Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tuksam
Контакти:

Re: Кой е виновен за загубата

Мнениеот tuksam » 26 авг 2009 00:46

GEORGI PETKOV ШАРАНОВ Е ВИНОВЕН

КАКВО МЪЛЧИТЕ , РАЗБРАХТЕ ЛИ ЩО НЕ Е В НАЦИОНАЛНИЯ

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Re: Що за вратар е Петков???

Мнениеот stefan_bg2 » 26 авг 2009 00:47

Гошо просто ни подкоси този път, верно е дал много за отбора, но този път не е истина, а Христов пропиля на 3 пъти шанса, а единия от 2 метра не улучи вратата, а хората от 30-35 метра, само дето мрежата не скъсаха. Незнам наще футболисти нямат ли срам в случая? Просто се питам нямат ли срам? Няма кой да вкарва, другите бягат напразно, но евала, че в средата на терена и по фланговете имаше кой да играе, но кой да вкарва не.
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

BGarmy
Контакти:

Re: Публика-евробоец

Мнениеот BGarmy » 26 авг 2009 00:47

delije_sever написа:Най-силният играч днес на Левски беше 12 играч-публиката.Аз като безпристрастен фен(смисъл не съм фен на никой от грандовете) ми направиха прекрасно впечатление,не спряха да подкрепят цял мач своя любим отбор и надвикаха унгарците,които се оказват по-големи туристи и от испанските фенове.Такъв отбор,с такива фенове,не може да бъде евроидиот.Идиоти са всички ония,които единствената им физическа работа е ходенето до тоалетна,не знаят къде се намира стадиона на "любимият" им отбор,и използват главата си само за носене на шапка и очила.Тези фенове днес бяха евробойци,евробойци бяха и всички червени фенове,които пропътуваха цяла Европа за да гледат ЦСКА срещу Дери Сити,или създаха прекрасната атмосфера на националния срешу Динамо(М),показвайки за пореден път своята березервна любов към червения отбор.Любов която дори не може да се купи с милионите на колхозника Кержаков.Всички тези фенове-сини,червени,оранжеви и т.н,в тези икономически сътресения,когато доста хора не са получавали заплати с месеци,отделят средства,нерви и време за любимците си.Докато има такива фенове,футболът няма да умре ;)

Не случайно руските медий писаха за феновете на ЦСКА,никоя чужда медия не отделя материал за феновете на който и да е български отбор до сега.Доказахме че феновете на ЦСКА е №1
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

evelinho
Контакти:

Re: До г-дата Достанич, Иванов и Батков

Мнениеот evelinho » 26 авг 2009 00:47

До автора на темата...след 15-20 мин господин Кратко Достанич ще влезе във форума да преглада темите !!!

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Що за вратар е Петков???

Мнениеот DukeUnv » 26 авг 2009 00:48

Преди няколко години си спомням как целия стадион пееше "Един е Гошо...", а сега направил няколко пропуска и го почнахте всички.. На всеки вратар се случва айде стига.. А колко мача ни е изваждал той? Всички тогава казват "ако не беше Гошо щяхме да паднем" - много бързо ги забравяте тия неща..
Изображение

largoboss
Контакти:

Мнениеот largoboss » 26 авг 2009 00:48

Сега недейте да обвинявяте отбора просто така ,и Достанич ,и Гонзо ,и Батков всички искаха Левски да продължи.За първи път аз виждам Левски да играе толкова нападателно като гост в европа,просто нямахме шанс и малко не ни достигна въпреки резултатите.Жалко, ще говором по-нататък в лига европа УСПЕХ.
КОГАТО СЪМ ТУК СЪМ НА ПОНЕ ДВЕ ЧАШИ ВИНО СЛЕД ТЕЖКИЯ ,И НАПРЕГНАТ ДЕН.

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Re: Стига сте ревали!

Мнениеот levskarinvt » 26 авг 2009 00:48

И какво пак ви е виновен Гошо Христов.Имаше 3 положения ,2 от които ги отигра блестящо. :? Не мисля,че претнциите към него на някои хора са основателни.

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 26 авг 2009 00:49

PFC Litex написа:
Бижутера написа:
PFC Litex написа:Батков: Доволен съм, че Левски има добър отбор. В Лига Европа ще покажем класа. Имаме добри нападатели, Христов днес игра много добре. Цачев ако беше останал в Левски щеше да търка пейката, защото Достанич залага на доказани играчи. Господ е решил така. Някакви аналогии с 2005 се очертават.
Гаджев се контузил в един селски мач.

Да Ви е жив и здрав и пак е на бутилка уиски.

това не го ли има в предишната тема :lol:

Зная ли в коя да пиша вече.
като заключиш тема пискат, като..............

БАРДОН: КОГАТО НЕ ВКАРВАШ ГОЛОВЕ, НЕ СТАВАШ ЗА НИЩО

Кратко и ясно

Нещо на заяждане ми намирисва...Пък като гледам и модератор си...
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ПилотКамикадзе
Контакти:

Re: Стига сте ревали!

Мнениеот ПилотКамикадзе » 26 авг 2009 00:49

tuksam написа:е как никои не каза нищо за ГЕОРГИ ПЕТКОВ че виновника за загубата тази вечер е САМО ТОИ с ГЛУПАВИТЕ МУ ИЗЛИЗАНИЯ

ТОИ Е ВИНОВЕН И ОТ ПЪРВИЯ МАЧ В СОФИЯ
АМА НАЛИ НИ Е ЛЮБИМЕЦ

Ае стига сте се филмирали и вие... че е виновен за головете виновен е, ама не и само той за отпадането. Отбора защо не игра така, че да вкара гол? Или Петков трябваше да го вкара? И какво като е виновен, сега за 2 слаби мача да го разпънем на кръст въпреки 7 години дето с редки изключения е бил перфектен! Пий една студена вода и се успокой малко! Ако не помага, пробвай с ледено студен душ! :mrgreen:
Какво са облаците, ако не предпоставка за съществуването на небето!? Какво е живота, ако не, бягство от смъртта!?

drakona25
Контакти:

Мнениеот drakona25 » 26 авг 2009 00:50

Ще ви кажа само че тактическите грешки не бяха една и две , а много повече. За мен лично страданието ще продължи с такива футболисти в атака като Христов и Йовов ,мач в Европа с нормален отбор няма да вземем. Достанич ако остане нямаме шанс и за титлата. Не разбрахте ли бе хора , че без дългосрочна стратегия и селекция няма да има успехи или пак ще си говорим че сме супер ама сме нямали шанс. Как да ви обясня че нормален футболист би трябвало да може да уцели вратата от границата на малкия пеналт 10 от 10 (Христов -Той няма един свестен удар)или че трябва да може да спира топката и да нея подава пред собственото си наказателно поле на противников играч ( Сърмов). Имаме 10 корнера и нищо само балонни центрирания, едно статично положение като хората не сме направили. Незнам има и добри футболистио в отбора , но има три четири дупки които трябва да изчезнат на момента плюс Достанич иначе не ни чака нищо добро.
А забраваих и Батков вън.

Върни се в “Архив”