009 01:04

damnedbg написа:Не мога да разбера едно... ЙОВОВ КАКВО ПРАВИ НА ТЕРЕНА?!!?!?

Пуска си брада. Аз не мога разбера какво се пените толкова. ЦСКА, като отпадне в четвъртак от Динамо мисля, че няма да има повече от 2-3 теми ... Вие се скъсахте да ревете, тия са класа над вас и край на темата.

anakin написа:Така- До г-дата Разбирачи, Всезнаиковци и Слепци.
Христо Йовов не игра добре- да, факт! Но.. нека Ви припомня г-да, че Дарко имаше контузия и смятате ли че щеше да започне добре мача? Йовов бе най-удачния вариант. Защо просто не млъкнете 1 път за винаги и не оставите хората да си вършат работа бе ?! Толкова ли е сложно?! Oтборът игра супер, та вие слепи ли сте. Ебахме им майката отвсякъде. Но съдбата взима, каквото ни даде- а именно добър жребий. Хората от агитката за стадиона са за почит. Цял мач не спряха да пеят и само те се чуваха. Така и трябва. Поклон пред всички, които бяха там. А аз съм сигурен, че автора на темата ще си сложи снимаката на г-н Достанич в рамка и ще пали свещ всяка вечер за него, ако отборът продължи и на пролет в Лига Европа. А относно Г-н Батков- да, няма пари, но не разбрахте ли че в момента има финансова криза. Спрете с това: "продай отборът"- няма кой да се наеме да купува. А Батков се опитва да помага на отбора, повярвайте ми.

Само с 1 нещо не съм съгласен не играхте добре. Това, че ви позволиха да влезнете трайно в тяхната половина се дължи на това, че просто играха на контра атаки. Видя се истинското лице на Дебрецен в София. Все пак един отбор играе толкова колкото му позволят. Днес ви позволиха всичко ... и резултат ... нулев
Последна промяна от love_hurts на 26 авг 2009 01:08, променено общо 2 пъти.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Re: Що за вратар е Петков???

Мнениеот stefan_bg2 » 26 авг 2009 01:04

Всички грешим и сме слаби в даден момент...жалко, че точно сега му се случва..Специално за 2рия мач виновниците са Петков и Христов...но не бива да се хвърля всичко върху тях...ще видим в Лигата
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

BGarmy
Контакти:

Re: Публика-евробоец

Мнениеот BGarmy » 26 авг 2009 01:05

FC_LEVSKI написа:BGarmy поне 1-2 дни недейте да ни се врете по форумите.....
Другаде е мястото да си ги мерим.....20 септември наближава!

На вас все някой ви е крив,сами сте си виновни.
И нищо лошо не казах за вас,даже ако не се лъжа не споменах вас.......... :oops: :shock:
И аз споделям същото мнението като на автора.
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 26 авг 2009 01:05

Пичове, бедността е порок. За толкова пари, толкова игра. Няма как повече.
Иначе, ето кво е казал Сърмов „Мисля, че се получи добър мач. Допуснахме грешки, сега и аз сбърках”„Създадохме положение, а те ни вкараха два гола. Ако беше влязло положението в 4-та минута мача щеше да се развие по друг начин”„От този мач можеше само да спечелим, а сега в Лига Европа ще направим всичко възможно, за да побеждаваме".
Това е- Първо няколко години създаваш положения с едни и същи играчи, накрая на петата година купуваш нови и те почват да вкарват. Справка: Дебрецен.
Който няма пари за Левски, да не му става собственик!!!! Не може така да се играе с емоциите на хората.
НИЕ НЯМАМЕ ОТБОР И ЗА ЛИГА ЕВРОПА!!! НЕ САМО ЗА ШАМПИОНСКА ЛИГА.
Искам да кажа, че чакането този именно отбор да се обиграе и да придобие класа е БЕЗСМИСЛЕНО. Колкото и да лъскаш една Лада, никога няма да стане Ферари, дори и Опел няма да стане.

Върни се в “Архив”