Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Kolec
- Контакти:
Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Кашчей е като лавината... няма смисъл да се занимаваме с такива хора...
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..
k_oleto написа:Към Кашчей:
Бъди от който си искаш отбор, ако искаш подкрепяй и 8 отбора едновременно, но искам само да ти обърна внимание, че тази тема в този форум е: Селекция и подготовка на ЦСКА. В случай, че можеш да кажеш нещо интересно или нещо свързано с темата: заповядай! Обаче от постовете ти, аз лично нищо интересно и нищо смислено не прочетох на тема: ЦСКА.
Затова.......бъди така добър и излез и затовори вратата ако може
Ако това е по темата, ще се съобразя с твоето мнение!
viewtopic.php?f=2&t=103923&p=3602081#p3601841
Ако не е, с какво право ми правиш забележка?
Мненията ми бяха по темата, преди да почне пак някой да обсъжда мен!
Kашчей написа:гражданин от село написа:k_oleto написа:нещо тревожно: http://www.prosport.bg/news/26183-CSKA- ... mnite.html
И тези започнаха с "добре информираните" източници от типа сватята на учинайката споделила.
![]()
Когато статията е в Спортал или в Тема Спорт-тогава източниците са проверени.. от феновете.Сега са измислици.Дали наистина е невъзможно да се правят въртели заради мениджър, или това ще е сефте в България?Май на Лъчо не му е за първи път
вече нищо няма да ме учуди..А за този египетския Меси дето му искат 4 милиона стана дума и в интервюто с Борисов.Не знам!Много странни работи се случват през цялата подготовка, само си противоречат и си прехвърлят топката, а отборът ни е пълна трагедия.
- Red Warrior
- Контакти:
Значи Кашчей е бил русенец и фен на Дунав... Толкова пъти съм го питал откъде е и на кой отбор е фен, че си мислих, че от някое забутано село. Русе е хубав и стар град, а Дунав е отбор с традиции. Не знам кой е комплексара, че не смее да каже откъде е? 
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Kolec написа:Кашчей е като лавината... няма смисъл да се занимаваме с такива хора...
Как се прави подготовка, като нямаш селекция, Колец?Вие, 10 дена преди първия ви официален мач нямате избистрен отбор, обаче са виновни всички други, които пишат в темата, само не и вашите шефове, нали?!Освен Янев, нещо друго качествено и сигурно да имате?Всички пишете Анисе за ваш играч, обаче той ще е, след като платите на Черноморец.Мораес е добър, но от ТИТАН са решили да го продадат и ще го направят.Ще връщате Платини, ама той дали иска да се върне?Засега сте само на вълна "ако" (без Янев) и ще ми говориш, че съм бил нам си къв си!Вие много не обичате да ви се казва истината!
- Red Warrior
- Контакти:
RedeviL написа:вече нищо няма да ме учуди..А за този египетския Меси дето му искат 4 милиона стана дума и в интервюто с Борисов.Не знам!Много странни работи се случват през цялата подготовка, само си противоречат и си прехвърлят топката, а отборът ни е пълна трагедия.
Пич, ти вярваш ли на Борисов за каквото и да било. Аз след време ще си спомням за "ерата Титан", като за "ерата Станко Йовчев".
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Kашчей написа:k_oleto написа:Към Кашчей:
Бъди от който си искаш отбор, ако искаш подкрепяй и 8 отбора едновременно, но искам само да ти обърна внимание, че тази тема в този форум е: Селекция и подготовка на ЦСКА. В случай, че можеш да кажеш нещо интересно или нещо свързано с темата: заповядай! Обаче от постовете ти, аз лично нищо интересно и нищо смислено не прочетох на тема: ЦСКА.
Затова.......бъди така добър и излез и затовори вратата ако може
Ако това е по темата, ще се съобразя с твоето мнение!
viewtopic.php?f=2&t=103923&p=3602081#p3601841
Ако не е, с какво право ми правиш забележка?
Мненията ми бяха по темата, преди да почне пак някой да обсъжда мен!
ето това е една причина, поради която ти правя забележка:
щото ми е кеф, а сега, ако обичате, изслущшайте една ТИТАНична песен за Спас Делев.Соло вокал Митю Гърнето-да се свети името му нине и присно и во веки веков, амин!
Ой Спасе, Спасе, серсем бре Спасе!
Защо бре, Спасе, пак при нас си, Спасе?
Нали бре, Спасе, играч си, Спасе?
Защо бре Спасе, никой не те иска, бре Спасе?
Като се върнеш , Спасе, пак без пари ще играеш, Спасе
И да знаеш, Спасе, че пак в Турция ще те продадем, Спасе!
А сега, Спасе, покажи, Спасе, как в засада се стои, Спасе!
Ако гърнето е на кеф, куплетите се повтарят, а Спас поема .. каквото трябва да поеме
сега.....след гориния цитат си кажи: аз си цъкам тук във форумчето на ЦСКА, без идея да дразня и без идея да злобея. Ама се намират разни, дето само ме чакат да запиша и почват да ме хапят
от captain_drifuss на 07 Юли 2012 15:20
Kашчей написа:
Не се лъжеш!А чете ли интервюто на Борисов и това, какъв процент отива за комисионни?Не ти ли е странно, че Стойчо все търси нещо, от което и той да намаже?Аз не вярвам той да одобри и Меси, ако няма интерес финансов от това одобрение!
А ти кой си, Кашчей? Питал съм те и преди- от кой отбор си?
Искам да те питам честно, на подфорумите на Левски и Лудогорец ходиш ли да им коментираш селекцията и треньорите или само тези на ЦСКА те интересуват? съвсем ли няма капка обективност в теб, за да признаеш най-накрая, че ЦСКА беше един от двата най-силни отбора през пролетта и заслужаваше не по-малко от Лудогрец да е шампион само и единствено заради треньорските качества на Стойчо Младенов!? съвсем ли си забравил, че Стойчо си правеше селекцията по същия начин през 2002-а и през 2007-а и резуттите бяха налице!
Ти, Кашчей, писа ли в подфорум на левски мнение по темата Базил де Карвальо и зачуди ли се къде е логиката да се взима футболист, който вече е върнат преди година и половина заради хронична травма, и който пропуска всеки втори мач през тази година и половина заради контузия!? аз знам къде е логиката- Левски са усетили, че ще загубят делото във ФИФА и ще им блокират трнсферите за дълго време и за това клякат пред играча и мениджъра му, като по този наин прекарват настоващия му отбор, на който трябваше а платят трснферна сума тогава, но не го напрвиха. Но препдолагам теб те вълнуват повече неяснотите в отношенията между ЦСКА и Черноморец, от колкото нередностите по случая с Базил, нали?
още искам да те питам- писал ли си някога във подфорума на Черноморец за десетките милиони задължения на този отбор и за странните договри, които подписват със знайнии незнайни футболисти? предполагам, че не, защото си прекалено зает да пишеп само и единствено за проблемите в ЦСКА, които дори не са толкова големи, колкот ги изкарват хора като теб.
ето и фактите:
ЦСКА се бори за титлата до последния кръг, за разлика от отборите с перфектно ръководство и финанси- Литекс и Лудогорец.
Стйчо Младенов успя да вдигне един слаб отбор на ЦСКА и да го доближи на гол до титлата, оставяйки далеч зад себе си треньорски светил като БГ Капело и Херо.
Стойчо Младенов, когато е правил селекция и подготовка в ЦСКА винаги е ставал шампион убедително, поне няколко кръга преди края.
Цялата селекцията на ЦСКА (ако Ди Вани и Платини се присъединят към отбора) ще струва колкото едно единствено попълнение на Левски (поредния митичен таран)...
[offtopic]Въпросите са ти основателни,но не се надявай да получиш адекватен отговор.Дребното човече,криещо се зад ника Кашчей,се препитава със злобата си,плюейки по ЦСКА ,криейки се зад някаква псевдо обективност.Той така и не можа да разбере,че е омръзнал на всички нормални потребители във форума.Счита се за върхът на обективността и на морала,но някак си е много едностранчив в проявата на такива качества.Той е един най-обикновен хейтър,който мрази всичко червено.Когато му кажеш истината в очите се крие зад думите за демокрация,право на свободно мнение и цензура,без да съобразява,че се е превърнал в най-обикновен форумен клоун.Не очаквай от него безпристрастно мнение и обективност!По скоро такива индивиди трябва да бъдат игнорирани,защото явно спорът с тях е цел,оправдаваща избиването на комплексите им в реалния живот
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Red Warrior написа:RedeviL написа:вече нищо няма да ме учуди..А за този египетския Меси дето му искат 4 милиона стана дума и в интервюто с Борисов.Не знам!Много странни работи се случват през цялата подготовка, само си противоречат и си прехвърлят топката, а отборът ни е пълна трагедия.
Пич, ти вярваш ли на Борисов за каквото и да било. Аз след време ще си спомням за "ерата Титан", като за "ерата Станко Йовчев".
Борисов ми е ясен, че за него е важен само личния му интерес от ЦСКА.
Red Warrior написа:Значи Кашчей е бил русенец и фен на Дунав... Толкова пъти съм го питал откъде е и на кой отбор е фен, че си мислих, че от някое забутано село. Русе е хубав и стар град, а Дунав е отбор с традиции. Не знам кой е комплексара, че не смее да каже откъде е?
[offtopic]Червени войне, не мисля че някой, който и да е той , трябва на всеки личен въпрос да отговаря по няколко пъти, защото някой не е прочел!
Аз имам и лични съобщения, а там не съм отказал на никого информация, при нормално поискване.[/offtopic]